Windows 10: C++ yeni dağıtılabilir sürümlerinde x74 x86 ve arm64 de dahil hepsini indirmeli miyim?
Discus and support C++ yeni dağıtılabilir sürümlerinde x74 x86 ve arm64 de dahil hepsini indirmeli miyim? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Biliyorsunuz ki C++ yeniden dağıtılabilir sürümlerinin çeşitleri var mesela 2015-2022 C++ yeniden dağıtılabilir de mimari seçenekleri olarak x64,x86 ve... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Yağız Alp Turhan, Apr 4, 2025.
Thema:
C++ yeni dağıtılabilir sürümlerinde x74 x86 ve arm64 de dahil hepsini indirmeli miyim?
Loading...
-
C++ yeni dağıtılabilir sürümlerinde x74 x86 ve arm64 de dahil hepsini indirmeli miyim? - Similar Threads - C++ yeni dağıtılabilir
-
bilgisayarımın ağında ve sürümün de sorunlar var
in Windows 10 Gamingbilgisayarımın ağında ve sürümün de sorunlar var: Merhaba bilgisayarım daha önceden bağlı olduğu bir ağa şuan da bağlanamıyor şuan da yeni bir bilgisayarımız var ve aynı ağ a bağlanabiliyor yani sorun ağ da değil bu bilgisayar da olmalı verdiği hata: "daha önce bağlandığınız ağ artık erişim alanın da değil" ayrıca... -
bilgisayarımın ağında ve sürümün de sorunlar var
in Windows 10 Software and Appsbilgisayarımın ağında ve sürümün de sorunlar var: Merhaba bilgisayarım daha önceden bağlı olduğu bir ağa şuan da bağlanamıyor şuan da yeni bir bilgisayarımız var ve aynı ağ a bağlanabiliyor yani sorun ağ da değil bu bilgisayar da olmalı verdiği hata: "daha önce bağlandığınız ağ artık erişim alanın da değil" ayrıca... -
C++ yeni dağıtılabilir sürümlerinde x74 x86 ve arm64 de dahil hepsini indirmeli miyim?
in Windows 10 GamingC++ yeni dağıtılabilir sürümlerinde x74 x86 ve arm64 de dahil hepsini indirmeli miyim?: Biliyorsunuz ki C++ yeniden dağıtılabilir sürümlerinin çeşitleri var mesela 2015-2022 C++ yeniden dağıtılabilir de mimari seçenekleri olarak x64,x86 ve arm64 bulunmakta sorum şu mesela benim bilgisayarım x64 mimarisini destekliyor o zaman sadece x64 olanımı kurmalıyım?Ben... -
Yeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...
in Windows 10 GamingYeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...: Mikrofonuma aygıt yöneticisinden baktığımda maalesef ki ses video ve oyun denetliyicileri kısmında giriş kısmına nasıl ekleyebilirim ben bunu param boşa gitmemeli... -
Yeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...
in Windows 10 Software and AppsYeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...: Mikrofonuma aygıt yöneticisinden baktığımda maalesef ki ses video ve oyun denetliyicileri kısmında giriş kısmına nasıl ekleyebilirim ben bunu param boşa gitmemeli... -
in Windows 10 Drivers and HardwareYeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...: Mikrofonuma aygıt yöneticisinden baktığımda maalesef ki ses video ve oyun denetliyicileri kısmında giriş kısmına nasıl ekleyebilirim ben bunu param boşa gitmemeli... -
C:\Program Files x86
in Windows 10 GamingC:\Program Files x86: Hello, This is my problem see pcturewhen i try to delete roblox and other apps there it pops up like this can someone help https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cprogram-files-x86/12436514-0218-4259-824b-88fdb9b49fe3 -
C:\Program Files x86
in Windows 10 Software and AppsC:\Program Files x86: Hello, This is my problem see pcturewhen i try to delete roblox and other apps there it pops up like this can someone help https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cprogram-files-x86/12436514-0218-4259-824b-88fdb9b49fe3 -
How are x86 shell extensions able to run on ARM64?
in Windows 10 Network and SharingHow are x86 shell extensions able to run on ARM64?: So I've just installed WinRAR (an x86 application) on my shiny new Yoga C630 ARM64 laptop and was very surprised to find out that the explorer shell extension (the one that adds the compress context menu options on right click) actually works. Now I have to say that I'm...