Windows 10: Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11

Discus and support Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11 in Windows 10 Gaming to solve the problem; Poslednja nadgradnji, mi je iz računalnika brez kakršnega razloga in objasnila izbrisala legalno kupljen MS Office 2021, VLC, CyberLink PowerDirector,... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by ZoranNovak, Mar 13, 2024.

1. Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11

Poslednja nadgradnji, mi je iz računalnika brez kakršnega razloga in objasnila izbrisala legalno kupljen MS Office 2021, VLC, CyberLink PowerDirector, zakaj ?

:)

ZoranNovak, Mar 13, 2024

2. Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11

Od momentu w którym zaaktualizowałem system do windowsa 11 plan zasilania zaczął sam zmieniać się z wysokiej wydajności na zrównoważony chwilę po włączeniu komputera. Jak mogę to naprawić? Proszę o pomoc

Michal_529, Mar 13, 2024
  3. problem s inštalaciou programov

VCRUNTIME140.dll a MSVCP140.dll chýbajú v systéme Windows 10 pri inštalovaní origin

ImrichMedveď, Mar 13, 2024
  4. Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11

ponovna instalacija Windowsa 10

[table][tr]Nismo upoznati s vašim jezikom i svejedno koristimo alate za prevođenje kako bismo vam pomogli.[/tr][/table]

Bok Damire,

Dobro došli u Microsoftovu zajednicu.

Ja sam Hahn i ovdje sam da vam pomognem s vašim problemom.

Da, moguće je ponovno instalirati Windows 10 bez pristupa internetu. Ako imate ključ proizvoda, možete koristiti alat za stvaranje medija od Microsofta kako biste preuzeli ISO datoteku Windowsa 10 na drugo računalo s pristupom internetu. Nakon toga, možete prenijeti ISO datoteku na USB uređaj ili je snimiti na DVD i koristiti je za ponovnu instalaciju Windowsa 10 na vašem računalu.

to se tiče naručivanja Windowsa 10 na CD-u, Microsoft ne nudi direktnu opciju za naručivanje instalacijskog DVD-a. Međutim, možete preuzeti alat za stvaranje medija s Microsoftove web stranice i sami stvoriti instalacijski medij¹. Ako nemate mogućnost preuzimanja ISO datoteke, možda biste mogli razmotriti kupnju Windowsa 10 na USB-u ili DVD-u od ovlaštenih prodavača ili trgovina s računalnom opremom.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate pomoć, slobodno pitajte!

Iskreno tvoj

| Stručnjak za podršku Microsoft zajednice

Hahn - MSFT, Mar 13, 2024
Thema:

Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11

Loading...
  1. Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11 - Similar Threads - Brisanje programov pri

2. Aplikácie Pri spustení

in Windows 10 Gaming
    Aplikácie Pri spustení: Keď vojdem do Nastavenia>Aplikácie, vo Windows 11, tak položka Pri spustení chýba. Kde by som to našiel? Okrem Správcu úloh. Ďakujem.Prípadne, ak chcem, aby sa mi pri spustení otvárala konkrétna aplikácia, ktorá nie je v zozname Pri spustení, ako ju môžem takto nastaviť?...
  3. Aplikácie Pri spustení

in Windows 10 Software and Apps
    Aplikácie Pri spustení: Keď vojdem do Nastavenia>Aplikácie, vo Windows 11, tak položka Pri spustení chýba. Kde by som to našiel? Okrem Správcu úloh. Ďakujem.Prípadne, ak chcem, aby sa mi pri spustení otvárala konkrétna aplikácia, ktorá nie je v zozname Pri spustení, ako ju môžem takto nastaviť?...
  4. Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11

Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11: Poslednja nadgradnji, mi je iz računalnika brez kakršnega razloga in objasnila izbrisala legalno kupljen MS Office 2021, VLC, CyberLink PowerDirector, zakaj ?...
  5. Chyba pri Aktualizáciu

in Windows 10 Gaming
    Chyba pri Aktualizáciu: Dobrý večer chcel by som sa spýtať čo mám robiť ak mi vyskočí hlásenie o chybe 0x80072F8F 0x20000 keď si chcem aktualizovať Windows 7 na Windows 10 ? Ďakujem za každú odpoveď !...
  6. Chyba pri Aktualizáciu

Chyba pri Aktualizáciu: Dobrý večer chcel by som sa spýtať čo mám robiť ak mi vyskočí hlásenie o chybe 0x80072F8F 0x20000 keď si chcem aktualizovať Windows 7 na Windows 10 ? Ďakujem za každú odpoveď !...
  7. problem s inštalaciou programov

in Windows 10 Gaming
    problem s inštalaciou programov: VCRUNTIME140.dll a MSVCP140.dll chýbajú v systéme Windows 10 pri inštalovaní origin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/problem-s-in%C5%A1talaciou-programov/206ba390-7dc0-470e-b8aa-1d5baf68376b
  8. Pytanie o reinstalcje z windowsa 11 do windowsa 10

in Windows 10 Gaming
    Pytanie o reinstalcje z windowsa 11 do windowsa 10: Chciałbym się dowiedzieć czy jeśli będe chciał odinstalować system 11 juz po długim czasie i zainstalować system windows 10 ze strony microsoft to czy mój klucz dostępu który poznałem w wierszu poleceń przez komendę będe mógł użyć do aktywacji systemu windows 10?...
  9. Pytanie o reinstalcje z windowsa 11 do windowsa 10

Pytanie o reinstalcje z windowsa 11 do windowsa 10: Chciałbym się dowiedzieć czy jeśli będe chciał odinstalować system 11 juz po długim czasie i zainstalować system windows 10 ze strony microsoft to czy mój klucz dostępu który poznałem w wierszu poleceń przez komendę będe mógł użyć do aktywacji systemu windows 10?...
  10. windowsa update

in Windows 10 Installation and Upgrade
    windowsa update: In no particular order, which of the following steps should a customer perform if they cannot install Windows Updates? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windowsa-update/ef6b2808-3a18-47ea-8a6a-f3a8a071108b