Windows 10: برنامه‌های مایکروسافت استور دانلود نمی‌شه

Discus and support برنامه‌های مایکروسافت استور دانلود نمی‌شه in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; سلام، من وقتی که روی دکمه نصب یا بروزرسانی یک برنامه کلیک می‌کنم، دانلود شروع میشه ولی هر چقدر که صبر می‌کنم، حتی یک کیلوبایت هم دانلود نمی‌شه! با... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Taha Damghani, Jan 17, 2024.

1. برنامه‌های مایکروسافت استور دانلود نمی‌شه

سلام، من وقتی که روی دکمه نصب یا بروزرسانی یک برنامه کلیک می‌کنم، دانلود شروع میشه ولی هر چقدر که صبر می‌کنم، حتی یک کیلوبایت هم دانلود نمی‌شه! با اینترنت اپراتورهای مختلف در زمان‌های متفاوت امتحان کردم و تنظیمات شبکه رو هم بررسی کردم؛ مشکلی نداشت. لطفا اگه می‌دونید مشکل کجاست به من کمک کنید.با تشکر از تمام کسایی که توی انجمن به مردم کمک می‌کنند.

:)

Taha Damghani, Jan 17, 2024
Thema:

برنامه‌های مایکروسافت استور دانلود نمی‌شه

Loading...
  1. برنامه‌های مایکروسافت استور دانلود نمی‌شه - Similar Threads - برنامه‌های مایکروسافت استور

2. مشگل برای ورود به ماکروسافت استور ونصب اپ

in Windows 10 Gaming
    مشگل برای ورود به ماکروسافت استور ونصب اپ: مشگل من نصب برنامه از ماکروسافت استور است https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D9%85%D8%B4%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C/d325f29b-ada0-4ce4-b7cc-8165abf121b3
  3. مشگل برای ورود به ماکروسافت استور ونصب اپ

in Windows 10 Software and Apps
    مشگل برای ورود به ماکروسافت استور ونصب اپ: مشگل من نصب برنامه از ماکروسافت استور است https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D9%85%D8%B4%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C/d325f29b-ada0-4ce4-b7cc-8165abf121b3
  4. برنامه‌های مایکروسافت استور دانلود نمی‌شه

in Windows 10 Gaming
    برنامه‌های مایکروسافت استور دانلود نمی‌شه: سلام، من وقتی که روی دکمه نصب یا بروزرسانی یک برنامه کلیک می‌کنم، دانلود شروع میشه ولی هر چقدر که صبر می‌کنم، حتی یک کیلوبایت هم دانلود نمی‌شه! با اینترنت اپراتورهای مختلف در زمان‌های متفاوت امتحان کردم و تنظیمات شبکه رو هم بررسی کردم؛ مشکلی نداشت. لطفا اگه می‌دونید مشکل...
  5. برنامه‌های مایکروسافت استور دانلود نمی‌شه

in Microsoft Windows 10 Store
    برنامه‌های مایکروسافت استور دانلود نمی‌شه: سلام، من وقتی که روی دکمه نصب یا بروزرسانی یک برنامه کلیک می‌کنم، دانلود شروع میشه ولی هر چقدر که صبر می‌کنم، حتی یک کیلوبایت هم دانلود نمی‌شه! با اینترنت اپراتورهای مختلف در زمان‌های متفاوت امتحان کردم و تنظیمات شبکه رو هم بررسی کردم؛ مشکلی نداشت. لطفا اگه می‌دونید مشکل...
  6. Microsoft Store - روش فعال‌سازی فروشگاه مایکروسافت

in Windows 10 Gaming
    Microsoft Store - روش فعال‌سازی فروشگاه مایکروسافت: با سلام:برای این کار ابتدا به مسیر زیر مراجعه کنیدSettings > Time & language > Language & region.را انتخاب نمایید United States منطقه Country or region سپس از قسمت----------------------------------------------------------------------------------------------------.همچنین...
  7. Microsoft Store - روش فعال‌سازی فروشگاه مایکروسافت

Microsoft Store - روش فعال‌سازی فروشگاه مایکروسافت: با سلام:برای این کار ابتدا به مسیر زیر مراجعه کنیدSettings > Time & language > Language & region.را انتخاب نمایید United States منطقه Country or region سپس از قسمت----------------------------------------------------------------------------------------------------.همچنین...
  8. دانلود کتاب دینامیک مریام

in Windows 10 Gaming
    دانلود کتاب دینامیک مریام: دانلود کتاب دینامیک مریام دانلود کتاب این فصل از مقدمه ای بر اساس مفاهیم در پردازش تصویر دیجیتال است که در سراسر کتاب استفاده شده است. 2.1 برخی از جنبه های مهم سیستم بینایی انسان را خلاصه می کند، از جمله تشکیل تصویر دانلود کتاب دینامیک مریام در چشم و قابلیت های...
  9. دانلود کتاب دینامیک مریام

دانلود کتاب دینامیک مریام: دانلود کتاب دینامیک مریام دانلود کتاب این فصل از مقدمه ای بر اساس مفاهیم در پردازش تصویر دیجیتال است که در سراسر کتاب استفاده شده است. 2.1 برخی از جنبه های مهم سیستم بینایی انسان را خلاصه می کند، از جمله تشکیل تصویر دانلود کتاب دینامیک مریام در چشم و قابلیت های...
  10. دانلود کتاب دینامیک مریام

in Windows 10 Customization