Windows 10: bilinmeyen dosya
Discus and support bilinmeyen dosya in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; bilgisayarımda böyle bir metin oluşturuldu ve adı ccalib8ws bu nedir not adı ccalib8ws such a text was created on my computer and its name is ccalib8ws... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by hüseyin goksel, Mar 2, 2024.
Thema:
bilinmeyen dosya
Loading...
-
bilinmeyen dosya - Similar Threads - bilinmeyen dosya
-
Dosya Gezgininde Telefon Bağlantısı
in Windows 10 GamingDosya Gezgininde Telefon Bağlantısı: Dosya gezgini telefon dosyalarını bir türlü eşitleyemiyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dosya-gezgininde-telefon-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1/9d1cfec2-1006-4399-897e-47d3232e689a -
dosya gezgini ya da klasör içinde arama
in Windows 10 Software and Appsdosya gezgini ya da klasör içinde arama: fotoğrafta işaretli mavi ok ya da enter tuşuna basmadan arama yapmıyor. arama alanına yazmaya başladığımda aramaya başlamasını istiyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim ?bu şekilde yazmaya başladığımda onay istemeden arama yapmasını istiyorum.... -
bilinmeyen dosya
in Windows 10 Gamingbilinmeyen dosya: bilgisayarımda böyle bir metin oluşturuldu ve adı ccalib8ws bu nedir not adı ccalib8ws such a text was created on my computer and its name is ccalib8ws note what is this name ccalib8ws... -
Hata- Bilinmeyen Usb Aygıtı Aygıt Tanımlayıcısı İsteği başarısız oldu Kod 43
in Windows 10 GamingHata- Bilinmeyen Usb Aygıtı Aygıt Tanımlayıcısı İsteği başarısız oldu Kod 43: Monster Tulpar t7 19.4 laptop kullanıyorum ve laptop klavyem bozulduğunda aygıt yöneticisinde bu hatayı fark ettim acaba bu sorunu çözmek için napabilirim ? Çözersem laptop klavyem düzelir mi ?... -
Hata- Bilinmeyen Usb Aygıtı Aygıt Tanımlayıcısı İsteği başarısız oldu Kod 43
in Windows 10 Software and AppsHata- Bilinmeyen Usb Aygıtı Aygıt Tanımlayıcısı İsteği başarısız oldu Kod 43: Monster Tulpar t7 19.4 laptop kullanıyorum ve laptop klavyem bozulduğunda aygıt yöneticisinde bu hatayı fark ettim acaba bu sorunu çözmek için napabilirim ? Çözersem laptop klavyem düzelir mi ?... -
Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt
in Windows 10 GamingAygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü... -
in Windows 10 Drivers and HardwareAygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü... -
in Windows 10 Software and AppsAygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü... -
Windows Script Component [1, 1] Bilinmeyen hata Win 10 Pro x64
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWindows Script Component [1, 1] Bilinmeyen hata Win 10 Pro x64: Her açılışta bu hatayı alıyorum,daha önce aynı sorun için auto run programı önerilmiş fakat çalışmıyor autorun exe. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-script-component-1-1-bilinmeyen-hata-win/1d95e34d-4867-407f-85a6-2a74048e62cc