Windows 10: Bluetooth bilgisayarımdan tamamen gitti.
Discus and support Bluetooth bilgisayarımdan tamamen gitti. in Windows 10 Gaming to solve the problem; İnternetteki her türlü çözümü denedim fakat hiçbir yol işe yaramadı. Bluetooth driverım gitti. Bluetooth hiçbir şekilde gözükmüyor ve çalışmıyor.... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Eray Uçan, Mar 8, 2023.
Thema:
Bluetooth bilgisayarımdan tamamen gitti.
Loading...
-
Bluetooth bilgisayarımdan tamamen gitti. - Similar Threads - Bluetooth bilgisayarımdan tamamen
-
bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?
in Windows 10 Gamingbilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647 -
bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?
in Windows 10 Software and Appsbilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647 -
Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim
in Windows 10 GamingWinlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim: Bilgisayarımda Windows 7 yüklü iken Notebook Aspire one İntel Atom, Microsoft tarafından tavsiye edilip, izin verildiği için Windows 10'a yükseltmeyi denedim. Olmadı Windows 7 geri yüklendi. Uzun zamandır bu Notebook'u kullanmadım. Ancak görüyorum ki teknolojik gelişim... -
in Windows 10 Software and AppsWinlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim: Bilgisayarımda Windows 7 yüklü iken Notebook Aspire one İntel Atom, Microsoft tarafından tavsiye edilip, izin verildiği için Windows 10'a yükseltmeyi denedim. Olmadı Windows 7 geri yüklendi. Uzun zamandır bu Notebook'u kullanmadım. Ancak görüyorum ki teknolojik gelişim... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWinlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim: Bilgisayarımda Windows 7 yüklü iken Notebook Aspire one İntel Atom, Microsoft tarafından tavsiye edilip, izin verildiği için Windows 10'a yükseltmeyi denedim. Olmadı Windows 7 geri yüklendi. Uzun zamandır bu Notebook'u kullanmadım. Ancak görüyorum ki teknolojik gelişim... -
Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....
in Windows 10 GamingHay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....: uygulamayı yükledim açtım çalıştı herşeyi yapabiliyordum. sonra açmayı denedim beyaz ekran şeklinde kalıyordu bende ne yapacağımı bilemiyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor.... -
Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....
in Windows 10 Software and AppsHay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....: uygulamayı yükledim açtım çalıştı herşeyi yapabiliyordum. sonra açmayı denedim beyaz ekran şeklinde kalıyordu bende ne yapacağımı bilemiyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor.... -
Bluetooth bilgisayarımdan tamamen gitti.
in Windows 10 Software and AppsBluetooth bilgisayarımdan tamamen gitti.: İnternetteki her türlü çözümü denedim fakat hiçbir yol işe yaramadı. Bluetooth driverım gitti. Bluetooth hiçbir şekilde gözükmüyor ve çalışmıyor. Bluetooth driverını indirmeyi denedim fakat o da işe yaramadı belki de yapamadım.Bilgisayarım Acer Aspire 7 A715-42G R3B8 Windows... -
bluetooth there is literally no bluetooth
in Windows 10 Installation and Upgradebluetooth there is literally no bluetooth: Ok so im trying to connect my wireless bluetooth earbuds to my laptop but it says that i have to turn on the bluetooth on the laptop and i went to the settings following the steps but the weird thing is that there is absolutely no bluetooth i dont know if i accidentally...