Windows 10: Błąd brak komendy ssh i innych
Discus and support Błąd brak komendy ssh i innych in Windows 10 Gaming to solve the problem; przy próbie uruchomienia komendy ssh przez cmd i powershell jest błąd C:\Users\frane>ssh 'ssh' is not recognized as an internal or external command,... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Franektoube, Jun 23, 2024.
Thema:
Błąd brak komendy ssh i innych
Loading...
-
Błąd brak komendy ssh i innych - Similar Threads - Błąd brak komendy
-
Błąd sprzętu
in Windows 10 Software and AppsBłąd sprzętu: OpisProblem dotyczący sprzętu spowodował, że system Windows przestał działać poprawnie.Sygnatura problemuNazwa zdarzenia problemu: LiveKernelEventKod: 1a8Parametr 1: aParametr 2: 0Parametr 3: 0Parametr 4: 0Wersja systemu operacyjnego: 10_0_26100Dodatek Service Pack:... -
Błąd brak komendy ssh i innych
in Windows 10 Software and AppsBłąd brak komendy ssh i innych: przy próbie uruchomienia komendy ssh przez cmd i powershell jest błąd C:\Users\frane>ssh 'ssh' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.... -
brak obrazek wyszukiwania
in Windows 10 Gamingbrak obrazek wyszukiwania: brak obrazka na wyszukiwania po kliknieciu trzy kropki piszę dodaj konto microsoft https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/brak-obrazek-wyszukiwania/f2606ed0-f7d8-42ca-91f7-cc45dc8fa659 -
brak obrazek wyszukiwania
in Windows 10 Software and Appsbrak obrazek wyszukiwania: brak obrazka na wyszukiwania po kliknieciu trzy kropki piszę dodaj konto microsoft https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/brak-obrazek-wyszukiwania/f2606ed0-f7d8-42ca-91f7-cc45dc8fa659 -
Błąd 0xc0000001
in Windows 10 Drivers and HardwareBłąd 0xc0000001: Po zaaktualizowaniu sterowników karty grafinczej Nvidia, gdy uruchomię laptopa ponownie otrzymuje błąd 0xc0000001, bez tych sterowników działa normalnie, testowałem 6 różnych wydań sterowników działa tylko na starych.... -
Błąd 0x88982F50
in Windows 10 GamingBłąd 0x88982F50: PL:Próbuje zmienić nazwę a nagle to: EN:He tries to change the name and suddenly it:DE: Er versucht, den Namen zu ändern und plötzlich ist es: ЭН: Он пытается изменить имя и вдруг это: EN:Note, the subtitles are in Polish so you can download and translate them.ЭН:Обратите... -
Błąd 0x88982F50
in Windows 10 Software and AppsBłąd 0x88982F50: PL:Próbuje zmienić nazwę a nagle to: EN:He tries to change the name and suddenly it:DE: Er versucht, den Namen zu ändern und plötzlich ist es: ЭН: Он пытается изменить имя и вдруг это: EN:Note, the subtitles are in Polish so you can download and translate them.ЭН:Обратите... -
0x80860010 Błąd
in Microsoft Windows 10 Store0x80860010 Błąd: Witam, Przy próbie zalogowania lub instalacji jakiejkolwiek aplikacji z Windows Store mam błąd o kodzie 0x80860010. Z aplikacji zainstalowanych mam Netflix który nawet nie chce uruchomić się i nie podaje żadnego błędu ani nic. Próbowałem stworzyć nowe konto i na nie... -
Błąd 0xc000001
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingBłąd 0xc000001: Witam. Mam problem podczas uruchamiania systemu Windows 10. Wyskakuje okno z powiadomieniem o błędzie 0xc000001. Próbowałem uruchomić i naprawić z poziomu płyty CD, ale w wierszu polecenia przy wpisywaniu komendy bootrec /fixboot następuje komunikat o odmowie dostępu. Proszę...