Windows 10: C:\Windows\system32\nvspcap.dll bozuk diyor yardım edermisiniz
Discus and support C:\Windows\system32\nvspcap.dll bozuk diyor yardım edermisiniz in Windows 10 Gaming to solve the problem; bu hatayı alıyorum... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by gökdeniz yıldız1, Jul 31, 2024.
Thema:
C:\Windows\system32\nvspcap.dll bozuk diyor yardım edermisiniz
Loading...
-
C:\Windows\system32\nvspcap.dll bozuk diyor yardım edermisiniz - Similar Threads - Windowssystem32nvspcap dll bozuk
-
C:\Windows\system32\nvspcap.dll bozuk diyor yardım edermisiniz
in Windows 10 Software and AppsC:\Windows\system32\nvspcap.dll bozuk diyor yardım edermisiniz: bu hatayı alıyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cwindowssystem32nvspcapdll-bozuk-diyor-yard%C4%B1m/4e59bf62-5041-426f-9291-f4a63770629f -
BOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI
in Windows 10 GamingBOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI: Arkadaşlar daha 2 gün önce yeni bir sistem aldım. Gerekli uygulamaları, driverları yüklerken 2 kere mavi ekran hatası aldım.IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALMemory_managementArdından çözerim birazdan derken steamden oyun indirmek istedim cs 2 ve bozuk güncelleme dosyaları hatası aldım.... -
BOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI
in Windows 10 Software and AppsBOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI: Arkadaşlar daha 2 gün önce yeni bir sistem aldım. Gerekli uygulamaları, driverları yüklerken 2 kere mavi ekran hatası aldım.IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALMemory_managementArdından çözerim birazdan derken steamden oyun indirmek istedim cs 2 ve bozuk güncelleme dosyaları hatası aldım.... -
CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü
in Windows 10 GamingCrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü: Bilgisayar açılırken bu sorunu alıyorum.Bir süre sonra ekran görüntüsü ve usb bağlantılarım kesiliyor.klavye,MouseSadece mekanik yeniden başlatarak kurtulabiliyorum.... -
CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü
in Windows 10 Software and AppsCrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü: Bilgisayar açılırken bu sorunu alıyorum.Bir süre sonra ekran görüntüsü ve usb bağlantılarım kesiliyor.klavye,MouseSadece mekanik yeniden başlatarak kurtulabiliyorum.... -
Azure and C++ DLL files
in Windows 10 Software and AppsAzure and C++ DLL files: Hello,I have a web app on Azure. It uses .NET Core 3.1. I use two C++ DLL files as dependencies in the app. The first DLL depends or uses the second DLL. When I run the project in Visual Studio locally, there is no issue. When I deploy the app to Azure, it complains only... -
windows bozuk
in Windows 10 BSOD Crashes and Debuggingwindows bozuk: Windows PowerShell Copyright C Microsoft Corporation. All rights reserved. Try the new cross-platform PowerShell https://aka.ms/pscore6... -
Yardım Edin!!!!!!
in Windows 10 CustomizationYardım Edin!!!!!!: Günlük Adı: Application Kaynak: Application Error Tarih: 4.07.2019 02:26:43 Olay Kimliği: 1000 Görev Kategorisi:(100) Düzey: Hata Anahtar sözcükler:Klasik Kullanıcı: Yok Bilgisayar: DESKTOP-TENG1C0 Açıklama: Hatalı uygulama adı:... -
"C:\Windows\SysWOW64\shell32.dll"
in Windows 10 Gaming"C:\Windows\SysWOW64\shell32.dll": Hello- I have installed a couple of games (Rainbow Six Seige + Fortnite ) and both display "C:\Windows\SysWOW64\shell32.dll". as a sort of crash? Minecraft runs fine and so does everything- Dell Support Assist says my computer is fine so....? How do I access Shell32 files...