Windows 10: Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum

Discus and support Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Merhabalar bilgisayarımı sıfırlamak istediğim için ilk olarak Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma>Bu bilgisayarı Sıfırla adımlarını uyguladım... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by TunaKöksal, Jan 12, 2024.

1. Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum

Merhabalar bilgisayarımı sıfırlamak istediğim için ilk olarak Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma>Bu bilgisayarı Sıfırla adımlarını uyguladım fakat bilgisayarınız sıfırlanıyor ekranından sonra beni gelişmiş yeniden başlatma menüsüne atıyor bu sefer ordan Gelişmiş seçenekler>Bilgisayarı sıfırla>Yerel dosyadan yükle>Yalnızca dosyaları sil>Sıfırla yaptığımda %3e ulaştıktan sonra yeniden gelişmiş yeniden başlatma menüsüne dönüyor bi türlü sıfırlayamıyorum yardımcı olurmusunuz?

:)

TunaKöksal, Jan 12, 2024

2. bilgisayar stop kodu

Film izlemek için media player yada potplayer gibi video oynatıcılarını çalıştırdığımda ekranda hata veriyor stop kodu bilgisayar yüzde olarak yüzde/yüz olana kadar açılmıyor bilgisayar yeniden başlatılıyor sebebi nedir film seyredemiyorum
    yardımcı olursanız sevinirim

ErdenKahveci, Jan 12, 2024
  3. f drive

Hello Kathy,

Based on the information you have provided in your post; we need to do further investigation. To assist you better, we'd like to know the following:

• Have you tried using a third party software to manage the disk partition?
    • Did you format the drive?

We suggest that you check for the drive in the Disk Management and look if it appears. Follow these steps:

• Log on as administrator or as a member of the Administrators group.
    • Press Windows+R key and type diskmgmt.msc and then click OK.
    Look if the Drive F: appears and check if it is unallocated.

Looking forward to your update.

Marvin Barc, Jan 12, 2024
  4. Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum

bilgisayar ekranı

Ekranda görüntü hiç yok..Bilgisayar açılıyor fakat karıştırarak (misafir) bölümünden girdim..Kendi masaüstümü açamıyorum..yardımcı olursanız sevinirim

salihaaydoğan, Jan 12, 2024
Thema:

Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum

Loading...
  1. Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum - Similar Threads - Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum

2. bilgisayarımı açamıyorum error code 0xc0000225

in Windows 10 Gaming
    bilgisayarımı açamıyorum error code 0xc0000225: bilgisayarımı açamıyorum, sürekli mavi ekrana atıyor, windows a devam et dediğimde restart atıp tekrar mavi ekrana atıyordefalarca tekrar edip zar zor bilgisayarımı açabiliyorum...
  3. bilgisayarımı açamıyorum error code 0xc0000225

in Windows 10 Software and Apps
    bilgisayarımı açamıyorum error code 0xc0000225: bilgisayarımı açamıyorum, sürekli mavi ekrana atıyor, windows a devam et dediğimde restart atıp tekrar mavi ekrana atıyordefalarca tekrar edip zar zor bilgisayarımı açabiliyorum...
  4. Stop Code: BAD POOL CALER What failed: zt9101d drv.sys hatası alıyorum bilgisayarımı...

in Windows 10 Gaming
    Stop Code: BAD POOL CALER What failed: zt9101d drv.sys hatası alıyorum bilgisayarımı...: bilgisayarımı yeniden başlatamıyorum yeniden başlatmayı deneyince Stop Code: BAD POOL CALER What failed: zt9101d drv.sys hatası alıyorum bilgisayarımı yeniden başlatamıyorum...
  5. Stop Code: BAD POOL CALER What failed: zt9101d drv.sys hatası alıyorum bilgisayarımı...

Stop Code: BAD POOL CALER What failed: zt9101d drv.sys hatası alıyorum bilgisayarımı...: bilgisayarımı yeniden başlatamıyorum yeniden başlatmayı deneyince Stop Code: BAD POOL CALER What failed: zt9101d drv.sys hatası alıyorum bilgisayarımı yeniden başlatamıyorum...
  6. Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum: Merhabalar bilgisayarımı sıfırlamak istediğim için ilk olarak Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma>Bu bilgisayarı Sıfırla adımlarını uyguladım fakat bilgisayarınız sıfırlanıyor ekranından sonra beni gelişmiş yeniden başlatma menüsüne atıyor bu sefer ordan Gelişmiş...
  7. Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum

Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum: Merhabalar bilgisayarımı sıfırlamak istediğim için ilk olarak Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma>Bu bilgisayarı Sıfırla adımlarını uyguladım fakat bilgisayarınız sıfırlanıyor ekranından sonra beni gelişmiş yeniden başlatma menüsüne atıyor bu sefer ordan Gelişmiş...
  8. Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor

in Windows 10 Gaming
    Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor: Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor, önde ve üstte ikişer tane bulunan hoparlörlerimi ayrı olarak algılıyor ve ne yaptıysam birleştirmeyi başaramadım. ilk aldığımda thx studio pro kurulu geldi fakat şuanda yok, sorun bundan...
  9. Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor

Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor: Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor, önde ve üstte ikişer tane bulunan hoparlörlerimi ayrı olarak algılıyor ve ne yaptıysam birleştirmeyi başaramadım. ilk aldığımda thx studio pro kurulu geldi fakat şuanda yok, sorun bundan...
  10. Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor

in Windows 10 Drivers and Hardware