Windows 10: Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin
Discus and support Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin in Windows 10 Gaming to solve the problem; Mehraba 6 aydır acer nitro 5 AN515-57-524E model laptop kullanıyorum ve 3-4 aydır sorun yoktu 99% batarya sağlığım vardı ve 1-2 ay kullanmadım dün... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Yusif XS, Apr 20, 2024.
Thema:
Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin
Loading...
-
Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin - Similar Threads - Bilgisiyarımın bataryası çok
-
Microsoft hesap sorunu lütfen yardım edin.
in Windows 10 GamingMicrosoft hesap sorunu lütfen yardım edin.: Merhaba,Bilgisayarı her açtığımda microsofta bağlı edge, store ve benzeri uygulamalarda oturumum kapalı şekilde gözüküyor ve her seferinde oturum açmak zorunda kalıyorum. Daha önce bir microsoft çalışanı ile bu konuyu konuştuk ama yardımcı olamadı. Lütfen sorunumun... -
Microsoft hesap sorunu lütfen yardım edin.
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft hesap sorunu lütfen yardım edin.: Merhaba,Bilgisayarı her açtığımda microsofta bağlı edge, store ve benzeri uygulamalarda oturumum kapalı şekilde gözüküyor ve her seferinde oturum açmak zorunda kalıyorum. Daha önce bir microsoft çalışanı ile bu konuyu konuştuk ama yardımcı olamadı. Lütfen sorunumun... -
Bilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin
in Windows 10 Software and AppsBilgisiyarımın bataryası çok çabuk ölüyor yardım edin: Mehraba 6 aydır acer nitro 5 AN515-57-524E model laptop kullanıyorum ve 3-4 aydır sorun yoktu 99% batarya sağlığım vardı ve 1-2 ay kullanmadım dün açdım kullanmaya başladım ve 2 günde 89 oldu ve şarjım hızlı bitiyor ve ekran parlaklığı 10-20 ve gece modu açık olmasına rağmen... -
ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ
in Windows 10 GamingACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ: Arkadaşlar bluestacks indirdim orda hyperv diye bir şey vardı yükleyip pc restart attı anca öyle kullanabiliyordum onu ondan sonra sildim sevmedim ama nolduysa işlemci kullanımım çok düştü valorantta cs de işlemci %20 fln kullanıyor fps %80 düştü ne yapmam gerek birde windows... -
ACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ
in Windows 10 Software and AppsACİL YARDIM İŞLEMCİ KULLANIMI ÇOK KÖTÜ: Arkadaşlar bluestacks indirdim orda hyperv diye bir şey vardı yükleyip pc restart attı anca öyle kullanabiliyordum onu ondan sonra sildim sevmedim ama nolduysa işlemci kullanımım çok düştü valorantta cs de işlemci %20 fln kullanıyor fps %80 düştü ne yapmam gerek birde windows... -
aciiiiiiil yardım lütfffen bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor
in Windows 10 Software and Appsaciiiiiiil yardım lütfffen bazı sitelerdeki hattı çalışmıyor: Bazı siteler yazı tiplerini okunamayacak şekilde garip bir şekilde gösteriyor, bu siteleri çeşitli tarayıcılarda, gizli modda ve normal modda denememe rağmen, kelimeleri hiç okuyamıyorum.... -
windows uptade güncelleme yapmıyor yardım !
in Windows 10 Customizationwindows uptade güncelleme yapmıyor yardım !: merhaba windows uptade güncelleme yapmıyor 0x80070015 hata diyor yeniden deniyorum olmuyor lütfen yardımcı olurmusunuz . https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-uptade-g%C3%BCncelleme-yapm%C4%B1yor/e3b2eac5-6220-42e7-8c37-b1e6a1b8b1d0 -
2. Ekranımı Algılamıyor. (Lütfen yardım edin, yaklaşık olarak 2 aydır uğraşıyorum.)
in Windows 10 Drivers and Hardware2. Ekranımı Algılamıyor. (Lütfen yardım edin, yaklaşık olarak 2 aydır uğraşıyorum.): Arkadaşlar benim eskiden kalma VGA çıkışlı bir ekranım vardı, bir ara 2 ekran istiyorum istedim ve takmaya çalıştım, fakat GTX 1050 Tİ OC ekran kartında VGA içindekiler fark ettim. Hemen bir VGA TO DVİ dönüştürücüsü satın aldım, kullandığım ekranı HDMI girişli o halde DVİ... -
Yardım Edin!!!!!!
in Windows 10 CustomizationYardım Edin!!!!!!: Günlük Adı: Application Kaynak: Application Error Tarih: 4.07.2019 02:26:43 Olay Kimliği: 1000 Görev Kategorisi:(100) Düzey: Hata Anahtar sözcükler:Klasik Kullanıcı: Yok Bilgisayar: DESKTOP-TENG1C0 Açıklama: Hatalı uygulama adı:...