Windows 10: Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi
Discus and support Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi in Windows 10 Customization to solve the problem; Bilgisayarımda hizmetler kısmına girmek istiyorum ama giremiyorum. Bir yönetici programa erişmemi engelliyor. Hizmetleri yönetici olarak çalıştırsam da... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by zekiakçay, Oct 16, 2019.
Thema:
Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi
Loading...
-
Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi - Similar Threads - uygulama güvenliğiniz için
-
uygulama logoları yüklenmiyor / apps logos not loading
in Windows 10 Gaminguygulama logoları yüklenmiyor / apps logos not loading: Türkçe Versiyon:Bilgisayarımı açtığımda bazı logolar beyaz simgelerle değişmişti. Bilgisayarımı yeniden başlattım, ancak sorun düzelmedi.Aşağıdaki komutları çalıştırdım fakat hiçbir değişiklik olmadı:powershellKopyalaDüzenlesfc /scannowDISM /Online /Cleanup-Image... -
indirilen dosyalar silinmiyor "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size...
in Windows 10 Gamingindirilen dosyalar silinmiyor "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size...: başlıkta dediğim gibi silmeme izin vermiyor ama ilk denerken "DEVICE??????/admin ? izin vermeli" gibi birşey diyordu ve yeniden dene deyince "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size izin vermelidir" diyordu ama bişeyler felan deneyince sadece "bu dosyada... -
indirilen dosyalar silinmiyor "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size...
in Windows 10 Software and Appsindirilen dosyalar silinmiyor "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size...: başlıkta dediğim gibi silmeme izin vermiyor ama ilk denerken "DEVICE??????/admin ? izin vermeli" gibi birşey diyordu ve yeniden dene deyince "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size izin vermelidir" diyordu ama bişeyler felan deneyince sadece "bu dosyada... -
Microsoft storedan uygulama kaldırılamıyor.
in Windows 10 GamingMicrosoft storedan uygulama kaldırılamıyor.: Geçenlerde Windows 10 cihazıma masaüstü güzel görünsün diye TranslucentTB diye bir uygulamayı yüklemiştim ama görev çubuğumu çökertmekten başka bir işe yaramadı kaldırmaya basıyorum uygulama kaldırılamadı diyor lütfen yardım edin.... -
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft storedan uygulama kaldırılamıyor.: Geçenlerde Windows 10 cihazıma masaüstü güzel görünsün diye TranslucentTB diye bir uygulamayı yüklemiştim ama görev çubuğumu çökertmekten başka bir işe yaramadı kaldırmaya basıyorum uygulama kaldırılamadı diyor lütfen yardım edin.... -
in Microsoft Windows 10 StoreMicrosoft storedan uygulama kaldırılamıyor.: Geçenlerde Windows 10 cihazıma masaüstü güzel görünsün diye TranslucentTB diye bir uygulamayı yüklemiştim ama görev çubuğumu çökertmekten başka bir işe yaramadı kaldırmaya basıyorum uygulama kaldırılamadı diyor lütfen yardım edin.... -
İsimsiz uygulama
in Windows 10 Network and Sharingİsimsiz uygulama: [ATTACH]Bilgisayarı her kapattığımda bu uygulama ortaya çıkıyor ve rahatsız ediyor nedir bu uygulama ?üstteki adı olmayan simgesi olan https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%C4%B0simsiz-uygulama/62612de7-a826-4259-8230-83235078e821 -
This is Bu****it
in Windows 10 CustomizationThis is Bu****it: Update after update Microsoft have just been destroying windows when everything was just fine when it started. First of all, anything that has to do with anything with Xbox games, chat, parties, etc use to work flawlessly. Then they decided to start messing with it and... -
Restored from BU
in Windows 10 Backup and RestoreRestored from BU: I was told anybody can backup the question is can you restore. I just installed a hard drive inside my notebook and formatted it using Acronis Disk Director. Then I booted using a rescue flash drive created with Macrium Reflect. I then restored my system from the backup. I...