Windows 10: Bluescreen w trakcie grania w gry.
Discus and support Bluescreen w trakcie grania w gry. in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Dobryy. Wyrzuca mi bluescreen po kole 10 minut grania. Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power [ Guid]... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Gomiś, Dec 10, 2020.
Thema:
Bluescreen w trakcie grania w gry.
Loading...
-
Bluescreen w trakcie grania w gry. - Similar Threads - Bluescreen trakcie grania
-
Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.
in Windows 10 GamingNie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.: 1.log się do xbox.com za pomocą przeglądarki internetowej.2. Po zalogowaniu kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu. Następnie wybierz profil Xbox.3. W profilu Xbox kliknij ustawienia prywatności4. W ustawieniach prywatności i bezpieczeństwa online kliknij kartę... -
Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.
in Windows 10 Software and AppsNie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.: 1.log się do xbox.com za pomocą przeglądarki internetowej.2. Po zalogowaniu kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu. Następnie wybierz profil Xbox.3. W profilu Xbox kliknij ustawienia prywatności4. W ustawieniach prywatności i bezpieczeństwa online kliknij kartę... -
Nie mogę grać w gry
in Windows 10 Software and AppsNie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach... -
Nie mogę grać w gry
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingNie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach... -
Nie mogę grać w gry
in Windows 10 GamingNie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach... -
BSOD podczas gry w FH3
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingBSOD podczas gry w FH3: Podczas gry w Forze Horizon 3 wielokrotnie dostaje BSOD. Podgląd zdarzeń mówi: Wyniki tej operacji były następujące: 0x0000007a 0x0000000000000020, 0xffffffffc000000e, 0xffffb00949c9b0e0, 0x0000000000000000. Zrzut zapisano w: C:\Windows\MEMORY.DMP. Identyfikator raportu:... -
W-10
in Windows 10 Updates and ActivationW-10: Установил и активировал В 10 и теперь сожалею об этом,работает медленно и часто слетает активация,ошибок не находит. У меня достаточно хороший комп. и нет ни желания ни средств из за плохо работающей программы менять его. Весь этот переход на десятку очень похож на... -
Upgrade w 7 to W 10
in Windows 10 Installation and UpgradeUpgrade w 7 to W 10: Hello, Cannot upgrade w 7 to w 10 getrs locked to infinite 0 does not move even after severasl hours akso try differently by placing the ESO on the desktop and uploading after, still the same result How can this work normally ? Please hlep Thank you... -
Upgrade to W 10 from W 8 NOT W 8.1
in Windows 10 Installation and UpgradeUpgrade to W 10 from W 8 NOT W 8.1: I have a silly problem. I run W 8 on my desktop computer but have never been able to upgrade to W 8.1 as I have never been able to open Windows Store, despite multiple solutions none of which have worked. The only solution of reinstalling W 8 has not appealed! I am happy with...