Windows 10: Чи зберігається ліцензія Microsoft при експорті б.в техніки з голограмою Microsoft?

Discus and support Чи зберігається ліцензія Microsoft при експорті б.в техніки з голограмою Microsoft? in Windows 10 Gaming to solve the problem; Якщо я купив б.у ноутбук з іншої країни видно по додатковому гравіюванню клавіатури. Встановив з офіційного сайту Windows 10 і обновив через Windows... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Олексій Сторчака, Apr 18, 2025.

1. Чи зберігається ліцензія Microsoft при експорті б.в техніки з голограмою Microsoft?

Якщо я купив б.у ноутбук з іншої країни видно по додатковому гравіюванню клавіатури. Встановив з офіційного сайту Windows 10 і обновив через Windows Update до 11 версії чи втратив я ліцензію. Во властивостях Windows в розділі "Активація" маю напис: "Windows активовано за допомогою цифрової ліцензії, пов'язаної з вашим обліковим записом Microsoft". На нижній кришці ноутбуку є наклейка з голограмою Microsoft Windows 10.Вибачте за питання, але мене цікавить саме нюанс збереження ліцензування при зміні країни користування технікою.

:)

Олексій Сторчака, Apr 18, 2025

2. Microsoft signals end of Paint program

Microsoft has confirmed that it will continue to offer its graphics program Paint.

In a recent update, it had listed Paint as a feature that would be either removed or no longer developed.

Paint, renowned for its simplicity, has been part of the Windows operating system since its launch in 1985.

Microsoft suggested it would not remain on Windows 10 by default but did say it would be available for free on the Windows Store.

BBC news Report here
    Microsoft Paint avoids brush with death

dorsetknob, Apr 18, 2025
  3. qubit Win User
    Steve Ballmer: "Not the right CEO for Microsoft"

I doubt Ballmer's good for anything. The writing was on the wall for Microsoft when Gates stepped down.

qubit, Apr 18, 2025
  4. mtosev Win User

Чи зберігається ліцензія Microsoft при експорті б.в техніки з голограмою Microsoft?

Microsoft Increases Windows Vista & 7 Consumer Support to Ten Years

a nice step by microsoft. still no IE10 for Vista or IE9 for xp

mtosev, Apr 18, 2025
Thema:

Чи зберігається ліцензія Microsoft при експорті б.в техніки з голограмою Microsoft?

Loading...
  1. Чи зберігається ліцензія Microsoft при експорті б.в техніки з голограмою Microsoft? - Similar Threads - Чи зберігається ліцензія

2. Чи зберігається ліцензія Microsoft при експорті б.в техніки з голограмою Microsoft?

in Windows 10 Software and Apps
    Чи зберігається ліцензія Microsoft при експорті б.в техніки з голограмою Microsoft?: Якщо я купив б.у ноутбук з іншої країни видно по додатковому гравіюванню клавіатури. Встановив з офіційного сайту Windows 10 і обновив через Windows Update до 11 версії чи втратив я ліцензію. Во властивостях Windows в розділі "Активація" маю напис: "Windows активовано за...
  3. Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...

in Windows 10 Updates and Activation
    Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...: Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в магазині. Що робити? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%BE%D0%B2/b3dfb991-bf5d-427d-ad95-422e183a23af
  4. Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...

in Windows 10 Gaming
    Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...: Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в магазині. Що робити? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%BE%D0%B2/b3dfb991-bf5d-427d-ad95-422e183a23af
  5. Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...

6. З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...

in Windows 10 Gaming
    З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...: Проблему порівняв та побачив коли знову завантажив ГТА 4 та зайшов у налаштуваня графіки,там було 22 мб /221 мінімальних,так,не розумію чому 22 мб було вказано якщо в системі 32 показує при DXDIAG. Я подумав це помилка в самій грі,такого не може бути атже десь два місяці тому...
  7. З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...

З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...: Проблему порівняв та побачив коли знову завантажив ГТА 4 та зайшов у налаштуваня графіки,там було 22 мб /221 мінімальних,так,не розумію чому 22 мб було вказано якщо в системі 32 показує при DXDIAG. Я подумав це помилка в самій грі,такого не може бути атже десь два місяці тому...
  8. З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  9. Синій екран при грі в шутери

in Windows 10 Gaming
    Синій екран при грі в шутери: Вітання! Під час гри отримую помилку BSOD kbdclass.sys. Модель мого ноутбука GIGABYTE G5, операційна система Windows 11. Допоможіть, будь ласка, не розумію в чому проблема. У разі використання команд в Адміністративній командній строці такі як : Dism /Online /Cleanup-Image...
  10. Синій екран при грі в шутери

Синій екран при грі в шутери: Вітання! Під час гри отримую помилку BSOD kbdclass.sys. Модель мого ноутбука GIGABYTE G5, операційна система Windows 11. Допоможіть, будь ласка, не розумію в чому проблема. У разі використання команд в Адміністративній командній строці такі як : Dism /Online /Cleanup-Image...