Windows 10: Bluetooth ses cihazı sorunu

Discus and support Bluetooth ses cihazı sorunu in Windows 10 Customization to solve the problem; Win10 işletim sistemine sahibim. Eskiden hiç sıkıntı olmadan bluetooth kulaklığımı bilgisayarıma bağlayabiliyordum. Sonra bir anda eşleştirmeden sonra... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by FurkanMertt, Apr 3, 2021.

1. Bluetooth ses cihazı sorunu

Win10 işletim sistemine sahibim. Eskiden hiç sıkıntı olmadan bluetooth kulaklığımı bilgisayarıma bağlayabiliyordum. Sonra bir anda eşleştirmeden sonra hata vermeye başladı. Bilgisyarıma format attıktan sonra bile aynı sorunla karşılaşıyorum. İnternet üzerinde paylaşılmış bütün düzeltme önerilerini denedim ama bir sonuca varamadım. Hata : Bu işe yaramadı. Bluetooth cihazınızın bulunabilir olduğundan emin olun ve yeniden deneyin.

Bluetooth ses cihazı sorunu 04326ab1-afd5-4c24-88f7-be3d1707628b?upload=true.png

:)

FurkanMertt, Apr 3, 2021

2. Ekran kartı güncelleme sorunu.

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba benim adım Ross, ben bağımsız bir danışmanım. Ben sorunu ile yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Ayarlar veya denetim panelinde amd tüm yazılım kaldırmak, sonra aygıt yöneticisinden cihaz kaldırmak deneyebilirsiniz.

Sonra amd en son sürücü indirmek, yüklemek ve sonra yeniden başlatın.

Saygılar

Ross

rossmcbain, Apr 3, 2021
  3. Hyper x cloud 2 kulaklık mikrofon

Merhaba,

Hyperx cloud 2 kulaklık aldım ve 1 ay çok güzel kullandım tercihhilgisayarı kapattım ertesi gün girdigim zaman kulaklıgımdan ses geliyorum ve mikrofondan gelmıyordu uygun ve sıkışık olmadım

USB 2.0 aygıtı USB 3.0 ile uyumlu cihaz, bu cihaz USB 2.0 ile birlikte takmak sorunu çözülebilir.

boyle bir hata verdı ve butun usb onlara taktım hepsınde boyle bir hata verdin bunun çozumu vs. varmı arkadaşlar yoksa garantisine mi yolluyum

Barış can Aksüyek, Apr 3, 2021
  4. aasim1111 Win User

Bluetooth ses cihazı sorunu

Bluetooth in windows 10

My computer specs are as listed in the profile. I think all of you guys are correct. I don't have built-in Bluetooth in mobo.

I contacted skull candy headphones and thy have told me if I do not have built-in Bluetooth, I would need a dongle which supports at least a2dp. I do not know what the heck that means. I have a feeling I would need more than a cheap dongle.

Anyone suggest some a2dp adapters. I searched but don't know what a2dp is so couldn't make a decision

aasim1111, Apr 3, 2021
Thema:

Bluetooth ses cihazı sorunu

Loading...
  1. Bluetooth ses cihazı sorunu - Similar Threads - Bluetooth ses cihazı

2. Ses sorunu

in Windows 10 Software and Apps
    Ses sorunu: Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-sorunu/d8af0884-8bda-4d2b-a5fc-bcecff34eda1
  3. Ses sorunu

in Windows 10 Gaming
    Ses sorunu: Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-sorunu/d8af0884-8bda-4d2b-a5fc-bcecff34eda1
  4. Windows güncellemesinden sonra ses sorunu

in Windows 10 Gaming
    Windows güncellemesinden sonra ses sorunu: bilgisayarımı windows 10'dan 11 pro'ya güncelledim ardından ses ikonum soluk bir şekilde görünmeye başladı ve kesinlikle düzeltmedim. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara vermiş olduğunuz yanıtlardan bir kaçını denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  5. Windows güncellemesinden sonra ses sorunu

Windows güncellemesinden sonra ses sorunu: bilgisayarımı windows 10'dan 11 pro'ya güncelledim ardından ses ikonum soluk bir şekilde görünmeye başladı ve kesinlikle düzeltmedim. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara vermiş olduğunuz yanıtlardan bir kaçını denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  6. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Gaming
    Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...
  7. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...
  8. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Drivers and Hardware
  9. Windows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu

Windows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu: MerhabalarWindows 11'i normal kullanırken bir güncelleme sonrası hoparlör durduk yere cızırtı yapmaya başladı. Sorun bilgisayarı normal kullanırken birden ortaya çıkıyor. Herhangi bir medya sesi yüksek parazitli gelmeye başlıyor. Sorunun geçici çözümü "ses iyileştir"...
  10. Laptop kulaklık tek kanal ses sorunu

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Laptop kulaklık tek kanal ses sorunu: Merhaba hoparlörden düzgün ses geliyor ancak kulaklık takınca sadece sol kanaldan ses geliyor. ses sürücüsünün sitesinden indirip kurdum ama değişiklik olmadı [ATTACH]...