Windows 10: Bilgisayarımdaki bounjour adlı klasörde ''mdnsNSP.dll'' adlı dosya var nasıl silebilirim

Discus and support Bilgisayarımdaki bounjour adlı klasörde ''mdnsNSP.dll'' adlı dosya var nasıl silebilirim in Windows 10 Gaming to solve the problem; Silmeyi denedim ama başka porgramdan açık olduğundan silmedi... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Plutonik, Aug 24, 2024.

1. Plutonik Win User

Bilgisayarımdaki bounjour adlı klasörde ''mdnsNSP.dll'' adlı dosya var nasıl silebilirim

Silmeyi denedim ama başka porgramdan açık olduğundan silmedi

:)

Plutonik, Aug 24, 2024
  2. dimauae Win User

BB5 ADL loader?

I'm trying to update my N82 from v11 to v20,when the progress bar reaches 15 minuts left i'm asked to locate the driver for BB5 ADL LOADER,but i dont have it anywhere.

Where can i get it from?Or is there any other way of updating phone firmware?

dimauae, Aug 24, 2024
  3. Foen Win User
    when having fun expirmenting with ADL

been experimenting with ADL for a couple of days now !
    was loads of fun
    reported some bugs was nice so far !

Bilgisayarımdaki bounjour adlı klasörde ''mdnsNSP.dll'' adlı dosya var nasıl silebilirim gettingsomewhere-png.png

4. Bilgisayarımdaki bounjour adlı klasörde ''mdnsNSP.dll'' adlı dosya var nasıl silebilirim

BB5 ADL loader?

I've been trying in vain to update my N82 firmware. I'm using Vista and every time my phone dies and then comes a message that Windows has detected a new "BBD ADL Loader" device but has no driver for it.

I've tried uninstalling and re-installing both the whole N-series suite and the NSU. So far nothing has helped. Any ideas here?

Thanks!

gnopps---01, Aug 24, 2024
Thema:

Bilgisayarımdaki bounjour adlı klasörde ''mdnsNSP.dll'' adlı dosya var nasıl silebilirim

Loading...
  1. Bilgisayarımdaki bounjour adlı klasörde ''mdnsNSP.dll'' adlı dosya var nasıl silebilirim - Similar Threads - Bilgisayarımdaki bounjour adlı

2. Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya...

in Windows 10 Gaming
    Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya...: Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya hata dahi vermiyor bu sorunu çözmem gerek... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ses-ayarlar%C4%B1/068e6d1b-45f2-4fde-b37b-4f79eece71d4
  3. Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya...

in Windows 10 Software and Apps
    Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya...: Windows ses ayarları bölümündeki, "Diğer ses ayarları" adlı sekme açılmıyor, Tepki veya hata dahi vermiyor bu sorunu çözmem gerek... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-ses-ayarlar%C4%B1/068e6d1b-45f2-4fde-b37b-4f79eece71d4
  4. Bilgisayarımdaki bounjour adlı klasörde ''mdnsNSP.dll'' adlı dosya var nasıl silebilirim

Bilgisayarımdaki bounjour adlı klasörde ''mdnsNSP.dll'' adlı dosya var nasıl silebilirim: Silmeyi denedim ama başka porgramdan açık olduğundan silmedi https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdaki-bounjour-adl%C4%B1/d4e7ff86-c4e3-47e2-9a2f-b0f974defc20
  5. Sistemimdeki SECOCL64.exe Adlı Klasör ile Sorun Yaşıyorum

in Windows 10 Gaming
    Sistemimdeki SECOCL64.exe Adlı Klasör ile Sorun Yaşıyorum: Sistemimdeki Secocl64.exe adlı klasörün olay görüntüleyicim'de 1000 adet hata rapor u var bunu nasıl düzeltebilirim Anladığım kadarıyla bu bir ses driver ı ama bende sorun çıkartıyor Bu driver ı nasıl güncellerim yada nasıl çözebilirim...
  6. Sistemimdeki SECOCL64.exe Adlı Klasör ile Sorun Yaşıyorum

Sistemimdeki SECOCL64.exe Adlı Klasör ile Sorun Yaşıyorum: Sistemimdeki Secocl64.exe adlı klasörün olay görüntüleyicim'de 1000 adet hata rapor u var bunu nasıl düzeltebilirim Anladığım kadarıyla bu bir ses driver ı ama bende sorun çıkartıyor Bu driver ı nasıl güncellerim yada nasıl çözebilirim...
  7. bilinmeyen dosya

in Windows 10 Gaming
    bilinmeyen dosya: bilgisayarımda böyle bir metin oluşturuldu ve adı ccalib8ws bu nedir not adı ccalib8ws such a text was created on my computer and its name is ccalib8ws note what is this name ccalib8ws...
  8. bilinmeyen dosya

bilinmeyen dosya: bilgisayarımda böyle bir metin oluşturuldu ve adı ccalib8ws bu nedir not adı ccalib8ws such a text was created on my computer and its name is ccalib8ws note what is this name ccalib8ws...
  9. Windows 10 Lisansım var yeni diske geçiş yapacağım Lisansımı nasıl kullanırım?

in Windows 10 Updates and Activation
    Windows 10 Lisansım var yeni diske geçiş yapacağım Lisansımı nasıl kullanırım?: Merhaba, Windows 10 Lisansım var, şuan kullanmakta olduğum diskim bir hayli eskidi yenissd diske geçmeyi düşünüyorum. Sipariş vermeden önce bu yeni diske lisansımı nasıl geçirim bunu bilmiyorum. yeni diske geçiş yapacağım Lisansımı nasıl kullanırım?...
  10. do I need Bounjour

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    do I need Bounjour: do I need Bounjour , what would happen if I removed it from my computer https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/do-i-need-bounjour/d31be498-d71a-4ae2-b6aa-27e5e5d98c9e