Windows 10: Bilgisayarımdaki donanım değişikliği sonrası format atıldı ve lisansımı hatırlamıyorum...

Discus and support Bilgisayarımdaki donanım değişikliği sonrası format atıldı ve lisansımı hatırlamıyorum... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Yardım Edin Lütfen https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdaki-donan%C4%B1m/e362497b-328c-4ae2-b109-55266a3bb0ca Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Quarensia, Jan 1, 2025.

1. Quarensia Win User

Bilgisayarımdaki donanım değişikliği sonrası format atıldı ve lisansımı hatırlamıyorum...

Yardım Edin Lütfen

:)

Quarensia, Jan 1, 2025

2. Arama butonları ve ayarlar

Merhaba.

1) Windows 11'i yeni kullanmaya başladım. Bilgisayar tamirden geldikten sonra onların ayarladığı kullanıcı adını değiştirmek istedim. Kullanıcı adını değiştirdim fakat Yereldisk\Kullanıcılar klasöründeki isim aynı kaldı ve değişmiyor. Bunu nasıl değiiştirebilirim?

2) Bu ayarı yaptıktan sonra Başlangıç'ta arama yapamamaya başladım.

3) Ayrıca ayarlarda mesela Sistem sekmesini açtıktan sonra diğer sekmeler mesela Sorun Giderici açılmıyor.

4) Bilgisayar klasörüne tıklayıp sağ tuş yaptıktan sonra özelliklere basınca açılmıyor.

5) Pencereler açıldığında ekranın sağ üstünde adres çubuğunun yanındaki yazı alanına bastığımda arama yapamıyorum ve donuyor.

ravzanur bayka, Jan 1, 2025
  3. Bilgisayar İlk Denemede Açılmıyor

Merhaba,

Ben yeni topladığım bilgisayarımla ilgili bir soru sormak istiyorum. Pc ilk başlarda normal Power tuşuna basınca açılıyordu ancak şuan ilk basışta logoları (Gigabyte, vb.) gördükten hemen sonra bilgisayar kendini kapatıyor ve ben tekrar tuşa basana kadar
    kapalı kalıyor. Bu sorum sizce neden kaynaklanıyordur? Alalı daha 1 ay oluyor ve bu sorunun büyümesini istemiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

AhmetTümkaya, Jan 1, 2025
  4. LuizScruz Win User

Bilgisayarımdaki donanım değişikliği sonrası format atıldı ve lisansımı hatırlamıyorum...

Merhaba Tmac v6 isimli uygulamayı yükledikten sonra wifi ağlarına bağlanamadım ve sorun gidericiyi çalıştıramadım lütfen yardım edin

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba battal, Microsoft topluluğuna hoş geldiniz, bugün size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım;

Tmac v6'yı yükledikten sonra wifi ağlarının görüntülenmediğini anlıyorum;

Bilgisayar modeliniz ve üreticiniz tam olarak nedir?
    Bir masaüstü ise, anakartın modeli ve üreticisi tam olarak nedir?

Başlangıçta Tmac v6'i kaldırmanızı ve wifi ağlarının tekrar görüntülenip görüntülenmediğini kontrol etmenizi öneririm;

Görüşmek üzere!

LuizScruz, Jan 1, 2025
Thema:

Loading...
  1. Bilgisayarımdaki donanım değişikliği sonrası format atıldı ve lisansımı hatırlamıyorum... - Similar Threads - Bilgisayarımdaki donanım değişikliği

2. donanım dğişikliği

in Windows 10 Updates and Activation
    donanım dğişikliği: Merhaba, iyi günler. Ben *** Email address is removed for privacy *** hesap sahibi Abdurrahman Güven. Windows 10pro, *** Email address is removed for privacy *** hesabı ile etkinleştirilmiş. Ancak donanım eski. Aldığım yeni anakart ve işlemci ile nasıl etkinlestirebilirim?...
  3. Bilgisayarımdaki donanım değişikliği sonrası format atıldı ve lisansımı hatırlamıyorum...

in Windows 10 Software and Apps
    Bilgisayarımdaki donanım değişikliği sonrası format atıldı ve lisansımı hatırlamıyorum...: Yardım Edin Lütfen https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdaki-donan%C4%B1m/e362497b-328c-4ae2-b109-55266a3bb0ca
  4. Windows 11 güncelleme sonrası oyunlar açılmıyor

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 güncelleme sonrası oyunlar açılmıyor: Windowsu güncelledikten sonra tüm oyunlarda, oyun yükleme ekranında takılıyor ve asla açılmıyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-g%C3%BCncelleme-sonras%C4%B1-oyunlar/74df4308-d1c9-4cfa-9024-973e88ff3517
  5. Format atım ve urun anahtarımı tanımıyo

in Windows 10 Gaming
    Format atım ve urun anahtarımı tanımıyo: Merhaba bilgisayarıma format atım kurulumu yaptım kurulum sırasında eski yedek duruyor yeni PC olarak yaptım normalde Microsoft hesabımdan urun anahtarımı tanıması lazım ama tanımadı öncedendi format atım ve geri geldi niye gelmedi bu sefer yardımcı olunHello, I formatted my...
  6. Format atım ve urun anahtarımı tanımıyo

Format atım ve urun anahtarımı tanımıyo: Merhaba bilgisayarıma format atım kurulumu yaptım kurulum sırasında eski yedek duruyor yeni PC olarak yaptım normalde Microsoft hesabımdan urun anahtarımı tanıması lazım ama tanımadı öncedendi format atım ve geri geldi niye gelmedi bu sefer yardımcı olunHello, I formatted my...
  7. Mavi Ekran Problem Win11 Update Sonrası

in Windows 10 Gaming
    Mavi Ekran Problem Win11 Update Sonrası: Bugun Windows 11 Sürümünün En son Versiyonunu Güncelledim Bilgisayarımda Huawei Matebook 14 16/512 Yavaşlama ve Isınma Sorunu ile karşı karşıya Kaldım. 2-3 GÜN aralıklar ile otomatik kapanma meydana gelmektedir , Bu sorunu Format Harici nasıl Düzeltebilirim ?...
  8. AMD Northbridge Donanım Hatası

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    AMD Northbridge Donanım Hatası: Merhaba Bilgisayarımda Herhangi Bir Zaman Belirli Değil Çökmeler Yaşanıyor Olay Görüntüleyicide Olan Hata Mesajı :Çok önemli bir donanım hatası oluştu.Bileşen: AMD NorthbridgeHata Kaynağı: Machine Check ExceptionHata Türü: HyperTransport Watchdog Timeout Errorİşlemci APIC...
  9. Windows 11 siyah ekran sonrası hata

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 siyah ekran sonrası hata: Merhaba, windows 11 kullanıyorum. Bilgisayar açıkken, birden ekran karardı, ses vardı ama görüntü yoktu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda hala görüntü yoktu, yeniden güvenli modda başlattım ve görüntü geldi. Görev yöneticisinden, başlanğıç uygulamalarını deaktif ettim. Daha...
  10. Ssd değişimi sonrası Windows 10 etkinleştirme

Ssd değişimi sonrası Windows 10 etkinleştirme: Merhaba. Bir SSD almıştım kendi hdd diskimi değiştirmek için babam da onu bilgisayarcıya götürüp taktırdı hazır arkası açılmışken temizlenmesi için bende götür dedim. Benim bilgisayarım 8 yıllık yani ben aldığımda Windows 8.1 yüklüydü ben de daha geçenlerde kendim Windows...