Windows 10: C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım

Discus and support C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım in Windows 10 Gaming to solve the problem; İsmim Furkan ama kullanıcılar kısmında furka yazıyordu bunu düzeltmek için internetten... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Furkan AŞAR, Feb 1, 2025.

1. C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım

İsmim Furkan ama kullanıcılar kısmında furka yazıyordu bunu düzeltmek için internetten https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/cusersusername-de-ki-usernameyi/e36f124b-ec55-4cc9-8a6d-d54c7cb77050 bu linkte yazanlara baktım tek bir tane oturumum olduğu için sadece 4,5,6,7,11,12,13 adımlarını yaptımbilgisayarı yeniden başlattığımda ise sanki sıfırdan açılıyormuş gibiydi. Ayarlar kısmında microsoft oturumu aç kısmına basınca açılıp kapanıyordu bir süre sonra açıldı ama hesabımı girince hata veriyorudu. hatada "bu bizim hatamız sonra tekrar deneyin diyordu" hesabım kendiliğinden

:)

Furkan AŞAR, Feb 1, 2025

2. How to copy contact address files from an old m/c running windows vista, to a new m/c running windows 10.

I have copied the contacts list from the old m/c onto a memory stick and transferred these into the contacts file on the new m/c ~ although I can see the files are there, the e-mail system does not seem to read them ~ any ideas please,

AlanCapell, Feb 1, 2025
  3. Amit_Sun Win User
    M-Audio M-Track 2x2 Not Recognized by my computer.

Hi,

Thank you for writing to Microsoft Community Forums.

We appreciate the research and troubleshooting you have done, this issue could be from the software end or from the hardware itself.

Please try few of the troubleshooting below to further eliminate the root cause of the issue.

1. Try to connect the device with a different USB and check if that helps.
    2. Connect the M-track to different computer and check if you still face the issue there, if the issue persists, it could be caused by hardware.

Method 1:

1. Press Windows + R key on your keyboard together, and type
      control printers.
    2. You will see list of all the devices and printers connected to your computer.
    3. Click on Add a device and follow the onscreen instruction and add your device.

Method 2:

1. Uninstall
      all the M-Track drivers
      from device manager.
    2. Reboot the computer and check.

Method 3:

I suggest you login to the manufacturer site,
    download the drivers for your registered device
    and
    install it.

If you still face the issue, I suggest you to get in touch with the
    manufacturer and get the hardware checked once.

Hope it helps.

Amit Sunar

Microsoft Community – Moderator

Amit_Sun, Feb 1, 2025
  4. C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım

Pentium M

Not sure what I'm looking at. Though when I do go to Options and then CPU it lists my CPU
    as Intel Pentium M processor 1.73 GHz, and then under that it lists speed: 799.9 MHz
    and then features and cache size.I ran the benchmark test and don't understand all
    those numbers, but while testing I checked CPUZ and it still says it is running at 800 MHz.

boise49ers, Feb 1, 2025
Thema:

C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım

Loading...
  1. C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım - Similar Threads - KULLANICILAR ksımında yanlış

2. Görev Çubuğumda kurduğun bir eklenti yüzünden sağ tıklayınca saçma şeyler çıkıyor

in Windows 10 Gaming
    Görev Çubuğumda kurduğun bir eklenti yüzünden sağ tıklayınca saçma şeyler çıkıyor: Merhaba değerli Microsoft Halkı.Ben zamanında bir eklenti kurmuştum bilgisayarıma windows 11 sağ tık menüsünü düzeltsin diye. Ama şimdi görev çubuğuna saçma şeyler geldi bu eklentinin adını nereden öğrenebilirim. Fotoğraf ektedir. Apps git terminal gibi şeyler diyor...
  3. Görev Çubuğumda kurduğun bir eklenti yüzünden sağ tıklayınca saçma şeyler çıkıyor

in Windows 10 Software and Apps
    Görev Çubuğumda kurduğun bir eklenti yüzünden sağ tıklayınca saçma şeyler çıkıyor: Merhaba değerli Microsoft Halkı.Ben zamanında bir eklenti kurmuştum bilgisayarıma windows 11 sağ tık menüsünü düzeltsin diye. Ama şimdi görev çubuğuna saçma şeyler geldi bu eklentinin adını nereden öğrenebilirim. Fotoğraf ektedir. Apps git terminal gibi şeyler diyor...
  4. C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım

C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım: İsmim Furkan ama kullanıcılar kısmında furka yazıyordu bunu düzeltmek için internetten https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/cusersusername-de-ki-usernameyi/e36f124b-ec55-4cc9-8a6d-d54c7cb77050 bu linkte yazanlara baktım tek bir tane oturumum olduğu için...
  5. Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu

in Windows 10 Gaming
    Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu: Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta kadar önce Windows 11'e geçtim ve bilgisayarımda ciddi manada garip garip şeyler olmaya başladı. En başta geçince arama çubuğu gerçekten aşırı yavaş ve bunaltıcı çalışıyordu. Onu güncellemeler ile çözdüm ancak o zamandan beri bu sefer de şarj...
  6. Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu

Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu: Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta kadar önce Windows 11'e geçtim ve bilgisayarımda ciddi manada garip garip şeyler olmaya başladı. En başta geçince arama çubuğu gerçekten aşırı yavaş ve bunaltıcı çalışıyordu. Onu güncellemeler ile çözdüm ancak o zamandan beri bu sefer de şarj...
  7. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

in Windows 10 Gaming
    böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  8. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  9. Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....

in Windows 10 Gaming
    Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....: uygulamayı yükledim açtım çalıştı herşeyi yapabiliyordum. sonra açmayı denedim beyaz ekran şeklinde kalıyordu bende ne yapacağımı bilemiyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor....
  10. Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....

Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....: uygulamayı yükledim açtım çalıştı herşeyi yapabiliyordum. sonra açmayı denedim beyaz ekran şeklinde kalıyordu bende ne yapacağımı bilemiyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor....