Windows 10: Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11
Discus and support Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11 in Windows 10 Gaming to solve the problem; Poslednja nadgradnji, mi je iz računalnika brez kakršnega razloga in objasnila izbrisala legalno kupljen MS Office 2021, VLC, CyberLink PowerDirector,... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by ZoranNovak, Mar 13, 2024.
Thema:
Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11
Loading...
-
Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11 - Similar Threads - Brisanje programov pri
-
Aplikácie Pri spustení
in Windows 10 GamingAplikácie Pri spustení: Keď vojdem do Nastavenia>Aplikácie, vo Windows 11, tak položka Pri spustení chýba. Kde by som to našiel? Okrem Správcu úloh. Ďakujem.Prípadne, ak chcem, aby sa mi pri spustení otvárala konkrétna aplikácia, ktorá nie je v zozname Pri spustení, ako ju môžem takto nastaviť?... -
Aplikácie Pri spustení
in Windows 10 Software and AppsAplikácie Pri spustení: Keď vojdem do Nastavenia>Aplikácie, vo Windows 11, tak položka Pri spustení chýba. Kde by som to našiel? Okrem Správcu úloh. Ďakujem.Prípadne, ak chcem, aby sa mi pri spustení otvárala konkrétna aplikácia, ktorá nie je v zozname Pri spustení, ako ju môžem takto nastaviť?... -
Brisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11
in Windows 10 Software and AppsBrisanje programov pri nadgradnji Windowsa 11: Poslednja nadgradnji, mi je iz računalnika brez kakršnega razloga in objasnila izbrisala legalno kupljen MS Office 2021, VLC, CyberLink PowerDirector, zakaj ?... -
Chyba pri Aktualizáciu
in Windows 10 GamingChyba pri Aktualizáciu: Dobrý večer chcel by som sa spýtať čo mám robiť ak mi vyskočí hlásenie o chybe 0x80072F8F 0x20000 keď si chcem aktualizovať Windows 7 na Windows 10 ? Ďakujem za každú odpoveď !... -
Chyba pri Aktualizáciu
in Windows 10 Software and AppsChyba pri Aktualizáciu: Dobrý večer chcel by som sa spýtať čo mám robiť ak mi vyskočí hlásenie o chybe 0x80072F8F 0x20000 keď si chcem aktualizovať Windows 7 na Windows 10 ? Ďakujem za každú odpoveď !... -
problem s inštalaciou programov
in Windows 10 Gamingproblem s inštalaciou programov: VCRUNTIME140.dll a MSVCP140.dll chýbajú v systéme Windows 10 pri inštalovaní origin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/problem-s-in%C5%A1talaciou-programov/206ba390-7dc0-470e-b8aa-1d5baf68376b -
Pytanie o reinstalcje z windowsa 11 do windowsa 10
in Windows 10 GamingPytanie o reinstalcje z windowsa 11 do windowsa 10: Chciałbym się dowiedzieć czy jeśli będe chciał odinstalować system 11 juz po długim czasie i zainstalować system windows 10 ze strony microsoft to czy mój klucz dostępu który poznałem w wierszu poleceń przez komendę będe mógł użyć do aktywacji systemu windows 10?... -
Pytanie o reinstalcje z windowsa 11 do windowsa 10
in Windows 10 Software and AppsPytanie o reinstalcje z windowsa 11 do windowsa 10: Chciałbym się dowiedzieć czy jeśli będe chciał odinstalować system 11 juz po długim czasie i zainstalować system windows 10 ze strony microsoft to czy mój klucz dostępu który poznałem w wierszu poleceń przez komendę będe mógł użyć do aktywacji systemu windows 10?... -
windowsa update
in Windows 10 Installation and Upgradewindowsa update: In no particular order, which of the following steps should a customer perform if they cannot install Windows Updates? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windowsa-update/ef6b2808-3a18-47ea-8a6a-f3a8a071108b