Windows 10: bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?

Discus and support bilgisayarımdan ses gelmiyor neden? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Pelda Çayır, May 4, 2025 at 2:47 AM.

1. bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?

bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor

:)

Pelda Çayır, May 4, 2025 at 2:47 AM

2. bilgisayar kapanması

Microsoft teams uygulamasında toplantıya girince bilgisayar hata veriyor ve kapanıyor. durdurma kodu: nmı hardware faılure olarak çıkıyor ne yapmalıyım. Bu arada bilgisayara yakın zamanda ses kartı taktırdım.

E. 183301051, May 4, 2025 at 2:57 AM
  3. Bilgisayar İlk Denemede Açılmıyor

Merhaba,

Ben yeni topladığım bilgisayarımla ilgili bir soru sormak istiyorum. Pc ilk başlarda normal Power tuşuna basınca açılıyordu ancak şuan ilk basışta logoları (Gigabyte, vb.) gördükten hemen sonra bilgisayar kendini kapatıyor ve ben tekrar tuşa basana kadar
    kapalı kalıyor. Bu sorum sizce neden kaynaklanıyordur? Alalı daha 1 ay oluyor ve bu sorunun büyümesini istemiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

AhmetTümkaya, May 4, 2025 at 2:57 AM
  4. bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?

bilgisayar videolarında ortam sesi çıkmıyor

merhaba. windows 11 kamera bölümde bu zamana kadar sorun yaşamıyordum ama dün ses ayarlarıyle biraz oynadım ve şu an ukulelemle bir şeyler çalarak video çekmek istiyorum ama ortam sesi gelmiyor. konuştuğumda videoda sesim çıkıyor ama ukulelemin sesi çıkmıyor. yardımcı olur musunuz?

nur eroğlu, May 4, 2025 at 2:57 AM
Thema:

bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?

Loading...
  1. bilgisayarımdan ses gelmiyor neden? - Similar Threads - bilgisayarımdan ses gelmiyor

2. bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?

in Windows 10 Gaming
    bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647
  3. Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?: Netflix dışında Youtube gibi diğer tüm web sitelerden açtığım videolardan ses gelmiyor. Tarayıcıdan açtığım Netflix dışındaki hiçbir videodan ses gelmiyor. Bilgisayarimda mevcut videolardan da ses alamıyorum....
  4. Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?

in Windows 10 Software and Apps
    Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?: Netflix dışında Youtube gibi diğer tüm web sitelerden açtığım videolardan ses gelmiyor. Tarayıcıdan açtığım Netflix dışındaki hiçbir videodan ses gelmiyor. Bilgisayarimda mevcut videolardan da ses alamıyorum....
  5. Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor

in Windows 10 Gaming
    Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor: Merhaba, Elimde bulunan airpods kulaklıkları bluetooth üzerinden Windows bilgisayarına bağlıyorum, cihaz bağlandı olarak gözüküyor ve kulaklıktan da bağlandığına dair ses alıyorum ancak ne sistem sesleri ne de medya sesleri asla gelmiyor. saatlerdir uğraşıyorum bilgisayarı...
  6. Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor

Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor: Merhaba, Elimde bulunan airpods kulaklıkları bluetooth üzerinden Windows bilgisayarına bağlıyorum, cihaz bağlandı olarak gözüküyor ve kulaklıktan da bağlandığına dair ses alıyorum ancak ne sistem sesleri ne de medya sesleri asla gelmiyor. saatlerdir uğraşıyorum bilgisayarı...
  7. DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR?

in Windows 10 Gaming
    DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR?: DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dp-nvidia-high-def%C4%B0n%C4%B0t%C4%B0on-audio/0beb9d11-eaa3-491a-83ad-e0a526e98478
  8. DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR?

DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR?: DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dp-nvidia-high-def%C4%B0n%C4%B0t%C4%B0on-audio/0beb9d11-eaa3-491a-83ad-e0a526e98478
  9. CREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75, Ses sorunlarına neden oluyor.

in Windows 10 Installation and Upgrade
    CREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75, Ses sorunlarına neden oluyor.: Merhaba, Windows 20H2 sürümü kullanmaktayım. Sistemime format sonrası bu sürücünün, windows update üzerinden otomatik kurulduğunu farkkettim. CREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75 Bu otomatik yüklenen sürücü, benim SoundBlaster ZX kartımın kendi sürücüsünü yüklememe rağmen, sesini...
  10. Creative - MEDIA - 6.0.240.26, Ses sorunlarına neden oluyor.

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Creative - MEDIA - 6.0.240.26, Ses sorunlarına neden oluyor.: Merhaba, Windows 20H2 sürümü kullanmaktayım. Sistemime format sonrası bu sürücünün, windows update üzerinden otomatik kurulduğunu farkkettim. Creative - MEDIA - 6.0.240.26 Bu otomatik yüklenen sürücü, benim SoundBlaster ZX kartımın kendi sürücüsünü yüklememe rağmen, sesini...