Windows 10: Bugün microsoft storedan indirilmiş bütün uygulamalar İngilizce oldu
Discus and support Bugün microsoft storedan indirilmiş bütün uygulamalar İngilizce oldu in Microsoft Windows 10 Store to solve the problem; Bugün bütün microsoft storedan inmiş olan uygulamalar alarm ve saat, hesap makinesi ve buna benzeri İngilizce oldu. Benim herşey türkçe ama neden böyle... Discussion in 'Microsoft Windows 10 Store' started by Ali Mert Çilek, Jan 26, 2021.
Thema:
Bugün microsoft storedan indirilmiş bütün uygulamalar İngilizce oldu
Loading...
-
Bugün microsoft storedan indirilmiş bütün uygulamalar İngilizce oldu - Similar Threads - Bugün microsoft storedan
-
Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu
in Windows 10 GamingWindows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu: Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta kadar önce Windows 11'e geçtim ve bilgisayarımda ciddi manada garip garip şeyler olmaya başladı. En başta geçince arama çubuğu gerçekten aşırı yavaş ve bunaltıcı çalışıyordu. Onu güncellemeler ile çözdüm ancak o zamandan beri bu sefer de şarj... -
Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu
in Windows 10 Software and AppsWindows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu: Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta kadar önce Windows 11'e geçtim ve bilgisayarımda ciddi manada garip garip şeyler olmaya başladı. En başta geçince arama çubuğu gerçekten aşırı yavaş ve bunaltıcı çalışıyordu. Onu güncellemeler ile çözdüm ancak o zamandan beri bu sefer de şarj... -
Microsoft storedan uygulama kaldırılamıyor.
in Windows 10 GamingMicrosoft storedan uygulama kaldırılamıyor.: Geçenlerde Windows 10 cihazıma masaüstü güzel görünsün diye TranslucentTB diye bir uygulamayı yüklemiştim ama görev çubuğumu çökertmekten başka bir işe yaramadı kaldırmaya basıyorum uygulama kaldırılamadı diyor lütfen yardım edin.... -
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft storedan uygulama kaldırılamıyor.: Geçenlerde Windows 10 cihazıma masaüstü güzel görünsün diye TranslucentTB diye bir uygulamayı yüklemiştim ama görev çubuğumu çökertmekten başka bir işe yaramadı kaldırmaya basıyorum uygulama kaldırılamadı diyor lütfen yardım edin.... -
in Microsoft Windows 10 StoreMicrosoft storedan uygulama kaldırılamıyor.: Geçenlerde Windows 10 cihazıma masaüstü güzel görünsün diye TranslucentTB diye bir uygulamayı yüklemiştim ama görev çubuğumu çökertmekten başka bir işe yaramadı kaldırmaya basıyorum uygulama kaldırılamadı diyor lütfen yardım edin.... -
Bugün öğlene karşı mavi ekran aldım nedeni nedir?
in Windows 10 GamingBugün öğlene karşı mavi ekran aldım nedeni nedir?: Bugün öğlene karşı mavi ekran aldım nedeni nedir?Bilgisayara emilatör kurdum sonra oyun yüklerken dıd diye garip sesler gelmeye başladı sonra mavi ekran yedim.WinDbgyi açtım ve baktım anlamadığım şeyler var bana yardım eder misin?Yazanlar:************* Preparing the... -
Bugün öğlene karşı mavi ekran aldım nedeni nedir?
in Windows 10 Software and AppsBugün öğlene karşı mavi ekran aldım nedeni nedir?: Bugün öğlene karşı mavi ekran aldım nedeni nedir?Bilgisayara emilatör kurdum sonra oyun yüklerken dıd diye garip sesler gelmeye başladı sonra mavi ekran yedim.WinDbgyi açtım ve baktım anlamadığım şeyler var bana yardım eder misin?Yazanlar:************* Preparing the... -
TUZLA BELEDİYESİ ÇANAKKALE YANGINI İÇİN SEFERBER OLDU
in Windows 10 GamingTUZLA BELEDİYESİ ÇANAKKALE YANGINI İÇİN SEFERBER OLDU: Çanakkale’nin merkeze bağlı Damyeri mevkisinde başlayan orman yangınıyla mücadele havadan ve karadan yürütülen çalışmalarla saatlerdir devam ediyor. Tuzla Belediyesi Sivil Savunma Ekipleri, 2 kurtarma aracı, 2 su tankeri ve 9 personel ile yangını kontrol altına alma... -
TUZLA BELEDİYESİ ÇANAKKALE YANGINI İÇİN SEFERBER OLDU
in Windows 10 Software and AppsTUZLA BELEDİYESİ ÇANAKKALE YANGINI İÇİN SEFERBER OLDU: Çanakkale’nin merkeze bağlı Damyeri mevkisinde başlayan orman yangınıyla mücadele havadan ve karadan yürütülen çalışmalarla saatlerdir devam ediyor. Tuzla Belediyesi Sivil Savunma Ekipleri, 2 kurtarma aracı, 2 su tankeri ve 9 personel ile yangını kontrol altına alma...