Windows 10: Böyle bir microsoft hesabı yok hatası
Discus and support Böyle bir microsoft hesabı yok hatası in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Kwonces, Nov 21, 2024.
Thema:
Böyle bir microsoft hesabı yok hatası
Loading...
-
Böyle bir microsoft hesabı yok hatası - Similar Threads - Böyle bir microsoft
-
Böyle bir microsoft hesabı yok hatası
in Windows 10 GamingBöyle bir microsoft hesabı yok hatası: Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle bir hesap yok hatası aldım ama diğer bilgisayarımda helen hesap oturum açık bir şekilde duruyor bana yardımcı olursanız... -
merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.
in Windows Hello & Lockscreenmerhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.: daha sonra aynı isim ile mail almaya calıştığımda bu mail var diyor. tüm hesaplarım buraya bağlı. lütfen yardımcı olur musnuz? mail: *** Email address is removed for privacy ***... -
in Windows 10 Gamingmerhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.: daha sonra aynı isim ile mail almaya calıştığımda bu mail var diyor. tüm hesaplarım buraya bağlı. lütfen yardımcı olur musnuz? mail: *** Email address is removed for privacy ***... -
in Windows 10 Software and Appsmerhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.: daha sonra aynı isim ile mail almaya calıştığımda bu mail var diyor. tüm hesaplarım buraya bağlı. lütfen yardımcı olur musnuz? mail: *** Email address is removed for privacy ***... -
böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...
in Windows 10 Gamingböyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;... -
İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası
in Windows 10 Gamingİş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası: Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store engellendi hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü nasıl bulabilirim ?... -
İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası
in Windows 10 Software and Appsİş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası: Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store engellendi hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü nasıl bulabilirim ?... -
Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası
in Windows 10 GamingWindows 8.1 Bağlantı yok Hatası: Merhaba.Windows 8.1 bilgisayarıma format attım.Önceden wi-fi ile çalışıyordu, wi-fi'leri gösteriyordu fakat formattan sonra ağlar kısmına girince: "Bağlantı yok" diyor.Ağ bağlantılarını görüntüle kısmına gittiğimde ise sadece ethernet gösteriyor.Ama biz ethernet... -
Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası
in Windows 10 Software and AppsWindows 8.1 Bağlantı yok Hatası: Merhaba.Windows 8.1 bilgisayarıma format attım.Önceden wi-fi ile çalışıyordu, wi-fi'leri gösteriyordu fakat formattan sonra ağlar kısmına girince: "Bağlantı yok" diyor.Ağ bağlantılarını görüntüle kısmına gittiğimde ise sadece ethernet gösteriyor.Ama biz ethernet...