Windows 10: C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım
Discus and support C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım in Windows 10 Gaming to solve the problem; İsmim Furkan ama kullanıcılar kısmında furka yazıyordu bunu düzeltmek için internetten... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Furkan AŞAR, Feb 1, 2025.
Thema:
C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım
Loading...
-
C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım - Similar Threads - KULLANICILAR ksımında yanlış
-
Görev Çubuğumda kurduğun bir eklenti yüzünden sağ tıklayınca saçma şeyler çıkıyor
in Windows 10 GamingGörev Çubuğumda kurduğun bir eklenti yüzünden sağ tıklayınca saçma şeyler çıkıyor: Merhaba değerli Microsoft Halkı.Ben zamanında bir eklenti kurmuştum bilgisayarıma windows 11 sağ tık menüsünü düzeltsin diye. Ama şimdi görev çubuğuna saçma şeyler geldi bu eklentinin adını nereden öğrenebilirim. Fotoğraf ektedir. Apps git terminal gibi şeyler diyor... -
Görev Çubuğumda kurduğun bir eklenti yüzünden sağ tıklayınca saçma şeyler çıkıyor
in Windows 10 Software and AppsGörev Çubuğumda kurduğun bir eklenti yüzünden sağ tıklayınca saçma şeyler çıkıyor: Merhaba değerli Microsoft Halkı.Ben zamanında bir eklenti kurmuştum bilgisayarıma windows 11 sağ tık menüsünü düzeltsin diye. Ama şimdi görev çubuğuna saçma şeyler geldi bu eklentinin adını nereden öğrenebilirim. Fotoğraf ektedir. Apps git terminal gibi şeyler diyor... -
C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım
in Windows 10 Software and AppsC:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım: İsmim Furkan ama kullanıcılar kısmında furka yazıyordu bunu düzeltmek için internetten https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/cusersusername-de-ki-usernameyi/e36f124b-ec55-4cc9-8a6d-d54c7cb77050 bu linkte yazanlara baktım tek bir tane oturumum olduğu için... -
Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu
in Windows 10 GamingWindows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu: Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta kadar önce Windows 11'e geçtim ve bilgisayarımda ciddi manada garip garip şeyler olmaya başladı. En başta geçince arama çubuğu gerçekten aşırı yavaş ve bunaltıcı çalışıyordu. Onu güncellemeler ile çözdüm ancak o zamandan beri bu sefer de şarj... -
Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu
in Windows 10 Software and AppsWindows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu: Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta kadar önce Windows 11'e geçtim ve bilgisayarımda ciddi manada garip garip şeyler olmaya başladı. En başta geçince arama çubuğu gerçekten aşırı yavaş ve bunaltıcı çalışıyordu. Onu güncellemeler ile çözdüm ancak o zamandan beri bu sefer de şarj... -
böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...
in Windows 10 Gamingböyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;... -
böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...
in Windows 10 Software and Appsböyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;... -
Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....
in Windows 10 GamingHay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....: uygulamayı yükledim açtım çalıştı herşeyi yapabiliyordum. sonra açmayı denedim beyaz ekran şeklinde kalıyordu bende ne yapacağımı bilemiyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor.... -
Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....
in Windows 10 Software and AppsHay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....: uygulamayı yükledim açtım çalıştı herşeyi yapabiliyordum. sonra açmayı denedim beyaz ekran şeklinde kalıyordu bende ne yapacağımı bilemiyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor....