Windows 10: Błąd z kontrolą rodzicielską
Discus and support Błąd z kontrolą rodzicielską in Windows 10 Gaming to solve the problem; Mam na koncie założoną kontrole rodzicielską. Na komputerze, blokują mi sie różne aplikacje. Mówi że potrzeba zgody rodzica na używanie aplikacji bo... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Jakub Salamonczyk, Jan 1, 2025.
Thema:
Błąd z kontrolą rodzicielską
Loading...
-
Błąd z kontrolą rodzicielską - Similar Threads - Błąd kontrolą rodzicielską
-
Błąd sprzętu
in Windows 10 GamingBłąd sprzętu: OpisProblem dotyczący sprzętu spowodował, że system Windows przestał działać poprawnie.Sygnatura problemuNazwa zdarzenia problemu: LiveKernelEventKod: 1a8Parametr 1: aParametr 2: 0Parametr 3: 0Parametr 4: 0Wersja systemu operacyjnego: 10_0_26100Dodatek Service Pack:... -
Błąd sprzętu
in Windows 10 Software and AppsBłąd sprzętu: OpisProblem dotyczący sprzętu spowodował, że system Windows przestał działać poprawnie.Sygnatura problemuNazwa zdarzenia problemu: LiveKernelEventKod: 1a8Parametr 1: aParametr 2: 0Parametr 3: 0Parametr 4: 0Wersja systemu operacyjnego: 10_0_26100Dodatek Service Pack:... -
in Windows 10 Software and AppsBłąd z kontrolą rodzicielską: Mam na koncie założoną kontrole rodzicielską. Na komputerze, blokują mi sie różne aplikacje. Mówi że potrzeba zgody rodzica na używanie aplikacji bo "czas mi sie skończył". Nie wiem jak sie tego pozbyć. Próbowałem usunąć użytkownika z grupy, ale pisze że nie jestem osobą... -
in User Accounts and Family SafetyBłąd z kontrolą rodzicielską: Mam na koncie założoną kontrole rodzicielską. Na komputerze, blokują mi sie różne aplikacje. Mówi że potrzeba zgody rodzica na używanie aplikacji bo "czas mi sie skończył". Nie wiem jak sie tego pozbyć. Próbowałem usunąć użytkownika z grupy, ale pisze że nie jestem osobą... -
Błąd 0xc0000001
in Windows 10 Drivers and HardwareBłąd 0xc0000001: Po zaaktualizowaniu sterowników karty grafinczej Nvidia, gdy uruchomię laptopa ponownie otrzymuje błąd 0xc0000001, bez tych sterowników działa normalnie, testowałem 6 różnych wydań sterowników działa tylko na starych.... -
Błąd 0x88982F50
in Windows 10 GamingBłąd 0x88982F50: PL:Próbuje zmienić nazwę a nagle to: EN:He tries to change the name and suddenly it:DE: Er versucht, den Namen zu ändern und plötzlich ist es: ЭН: Он пытается изменить имя и вдруг это: EN:Note, the subtitles are in Polish so you can download and translate them.ЭН:Обратите... -
Błąd 0x88982F50
in Windows 10 Software and AppsBłąd 0x88982F50: PL:Próbuje zmienić nazwę a nagle to: EN:He tries to change the name and suddenly it:DE: Er versucht, den Namen zu ändern und plötzlich ist es: ЭН: Он пытается изменить имя и вдруг это: EN:Note, the subtitles are in Polish so you can download and translate them.ЭН:Обратите... -
0x80860010 Błąd
in Microsoft Windows 10 Store0x80860010 Błąd: Witam, Przy próbie zalogowania lub instalacji jakiejkolwiek aplikacji z Windows Store mam błąd o kodzie 0x80860010. Z aplikacji zainstalowanych mam Netflix który nawet nie chce uruchomić się i nie podaje żadnego błędu ani nic. Próbowałem stworzyć nowe konto i na nie... -
Błąd 0xc000001
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingBłąd 0xc000001: Witam. Mam problem podczas uruchamiania systemu Windows 10. Wyskakuje okno z powiadomieniem o błędzie 0xc000001. Próbowałem uruchomić i naprawić z poziomu płyty CD, ale w wierszu polecenia przy wpisywaniu komendy bootrec /fixboot następuje komunikat o odmowie dostępu. Proszę...