Windows 10: Bilgisayarımdan Microsoft hesabıma giriş yapamıyorum.

Discus and support Bilgisayarımdan Microsoft hesabıma giriş yapamıyorum. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda şöyle bir hata ile karşılaşıyorum : "Gizli bilgilere erişeceğinizden, kimliğinizi doğrulamak amacıyla... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by salih unat, May 26, 2025.

1. Bilgisayarımdan Microsoft hesabıma giriş yapamıyorum.

Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda şöyle bir hata ile karşılaşıyorum : "Gizli bilgilere erişeceğinizden, kimliğinizi doğrulamak amacıyla *******@hotmail.com numaralı telefona bir kod göndereceğiz."fakat hesabımda bulunan hiçbir doğrulama yöntemine bir kod gitmiyor. "*****" kısmındada zaten kendi e-postam yazıyor, ki ona da herhangi bir doğrulama gitmiyor.

:)

salih unat, May 26, 2025

2. bilgisayar kapanması

Microsoft teams uygulamasında toplantıya girince bilgisayar hata veriyor ve kapanıyor. durdurma kodu: nmı hardware faılure olarak çıkıyor ne yapmalıyım. Bu arada bilgisayara yakın zamanda ses kartı taktırdım.

E. 183301051, May 26, 2025
  3. bilgisayar stop kodu

Film izlemek için media player yada potplayer gibi video oynatıcılarını çalıştırdığımda ekranda hata veriyor stop kodu bilgisayar yüzde olarak yüzde/yüz olana kadar açılmıyor bilgisayar yeniden başlatılıyor sebebi nedir film seyredemiyorum
    yardımcı olursanız sevinirim

ErdenKahveci, May 26, 2025
  4. Bilgisayarımdan Microsoft hesabıma giriş yapamıyorum.

bilgisayar ekranı

Ekranda görüntü hiç yok..Bilgisayar açılıyor fakat karıştırarak (misafir) bölümünden girdim..Kendi masaüstümü açamıyorum..yardımcı olursanız sevinirim

salihaaydoğan, May 26, 2025
Thema:

Bilgisayarımdan Microsoft hesabıma giriş yapamıyorum.

Loading...
  1. Bilgisayarımdan Microsoft hesabıma giriş yapamıyorum. - Similar Threads - Bilgisayarımdan Microsoft hesabıma

2. Giriş ekranında zorunlu pin değiştirme ekranında yazı yazamıyorum giriş yapamıyorum.

in Windows 10 Software and Apps
    Giriş ekranında zorunlu pin değiştirme ekranında yazı yazamıyorum giriş yapamıyorum.: Eski laptopumu kırdım ve içindeki ssd'yi yeni aldığım masa üstüne taktım. Fakat başka cihaz olduğu için pini değişmemi söylüyor ve laptopta taktığım ssd'deki windows'da bazı yerlere yazı yazamıyorum. Ve pinimi değiştir kısmında microsoft penceresi açıldığı için burada da...
  3. Bilgisayarımdan Microsoft hesabıma giriş yapamıyorum.

Bilgisayarımdan Microsoft hesabıma giriş yapamıyorum.: Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda şöyle bir hata ile karşılaşıyorum : "Gizli bilgilere erişeceğinizden, kimliğinizi doğrulamak amacıyla *******@hotmail.com numaralı telefona bir kod göndereceğiz."fakat hesabımda bulunan hiçbir doğrulama yöntemine bir kod gitmiyor....
  4. Yeni cihazımda microsoft hesabımla giriş yapamıyorum

in Windows 10 Gaming
    Yeni cihazımda microsoft hesabımla giriş yapamıyorum: Yeni bir cihaz aldım windows. Eski windows cihazimdan Microsoft hesabımdan çıkış yaptım. Yeni cihazimdan windows hesabıyla girmeye çalıştığımda öncelikle mail adresimi istiyor giriyorum şifresini istiyor onu da giriyorum. Sonrasında Microsoft hesabinizi kullanarak bu...
  5. Yeni cihazımda microsoft hesabımla giriş yapamıyorum

Yeni cihazımda microsoft hesabımla giriş yapamıyorum: Yeni bir cihaz aldım windows. Eski windows cihazimdan Microsoft hesabımdan çıkış yaptım. Yeni cihazimdan windows hesabıyla girmeye çalıştığımda öncelikle mail adresimi istiyor giriyorum şifresini istiyor onu da giriyorum. Sonrasında Microsoft hesabinizi kullanarak bu...
  6. Format sonrasında öğrenci hesabıma giriş yapamıyorum

in Windows 10 Gaming
    Format sonrasında öğrenci hesabıma giriş yapamıyorum: Cihazıma format attım ve kurulum esnasında Wİndows 11 Pro Education kurdum. Daha sonrasında Windows 11 Pro lisansı ile etkinleştirdim. Okulumun bana verdiği daha öncesinde Microsoft office için kullandığım mail hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Bunu...
  7. Format sonrasında öğrenci hesabıma giriş yapamıyorum

Format sonrasında öğrenci hesabıma giriş yapamıyorum: Cihazıma format attım ve kurulum esnasında Wİndows 11 Pro Education kurdum. Daha sonrasında Windows 11 Pro lisansı ile etkinleştirdim. Okulumun bana verdiği daha öncesinde Microsoft office için kullandığım mail hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Bunu...
  8. Mail hesabıma giriş yapamıyorum.

in User Accounts and Family Safety
    Mail hesabıma giriş yapamıyorum.: Hello, Yesterday, I assigned my "*** Email address is removed for privacy ***" account to my "*** Email address is removed for privacy ***" account as a parent permission was needed because my mail account did not appear as an adult. Afterwards, I left the family community...
  9. Mail hesabıma giriş yapamıyorum.

in Windows 10 Gaming
    Mail hesabıma giriş yapamıyorum.: Hello, Yesterday, I assigned my "*** Email address is removed for privacy ***" account to my "*** Email address is removed for privacy ***" account as a parent permission was needed because my mail account did not appear as an adult. Afterwards, I left the family community...
  10. Mail hesabıma giriş yapamıyorum.