Windows 10: Bilgisayarın D diskinde herhangi bir işlem yapamıyorum ve şu hatayı alıyorum Hata...

Discus and support Bilgisayarın D diskinde herhangi bir işlem yapamıyorum ve şu hatayı alıyorum Hata... in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; evet ekranda görüldüğü hatayı nasıl düzeltebilirim?... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by Mahmut Doğanay, Jan 8, 2025.

1. Bilgisayarın D diskinde herhangi bir işlem yapamıyorum ve şu hatayı alıyorum Hata...

evet ekranda görüldüğü hatayı nasıl düzeltebilirim?

:)

Mahmut Doğanay, Jan 8, 2025

2. windows yerel bilgisayar üzerindeki ses hizmetini başlatamadı hata 0x80070005 erişim engellendi

evet yönetici benim ve kişisel bir bilgisayar, bilgisayarda yeni bir kullanıcı açmak istediğimde ise ekran gelip hemen gidiyor

Büşra Küçük, Jan 8, 2025
  3. DaveM121 Win User
    bilgisayar kapanması

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba E

Ben Dave, Bağımsız Danışman, ben bu size yardımcı olacaktır . . .

Pc herhangi bir minidump dosyaları üreten olup olmadığını kontrol edin, ben sistem çöküyor olası bir nedeni içine herhangi bir fikir sağlamak olmadığını görmek için bu kontrol edecektir . . .

Windows Dosya Gezgini'ni Aç

C:\Windows\Minidump'a git

Herhangi bir minidump dosyasını Masaüstünüze kopyalayın ve bunları fermuarlayın

Zip dosyasını Bulut'a yükleyin (OneDrive, DropBox . . . . vb), sonra bu paylaşmak ve bir paylaşım bağlantısı almak seçin

Sonra zip dosyasına burada bağlantı sonrası, böylece sizin için bir göz atabilirsiniz . . .

DaveM121, Jan 8, 2025
  4. Bilgisayarın D diskinde herhangi bir işlem yapamıyorum ve şu hatayı alıyorum Hata...

Win 11 donma sorunu

bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda kullanırken gerçekleşmeye başlayınca windows tabanlı bir hata oldugunu düşünmeye başladım biraz araştırma yaptıgımda forumda benimle aynı hatayı alan birisiyle karşılaştım ve sorunu iso 1809 a geri döndügünde düzeldigini ve bu sorunun win 11 alt yapısıyla alakası oldugunu yazmış benim iso 1809 a dönmeden bu sorunu çözmemin bir yolu olmalı
    (bilgisayar dondugunda alt+tab gibi kısayollar kullanamıyorum ama altta açık olan herhangi bir programın sesini donduktan sonra belli bir süre alıyorum sonra sesler de kesiliyor ve biilgisayarı sadece güç tuşuna basılı tutarak kapatıyorum ve düzeliyor )

Berk Burhan, Jan 8, 2025
Thema:

Bilgisayarın D diskinde herhangi bir işlem yapamıyorum ve şu hatayı alıyorum Hata...

Loading...
  1. Bilgisayarın D diskinde herhangi bir işlem yapamıyorum ve şu hatayı alıyorum Hata... - Similar Threads - Bilgisayarın diskinde herhangi

2. yönetici hesabımı bireysel hesaba çevirdim ve şimdi hiçbir işlem yapamıyorum.

in Windows 10 Gaming
    yönetici hesabımı bireysel hesaba çevirdim ve şimdi hiçbir işlem yapamıyorum.: tüm yöntemleri denedim fakat başaramadım. yardımcı olursanız sevinirim. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/y%C3%B6netici-hesab%C4%B1m%C4%B1-bireysel-hesaba/e7d89260-ee00-4136-99dc-88d632f60627
  3. yönetici hesabımı bireysel hesaba çevirdim ve şimdi hiçbir işlem yapamıyorum.

in Windows 10 Software and Apps
    yönetici hesabımı bireysel hesaba çevirdim ve şimdi hiçbir işlem yapamıyorum.: tüm yöntemleri denedim fakat başaramadım. yardımcı olursanız sevinirim. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/y%C3%B6netici-hesab%C4%B1m%C4%B1-bireysel-hesaba/e7d89260-ee00-4136-99dc-88d632f60627
  4. Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050

in Windows 10 Gaming
    Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050: Merhaba Sayın Yetkili, bu yeniden başlatma sorunu hakkında yardım edebilir misin?Rapor Kimliği: 0ea1a008-faa9-4eb3-9478-e5bf5fcc2bfeDöküm dosyası dmp aşağıda linktedir.https://drive.google.com/file/d/17bhRTEs09BK31qMkG-NIcqW7OiFN7u7k/view?usp=drive_link...
  5. Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050

Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050: Merhaba Sayın Yetkili, bu yeniden başlatma sorunu hakkında yardım edebilir misin?Rapor Kimliği: 0ea1a008-faa9-4eb3-9478-e5bf5fcc2bfeDöküm dosyası dmp aşağıda linktedir.https://drive.google.com/file/d/17bhRTEs09BK31qMkG-NIcqW7OiFN7u7k/view?usp=drive_link...
  6. elimde 2006 model bir direksiyon seti var ve hiçbir şekilde driver guncellemesi yapamıyorum...

in Windows 10 Gaming
    elimde 2006 model bir direksiyon seti var ve hiçbir şekilde driver guncellemesi yapamıyorum...: en son sürücü güncellemesi 2006 ve asla günümüz günçelleştirmelerini almıyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/elimde-2006-model-bir-direksiyon-seti-var-ve/f84e60e7-d176-448a-b6cb-f3d9f8931f8c
  7. elimde 2006 model bir direksiyon seti var ve hiçbir şekilde driver guncellemesi yapamıyorum...

elimde 2006 model bir direksiyon seti var ve hiçbir şekilde driver guncellemesi yapamıyorum...: en son sürücü güncellemesi 2006 ve asla günümüz günçelleştirmelerini almıyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/elimde-2006-model-bir-direksiyon-seti-var-ve/f84e60e7-d176-448a-b6cb-f3d9f8931f8c
  8. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

in Windows 10 Gaming
    böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  9. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  10. Windows 10 Birden Fazla Sistemsel Hata Alıyorum

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Windows 10 Birden Fazla Sistemsel Hata Alıyorum: Bilgisayarımı sabah açtığımda birtakım hatalarla karşılaştım aşşağıdaki hataları alıyorum ve burda belirtmediğim çeşitli hatalarda var. Hatalar çok olduğu için hepsini buraya yazamadım. - Öncelikle bilgisayarımda internete bağlanamıyorum wifi özelliği gözükmüyor kablolu bir...