Windows 10: Brak dźwięku w komputerze.

Discus and support Brak dźwięku w komputerze. in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Witam!Od kilku godzin dźwięk przestał mi się odtwarzać w komputerze, gdy wczoraj jeszcze działał bez problemu. Odpaliłem PC i widzę, że w prawym dolnym... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Tomasz W._01, Mar 5, 2025.

1. Brak dźwięku w komputerze.

Witam!Od kilku godzin dźwięk przestał mi się odtwarzać w komputerze, gdy wczoraj jeszcze działał bez problemu. Odpaliłem PC i widzę, że w prawym dolnym rogu ekranu, przy ikonie Dźwięku pojawił się biały "x" na czerwonym tle, a po najechaniu na nią pojawia się pop-up "Nie podłączono głośników ani słuchawek.". Po wejściu w Panel Dźwięku -> Odtwarzanie widzę, że wszystko jest w normie urządzenia są podpięte, włączone i na liście. Nie mogę otworzyć miksera dźwięku, zmienić domyślnego urządzenia odtwarzającegBrak dźwięku w komputerze. o_Okazało się, że usługa Windows Audio była wyłączona - próbowałem ją włączyć, pojawia

:)

Tomasz W._01, Mar 5, 2025

2. dlaczego nie moge zalogować się do onedrive na komputerze a na stronie mogę?

Tak, nie jestem w stanie otworzyć folderu onedrive.

Kiedy robię to za pomocą aplikacji onedrive na komputerze wyświetla mi się to co na zdjęciach w załączniku.

To dziwne bo z tego samego konta na tym samym komputerze mogę wejść do onedrive za pomocą Microsoft edge

Filip INFORMATIC, Mar 5, 2025
  3. Witam, chcę zaistalować na komputerze aplikację WINDOWSPHONE ale przekazujecie link uszkodzony, prosze o przekazanie mi dory sprawny link do zainstalowania w/w aplikacji, mam lumię 920

Bardzo prosze o sprawny link na windows 7 w komputerze do zainstalowania aplikacji windowsphone, w/w aplikacja jest mi niezbędna do normalnego funkconowania z lumią 920, dziękuję i pozdrawiam.

Joanna Zwierzchowska, Mar 5, 2025
  4. Brak dźwięku w komputerze.

Windows 10 and no wi-fi

Hi Joachim,

Thank you for posting your query in Microsoft Community. Appreciate your interest in using Windows 10.

I would suggest you to follow the methods below:

Method 1: Run the Hardware and Device troubleshooter by following the steps below:

• Click on the Start button, and type “Troubleshooting” on the search bar.
    • Click on troubleshooting, then click on “Hardware and sound”.
    • Under Hardware and sound, click on “hardware and devices”.
    • A pop-up will appear, click on the “Next” button and your hardware troubleshooting will start.

Method 2: The issue may occur if the drivers for Wi-fi are not installed or updated. I suggest you to install/update the latest version for Wi-fi drivers by following the steps below.

• Press ‘windows key + R’ and type ‘devmgmt.msc’ and press Enter.
    • Expand ‘Network adapter’ and right click on Wi-fi driver and select update.

Hope the information is helpful. Feel free to
    write to us for any other assistance with Windows, we’ll be glad to assist you.

Eeshwar Kumar, Mar 5, 2025
Thema:

Brak dźwięku w komputerze.

Loading...
  1. Brak dźwięku w komputerze. - Similar Threads - Brak dźwięku komputerze

2. Brak dźwięku w komputerze.

in Windows 10 Gaming
    Brak dźwięku w komputerze.: Witam!Od kilku godzin dźwięk przestał mi się odtwarzać w komputerze, gdy wczoraj jeszcze działał bez problemu. Odpaliłem PC i widzę, że w prawym dolnym rogu ekranu, przy ikonie Dźwięku pojawił się biały "x" na czerwonym tle, a po najechaniu na nią pojawia się pop-up "Nie...
  3. Brak dźwięku w komputerze.

in Windows 10 Software and Apps
    Brak dźwięku w komputerze.: Witam!Od kilku godzin dźwięk przestał mi się odtwarzać w komputerze, gdy wczoraj jeszcze działał bez problemu. Odpaliłem PC i widzę, że w prawym dolnym rogu ekranu, przy ikonie Dźwięku pojawił się biały "x" na czerwonym tle, a po najechaniu na nią pojawia się pop-up "Nie...
  4. Drukarka HP PSC1215 brak sterownika

Drukarka HP PSC1215 brak sterownika: nie można zainstalować drukarki HP PSC 1215 brak sterownika https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/drukarka-hp-psc1215-brak-sterownika/b2e14f0d-65ff-4303-8bd7-95603a0c08ed
  5. Problem z aplikacja OneDrive na komputerze.

in Windows 10 Gaming
    Problem z aplikacja OneDrive na komputerze.: Mam problem z aplikacja na komputer OneDrive. Próbowałam już wszystkiego, ale nic nie pomogło. Otóż przez przeglądarkę, czy na telefonie normalnie mogę sie zalogować do OneDrive, Ale jak chce to zrobić na apce komputerowej to wyskakuje białe okno w momencie kiedy powinny się...
  6. brak obrazek wyszukiwania

in Windows 10 Customization
    brak obrazek wyszukiwania: brak obrazka na wyszukiwania po kliknieciu trzy kropki piszę dodaj konto microsoft https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/brak-obrazek-wyszukiwania/f2606ed0-f7d8-42ca-91f7-cc45dc8fa659
  7. brak obrazek wyszukiwania

in Windows 10 Gaming
    brak obrazek wyszukiwania: brak obrazka na wyszukiwania po kliknieciu trzy kropki piszę dodaj konto microsoft https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/brak-obrazek-wyszukiwania/f2606ed0-f7d8-42ca-91f7-cc45dc8fa659
  8. brak obrazek wyszukiwania

9. Windows 11 - brak możliwości aktywacji.

Windows 11 - brak możliwości aktywacji.: WitamPo aktualizacji biosu na płycie ASUS B550 windows pokazuje brak możliwości aktywacji systemu.Kupiono Windows 7 PRO wersja box - laptop LENOVOKupiono upgrade do Windows 8 PRO - laptop LENOVOZaktualizowano do Windows 10 - laptop LENOVO - przeniesiono na stacjonarkę i...
  10. Brak dźwięku w Forza Horizon 4

in Windows 10 Gaming
    Brak dźwięku w Forza Horizon 4: Recently, I bought the ultimate fh4 edition game. Please note that during the game I never have sound. The sound only appears at the beginning in the intro. I never sound before the game. Help !!!...