Windows 10: Brak urządzenia PC na koncie Windows 11
Discus and support Brak urządzenia PC na koncie Windows 11 in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Brak urządzenia PC na koncie sieć wykluczona- drugi komputer jest rozpoznawalnyczasem po pojawi się ale jako tylko Windows bez wersji po 10 restartów i... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Jacekvy, May 27, 2025 at 1:03 PM.
Thema:
Brak urządzenia PC na koncie Windows 11
Loading...
-
Brak urządzenia PC na koncie Windows 11 - Similar Threads - Brak urządzenia koncie
-
Brak urządzenia PC na koncie Windows 11
in Windows 10 GamingBrak urządzenia PC na koncie Windows 11: Brak urządzenia PC na koncie sieć wykluczona- drugi komputer jest rozpoznawalnyczasem po pojawi się ale jako tylko Windows bez wersji po 10 restartów i logowańoryginalny antywirus Windows 11 pro zapora resetowana wyłączana ,nawet router 2 razy resetowałem ,Ustawienia Konta... -
brak zainstalowanego urządzenia wyjściowego audio
in Windows 10 Gamingbrak zainstalowanego urządzenia wyjściowego audio: Witam. Mam problem z wyjściowym urządzeniem audio. Próbowałam wszystkiego, ale ciągle nie mam dzwięku. Pomocy : https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/brak-zainstalowanego-urz%C4%85dzenia/861ecc9a-5b30-4614-965f-093c733e896b -
brak zainstalowanego urządzenia wyjściowego audio
in Windows 10 Software and Appsbrak zainstalowanego urządzenia wyjściowego audio: Witam. Mam problem z wyjściowym urządzeniem audio. Próbowałam wszystkiego, ale ciągle nie mam dzwięku. Pomocy : https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/brak-zainstalowanego-urz%C4%85dzenia/861ecc9a-5b30-4614-965f-093c733e896b -
Jak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?
in Windows 10 GamingJak zapisać klucz Bitlocker na koncie Microsoft z komputerów które są w domenie?: Komputery w mojej sieci pracują w domenie ale użytkownicy są zalogowani także do usługi Microsoft365. W jaki sposób mogę zapisać klucze BitLocker na kontach Microsoft? Niestety zarówno po zalogowaniu do Microsoft Entra jak i konta Microsoft użytkownika jest informacja o braku... -
brak obrazek wyszukiwania
in Windows 10 Gamingbrak obrazek wyszukiwania: brak obrazka na wyszukiwania po kliknieciu trzy kropki piszę dodaj konto microsoft https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/brak-obrazek-wyszukiwania/f2606ed0-f7d8-42ca-91f7-cc45dc8fa659 -
Windows 11 - brak możliwości aktywacji.
in Windows 10 GamingWindows 11 - brak możliwości aktywacji.: WitamPo aktualizacji biosu na płycie ASUS B550 windows pokazuje brak możliwości aktywacji systemu.Kupiono Windows 7 PRO wersja box - laptop LENOVOKupiono upgrade do Windows 8 PRO - laptop LENOVOZaktualizowano do Windows 10 - laptop LENOVO - przeniesiono na stacjonarkę i... -
Windows 11 - brak możliwości aktywacji.
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 - brak możliwości aktywacji.: WitamPo aktualizacji biosu na płycie ASUS B550 windows pokazuje brak możliwości aktywacji systemu.Kupiono Windows 7 PRO wersja box - laptop LENOVOKupiono upgrade do Windows 8 PRO - laptop LENOVOZaktualizowano do Windows 10 - laptop LENOVO - przeniesiono na stacjonarkę i... -
Brak uprawnień administratora na lokalnym koncie administratora
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityBrak uprawnień administratora na lokalnym koncie administratora: Dzień dobry,od dłuższego czasu mam problem z Windowsem, a dokładniej kontem. Polega on na, tym iż jestem zalogowany na lokalnym koncie administratora i nie mam żadnych uprawnień administratorskich.... -
Zakupiona gra nie pojawia się na koncie
in Microsoft Windows 10 StoreZakupiona gra nie pojawia się na koncie: Dzień dobry, w dniu dzisiejszym 23.09.2020 około godziny 16:45 zakupiłem grę Forza Horizon 3 na promocji, która kończy się za 4 dni. Niestety problem pojawił się w momencie dokonywania płatności. Wybrałem płatność BLIK'iem i gdy pierwszy raz wpisywałem kod, transakcja...