Windows 10: Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?

Discus and support Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir? in Windows 10 Gaming to solve the problem; Netflix dışında Youtube gibi diğer tüm web sitelerden açtığım videolardan ses gelmiyor. Tarayıcıdan açtığım Netflix dışındaki hiçbir videodan ses... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Esin Bizkevelci, Apr 14, 2025.

1. Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?

Netflix dışında Youtube gibi diğer tüm web sitelerden açtığım videolardan ses gelmiyor. Tarayıcıdan açtığım Netflix dışındaki hiçbir videodan ses gelmiyor. Bilgisayarimda mevcut videolardan da ses alamıyorum.

:)

Esin Bizkevelci, Apr 14, 2025
  2. Zadee C. Win User

windows yerel bilgisayar üzerindeki ses hizmetini başlatamadı hata 0x80070005 erişim engellendi

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Anladım. Bunu duyduğuma üzüldüm. Bu zaten donanımla ilgili olabilir. Açıklığa kavuşturmak gerekirse, bu cihazda bir yöneticisiniz, bu doğru mu? Bunu kontrol etmek için lütfen Bilgileriniz > Ayarlar > Hesaplar'a gidin.

Ayrıca, bu bir kişisel bilgisayar ve bir iş bilgisayarı değil, değil mi?

Teşekkürler.

Zadee C., Apr 14, 2025
  3. bilgisayar kapanması

Microsoft teams uygulamasında toplantıya girince bilgisayar hata veriyor ve kapanıyor. durdurma kodu: nmı hardware faılure olarak çıkıyor ne yapmalıyım. Bu arada bilgisayara yakın zamanda ses kartı taktırdım.

E. 183301051, Apr 14, 2025
  4. Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?

Bilgisayar İlk Denemede Açılmıyor

Merhaba,

Ben yeni topladığım bilgisayarımla ilgili bir soru sormak istiyorum. Pc ilk başlarda normal Power tuşuna basınca açılıyordu ancak şuan ilk basışta logoları (Gigabyte, vb.) gördükten hemen sonra bilgisayar kendini kapatıyor ve ben tekrar tuşa basana kadar
    kapalı kalıyor. Bu sorum sizce neden kaynaklanıyordur? Alalı daha 1 ay oluyor ve bu sorunun büyümesini istemiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

AhmetTümkaya, Apr 14, 2025
Thema:

Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?

Loading...
  1. Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir? - Similar Threads - Bilgisayarımda videolardan ses

2. bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?

in Windows 10 Gaming
    bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647
  3. bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?

in Windows 10 Software and Apps
    bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647
  4. Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?

Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?: Netflix dışında Youtube gibi diğer tüm web sitelerden açtığım videolardan ses gelmiyor. Tarayıcıdan açtığım Netflix dışındaki hiçbir videodan ses gelmiyor. Bilgisayarimda mevcut videolardan da ses alamıyorum....
  5. Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor

in Windows 10 Gaming
    Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor: Merhaba, Elimde bulunan airpods kulaklıkları bluetooth üzerinden Windows bilgisayarına bağlıyorum, cihaz bağlandı olarak gözüküyor ve kulaklıktan da bağlandığına dair ses alıyorum ancak ne sistem sesleri ne de medya sesleri asla gelmiyor. saatlerdir uğraşıyorum bilgisayarı...
  6. Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor

Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor: Merhaba, Elimde bulunan airpods kulaklıkları bluetooth üzerinden Windows bilgisayarına bağlıyorum, cihaz bağlandı olarak gözüküyor ve kulaklıktan da bağlandığına dair ses alıyorum ancak ne sistem sesleri ne de medya sesleri asla gelmiyor. saatlerdir uğraşıyorum bilgisayarı...
  7. DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR?

in Windows 10 Gaming
    DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR?: DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dp-nvidia-high-def%C4%B0n%C4%B0t%C4%B0on-audio/0beb9d11-eaa3-491a-83ad-e0a526e98478
  8. DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR?

DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR?: DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dp-nvidia-high-def%C4%B0n%C4%B0t%C4%B0on-audio/0beb9d11-eaa3-491a-83ad-e0a526e98478
  9. CREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75, Ses sorunlarına neden oluyor.

in Windows 10 Installation and Upgrade
    CREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75, Ses sorunlarına neden oluyor.: Merhaba, Windows 20H2 sürümü kullanmaktayım. Sistemime format sonrası bu sürücünün, windows update üzerinden otomatik kurulduğunu farkkettim. CREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75 Bu otomatik yüklenen sürücü, benim SoundBlaster ZX kartımın kendi sürücüsünü yüklememe rağmen, sesini...
  10. Creative - MEDIA - 6.0.240.26, Ses sorunlarına neden oluyor.

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Creative - MEDIA - 6.0.240.26, Ses sorunlarına neden oluyor.: Merhaba, Windows 20H2 sürümü kullanmaktayım. Sistemime format sonrası bu sürücünün, windows update üzerinden otomatik kurulduğunu farkkettim. Creative - MEDIA - 6.0.240.26 Bu otomatik yüklenen sürücü, benim SoundBlaster ZX kartımın kendi sürücüsünü yüklememe rağmen, sesini...