Windows 10: Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum
Discus and support Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhabalar bilgisayarımı sıfırlamak istediğim için ilk olarak Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma>Bu bilgisayarı Sıfırla adımlarını uyguladım... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by TunaKöksal, Jan 12, 2024.
Thema:
Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum
Loading...
-
Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum - Similar Threads - Bilgisayarımı sıfırlayamıyorum
-
bilgisayarımı açamıyorum error code 0xc0000225
in Windows 10 Gamingbilgisayarımı açamıyorum error code 0xc0000225: bilgisayarımı açamıyorum, sürekli mavi ekrana atıyor, windows a devam et dediğimde restart atıp tekrar mavi ekrana atıyordefalarca tekrar edip zar zor bilgisayarımı açabiliyorum... -
bilgisayarımı açamıyorum error code 0xc0000225
in Windows 10 Software and Appsbilgisayarımı açamıyorum error code 0xc0000225: bilgisayarımı açamıyorum, sürekli mavi ekrana atıyor, windows a devam et dediğimde restart atıp tekrar mavi ekrana atıyordefalarca tekrar edip zar zor bilgisayarımı açabiliyorum... -
Stop Code: BAD POOL CALER What failed: zt9101d drv.sys hatası alıyorum bilgisayarımı...
in Windows 10 GamingStop Code: BAD POOL CALER What failed: zt9101d drv.sys hatası alıyorum bilgisayarımı...: bilgisayarımı yeniden başlatamıyorum yeniden başlatmayı deneyince Stop Code: BAD POOL CALER What failed: zt9101d drv.sys hatası alıyorum bilgisayarımı yeniden başlatamıyorum... -
Stop Code: BAD POOL CALER What failed: zt9101d drv.sys hatası alıyorum bilgisayarımı...
in Windows 10 Software and AppsStop Code: BAD POOL CALER What failed: zt9101d drv.sys hatası alıyorum bilgisayarımı...: bilgisayarımı yeniden başlatamıyorum yeniden başlatmayı deneyince Stop Code: BAD POOL CALER What failed: zt9101d drv.sys hatası alıyorum bilgisayarımı yeniden başlatamıyorum... -
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarımı sıfırlayamıyorum: Merhabalar bilgisayarımı sıfırlamak istediğim için ilk olarak Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma>Bu bilgisayarı Sıfırla adımlarını uyguladım fakat bilgisayarınız sıfırlanıyor ekranından sonra beni gelişmiş yeniden başlatma menüsüne atıyor bu sefer ordan Gelişmiş... -
in Windows 10 Installation and UpgradeBilgisayarımı sıfırlayamıyorum: Merhabalar bilgisayarımı sıfırlamak istediğim için ilk olarak Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Kurtarma>Bu bilgisayarı Sıfırla adımlarını uyguladım fakat bilgisayarınız sıfırlanıyor ekranından sonra beni gelişmiş yeniden başlatma menüsüne atıyor bu sefer ordan Gelişmiş... -
Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor
in Windows 10 GamingMsi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor: Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor, önde ve üstte ikişer tane bulunan hoparlörlerimi ayrı olarak algılıyor ve ne yaptıysam birleştirmeyi başaramadım. ilk aldığımda thx studio pro kurulu geldi fakat şuanda yok, sorun bundan... -
Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor
in Windows 10 Software and AppsMsi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor: Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor, önde ve üstte ikişer tane bulunan hoparlörlerimi ayrı olarak algılıyor ve ne yaptıysam birleştirmeyi başaramadım. ilk aldığımda thx studio pro kurulu geldi fakat şuanda yok, sorun bundan... -
in Windows 10 Drivers and HardwareMsi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor: Msi GE60 0nd bilgisayarımı win10a yükselttim ve hoparlörlerim eskisi gibi çalışmıyor, önde ve üstte ikişer tane bulunan hoparlörlerimi ayrı olarak algılıyor ve ne yaptıysam birleştirmeyi başaramadım. ilk aldığımda thx studio pro kurulu geldi fakat şuanda yok, sorun bundan...