Windows 10: Boot és frissítési problémák
Discus and support Boot és frissítési problémák in Windows 10 Gaming to solve the problem; Sajnálatos módon nem tudom megmondani, mi okozta a problémát, kénytelen vagyok leírni az egészet. Dell Inspiron gépre Windows10-et és Debian Bustert... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by JánosZana, Nov 4, 2021.
Thema:
Boot és frissítési problémák
Loading...
-
Boot és frissítési problémák - Similar Threads - Boot és frissítési
-
Windows11 > A KB5053656 és a KB5054979 frissítések telepítése után nem nyitható meg a...
in Windows 10 GamingWindows11 > A KB5053656 és a KB5054979 frissítések telepítése után nem nyitható meg a...: Üdv Mindenkinek!Windows11 > A KB5053656 és a KB5054979 frissítések telepítése után nem nyitható meg a windows fájlkezelő. Csak egy rendszer visszaállítással tudtam megoldani a problémát. Van-e erre valami magyarázat vagy egyéb megoldás?Köszönöm!... -
Hálózat és Internet Ethernet kapcsolaton.
in Windows 10 GamingHálózat és Internet Ethernet kapcsolaton.: T.CimKörnyezet,eszköz és szolgátató:-ideapad 3-15ITL6 Laptop - Type 82H8-One Internet szolgáltatás 500Mbts/22Mbts-Gép típus modell82H8008WHV /még garanciás/Hónapok óta frusztrál és boszant hogy a szolgáltató által biztositott sebességet csak /80-90/22/Mbts értékben Tudom... -
Hálózat és Internet Ethernet kapcsolaton.
in Windows 10 Software and AppsHálózat és Internet Ethernet kapcsolaton.: T.CimKörnyezet,eszköz és szolgátató:-ideapad 3-15ITL6 Laptop - Type 82H8-One Internet szolgáltatás 500Mbts/22Mbts-Gép típus modell82H8008WHV /még garanciás/Hónapok óta frusztrál és boszant hogy a szolgáltató által biztositott sebességet csak /80-90/22/Mbts értékben Tudom... -
Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam
in Windows 10 Network and SharingHogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam: Szeretném törölni a fiókomat és a kötelezően beállított bankkártyás fizetésemet. Napok óta szenvedek ezzel, mert eddig sem használtam! S.O.S. segítség kellene december 10.-ig!... -
Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam
in Windows 10 GamingHogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam: Szeretném törölni a fiókomat és a kötelezően beállított bankkártyás fizetésemet. Napok óta szenvedek ezzel, mert eddig sem használtam! S.O.S. segítség kellene december 10.-ig!... -
in Windows 10 Software and AppsHogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam: Szeretném törölni a fiókomat és a kötelezően beállított bankkártyás fizetésemet. Napok óta szenvedek ezzel, mert eddig sem használtam! S.O.S. segítség kellene december 10.-ig!... -
in Windows 10 Software and AppsBoot és frissítési problémák: Sajnálatos módon nem tudom megmondani, mi okozta a problémát, kénytelen vagyok leírni az egészet. Dell Inspiron gépre Windows10-et és Debian Bustert telepítettem dual boot indítással grub. A Windows eleve UEFI telepítő volt. Ez kifogástalanul működött négy hónapon át. Azonban... -
in Windows 10 Installation and UpgradeBoot és frissítési problémák: Sajnálatos módon nem tudom megmondani, mi okozta a problémát, kénytelen vagyok leírni az egészet. Dell Inspiron gépre Windows10-et és Debian Bustert telepítettem dual boot indítással grub. A Windows eleve UEFI telepítő volt. Ez kifogástalanul működött négy hónapon át. Azonban... -
Windows Update és Windows Defender hiba
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows Update és Windows Defender hiba: Szép napot! Olyan problémával keresném fel önöket hogy a Windows Update és a Windows Defender szolgáltatás Frissítés óta nem működik az asztali gépemen Windows 10 pro 1909 volt telepítve és Windows 10 pro 2004 re frissített Azóta újra telepítettem a gépem és az se...