Windows 10: Böyle bir microsoft hesabı yok hatası

Discus and support Böyle bir microsoft hesabı yok hatası in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Kwonces, Nov 21, 2024.

1. Kwonces Win User

Böyle bir microsoft hesabı yok hatası

Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle bir hesap yok hatası aldım ama diğer bilgisayarımda helen hesap oturum açık bir şekilde duruyor bana yardımcı olursanız seviirim

:)

Kwonces, Nov 21, 2024

2. Yüklü ses çıkış aygıtı yok.

Merhaba. Eski ASUS N55SF laptopuma bugün bir ssd aldım ve usb den format atarak HDD den SSD ye geçtim. Bundan sonra ise bilgisayarımın hoparlörü yüklü ses çıkışı aygıtı yok diye bir hata verdi. Aygıt yöneticisini kontrol ettim ve High Definition Audio Denetleyicisinin hata verdiğini gördüm. Ne kadar sürücülerini yüklesemde hiçbir şekilde düzelmedi. yardımcı olurmusunuz?

Şimdiden teşekkür ederim.

ilyas idilmek, Nov 21, 2024
  3. DEVRAP28 Win User
    microsoft storede Realtek Audio Control uygulamasını bulamıyorum

Evet, biliyorum ama indirilmiyor hata veriyor nasıl bir sistem böyle

DEVRAP28, Nov 21, 2024
  4. Böyle bir microsoft hesabı yok hatası

Windows 10 bilgisayarımda bir program açarken kaynaklanan hata!

Merhabalar, bilgisayarıma bir program indirdim oyun için. Fakat açılmamakta. mscvp100.dll msvcpr100.dll hataları alıyordum bunları indirdim ve System32'ye attım. Bu hata çok şimdiki hata ise ; 0xc000035a bu hatayı nasıl çözeceğim. **

"C:\\WINDOWS/SYSTEM32/MSVCR100.dll programı Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmadı veya hata içeriyor. Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yükelemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun. Hata Durumu:
    0xc000035a. --- (Language; Turkish)

***** * * * * * * * * --

Hello, I downloaded a program for the game on my computer. But it won't open. Msvcpr100.dll was receiving errors mscvp100.dll download them and into system32 I threw. I'm officially cool off from this
    error; How to fix this error? 0xc000035 to. ** "The file C: \\ WINDOWS / SYSTEM32 / MSVCR100.dll is required or contains an error in the Windows program. Please try our original installation installation installation or get support and support from your system
    or software vendor. Error Status: 0xc000035a. - - (Language: English) --

SwinterEge, Nov 21, 2024
Thema:

Böyle bir microsoft hesabı yok hatası

Loading...
  1. Böyle bir microsoft hesabı yok hatası - Similar Threads - Böyle bir microsoft

2. Böyle bir microsoft hesabı yok hatası

in Windows 10 Gaming
    Böyle bir microsoft hesabı yok hatası: Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle bir hesap yok hatası aldım ama diğer bilgisayarımda helen hesap oturum açık bir şekilde duruyor bana yardımcı olursanız...
  3. merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.

in Windows Hello & Lockscreen
    merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.: daha sonra aynı isim ile mail almaya calıştığımda bu mail var diyor. tüm hesaplarım buraya bağlı. lütfen yardımcı olur musnuz? mail: *** Email address is removed for privacy ***...
  4. merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.

in Windows 10 Gaming
    merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.: daha sonra aynı isim ile mail almaya calıştığımda bu mail var diyor. tüm hesaplarım buraya bağlı. lütfen yardımcı olur musnuz? mail: *** Email address is removed for privacy ***...
  5. merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.

in Windows 10 Software and Apps
  6. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

in Windows 10 Gaming
    böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  7. İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası

in Windows 10 Gaming
    İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası: Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store engellendi hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü nasıl bulabilirim ?...
  8. İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası

İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası: Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store engellendi hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü nasıl bulabilirim ?...
  9. Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası

in Windows 10 Gaming
    Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası: Merhaba.Windows 8.1 bilgisayarıma format attım.Önceden wi-fi ile çalışıyordu, wi-fi'leri gösteriyordu fakat formattan sonra ağlar kısmına girince: "Bağlantı yok" diyor.Ağ bağlantılarını görüntüle kısmına gittiğimde ise sadece ethernet gösteriyor.Ama biz ethernet...
  10. Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası

Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası: Merhaba.Windows 8.1 bilgisayarıma format attım.Önceden wi-fi ile çalışıyordu, wi-fi'leri gösteriyordu fakat formattan sonra ağlar kısmına girince: "Bağlantı yok" diyor.Ağ bağlantılarını görüntüle kısmına gittiğimde ise sadece ethernet gösteriyor.Ama biz ethernet...