Windows 10: Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare...

Discus and support Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare 0x80010135: Calea prea lungă, ce este de facut ?... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Florin Nicoara, Jul 5, 2023.

1. Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare...

Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare 0x80010135: Calea prea lungă, ce este de facut ?

:)

Florin Nicoara, Jul 5, 2023

2. Eroare windows / Se blocheaza telefonul si isi da reboot singur...Se intampla foarte des

Salut !

Am si eu o problema daca puteti sa ma ajutati...Mi-am luat acum circa 2 luni si ceva Microsoft Lumnia 550 , are windows 10 instalat pe el ...

Nu stiu ce problema ar putea avea dar m-am plictisit deja de aceasta eroare sau ce ar avea el ( PS : Am dat si " Revenire la setarile din fabrica " am crezut ca o sa poata se rezolve dar tot asa e )...Cand dau sa deblochez telefonul mi se blocheaza ecranul
    , se blocheaza, nu mai raspunde la nici o comanda si isi da reboot singur...L-as schimba dar de foarte mult timp am fost obisnuit cu modul de operare windows si nu vreau sa il schimb...

Daca puteti sa imi dati o solutie sa rezolv aceasta problema...M-am plictisit cand tot dau sa il deblochez si sa astept sa isi dea reboot singur ... Mi s-a intamplat sa isi dea de doua ori la rand...Deci mai spun odata...Telefonu merge perfect , dar cand
    dau sa il deblochez in majoritatea timpului se blocheaza...

Va rog daca aveti vreo solutie sa ma ajutati !!!

CiprianPrisacaru, Jul 5, 2023
  3. Eroare instalare aplicatii

Salut,

Am instalat Windows 10 si din Magazin am vrut sa actualizez aplicatiile si sa descarc alte aplicatii. Primesc urmatorul mesaj de eroare: Ceva nu a mers bine. Codul de eroare este 0x80010108 in caz ca aveti nevoie de el.

Ce pot sa fac pentru a putea instala aplicatiile?

Multumesc,

CiprianPetrache, Jul 5, 2023
  4. Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare...

0x803F7001 cod eroare

am un w10 pro trial care nu pot sa-l dezinstalez ca sa pot instala w 10 home cumparat si cu serial number.

apare 0x803F7001 cod eroare si ma obliga sa cumpar trialul

Cum sa scap de trial si să instalez w 10 home pe care l-am cumpărat

elenamunteanu, Jul 5, 2023
Thema:

Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare...

Loading...
  1. Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare... - Similar Threads - Bună descarcat joc

2. de ce imi da eroare

in Windows 10 Gaming
    de ce imi da eroare: eroariii peste tot dc???? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/de-ce-imi-da-eroare/90d4ba4c-d128-421f-9e48-ed78f935cc59
  3. de ce imi da eroare

in Windows 10 Software and Apps
    de ce imi da eroare: eroariii peste tot dc???? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/de-ce-imi-da-eroare/90d4ba4c-d128-421f-9e48-ed78f935cc59
  4. Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare...

in Windows 10 Gaming
    Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare...: Bună, am descarcat un joc și cand am încercat sa il execut îmi aparea o eroare, Eroare 0x80010135: Calea prea lungă, ce este de facut ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bun%C4%83-am-descarcat-un-joc-%C8%99i-cand-am/b4ad609b-90dd-41ea-8a40-8132f4bbda28
  5. Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o...

in Windows 10 Gaming
    Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o...: Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o problema cu security at a glance , mi-a făcut ceva prin calculator și acum numai merge deloc . Mulțumesc...
  6. Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o...

in Windows 10 Software and Apps
    Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o...: Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o problema cu security at a glance , mi-a făcut ceva prin calculator și acum numai merge deloc . Mulțumesc...
  7. Am vorbit cu un operator Roman și m a “ajutat” sa îmi repar calculatorul deoarece aveam o...

in Windows 10 Installation and Upgrade
  8. Pula mea de eroare

in Windows 10 Updates and Activation
    Pula mea de eroare: Buna ziua, va rog sa rezolvati mizeria asta de "Your license will expire soon". Am windows-ul cumparat asa ca dece Dumnezeul lui ma spameaza cu eroarea aia in timpul meciurilor. Asta-i ceva de genul "cumpara windows-ul in mortii tai, mi se rupe ca ai treaba, cumpara-l acum"....
  9. Eroare Direct 3d 9_3

in Windows 10 Customization
    Eroare Direct 3d 9_3: Cum rezolv eroarea Direct 3d 9_3 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/eroare-direct-3d-93/3d483a86-94cb-4440-8e80-fde8ce595750
  10. 0x803F7001 cod eroare

in Windows 10 Installation and Upgrade
    0x803F7001 cod eroare: am un w10 pro trial care nu pot sa-l dezinstalez ca sa pot instala w 10 home cumparat si cu serial number. apare 0x803F7001 cod eroare si ma obliga sa cumpar trialul Cum sa scap de trial si să instalez w 10 home pe care l-am cumpărat...