Windows 10: Chybné označení domény jako nebezpečné

Discus and support Chybné označení domény jako nebezpečné in AntiVirus, Firewalls and System Security to solve the problem; Od 4.3.2021 mám zaregistrovanou doménu. Po zjištění, že Filtr SmartScreen v programu Microsoft Defender prohlížeče Microsoft Edge vyhodnotil novou a... Discussion in 'AntiVirus, Firewalls and System Security' started by O_423 a, Mar 13, 2021.

1. O_423 a Win User

Chybné označení domény jako nebezpečné

Od 4.3.2021 mám zaregistrovanou doménu. Po zjištění, že Filtr SmartScreen v programu Microsoft Defender prohlížeče Microsoft Edge vyhodnotil novou a zatím prázdnou doménu jako nebezpečnou s phishingovými hrozbami, jsem toto nahlásil na stránce https://feedback.smartscreen.microsoft.com/, kde jsem vyplnil požadované údaje a uvedl, že web neobsahuje žádné hrozby.

Z e-mailové adresy
    [COLOR=rgba252, 103, 34, 1]*** Email address is removed for privacy ***[/COLOR]​
    přišla zpráva, že doménu zkontrolují, bude to trvat 24 hodin. Pokud se stav webu nezmění po 24 hodinách, mám na tuto zprávu odpovědět. Moje odpověď na tuto zprávu, je však stále bez reakce a k dnešnímu dni 13.3. označení odstraněno nebylo. Kontrola přes službu VirusTotal, která prověřuje stav domény u jednotlivých antivirových společností a kontrola stavu webu Bezpečné prohlížení Google – Google Transparency Report

byla s negativním výsledkem.

Prosím o informaci, na koho se mám obrátit, aby odstranil chybné označení domény jako nebezpečné.
    S pozdravem Ota.

:)

O_423 a, Mar 13, 2021

2. Pin NY Times to Windows 10 Start

Hi,

Thank you for responding.

Do let us know the following to assist you better:

• Are you referring to NY Times application?
    • How are you accessing NY times (Via online or via App)?
    • What exactly happens when you try to perform the above mentioned steps to pin application to Start?

I suggest you to refer to the below article about Pin applications to Start menu and check if it helps.

Reply to the post with an updated status of this issue and required information to assist you further.

Deepika Gowda, Mar 13, 2021
  3. Pin NY Times to Windows 10 Start

Hi,

Thank you for posting your query in Microsoft Community. I regret the inconvenience caused to you. Let me help you.

• Are you referring to NY Times App?
    I suggest you to right click on the app and click on
    Pin to Start option.

Check if it brings NY Times to Windows 10 Start.

I hope the information helps. Please keep us posted on the issue. We will be happy to assist you accordingly.

Thank you.

Aswin_Anand, Mar 13, 2021
  4. BrianCWB Win User

Nokia Lumia 520

Ny Lumia 520 has a damaged screen and cannot be accessed via the screen, I need to connect to PC (Windows7) and copy the contact list. Having connected I cannot find the contact list file. Any suggestions please.

BrianCWB, Mar 13, 2021
Thema:

Loading...
  1. Chybné označení domény jako nebezpečné - Similar Threads - Chybné označení domény

2. muj volant se drive normalne zobrazoval ale pak z nejakeho duvodu ho snima jako ovladac muj...

in Windows 10 Gaming
    muj volant se drive normalne zobrazoval ale pak z nejakeho duvodu ho snima jako ovladac muj...: my steering wheel was displayed normally by the drive, but then for some reason it recognizes it as a controller, my steering wheel is a superdrive gs850x...
  3. muj volant se drive normalne zobrazoval ale pak z nejakeho duvodu ho snima jako ovladac muj...

in Windows 10 Software and Apps
    muj volant se drive normalne zobrazoval ale pak z nejakeho duvodu ho snima jako ovladac muj...: my steering wheel was displayed normally by the drive, but then for some reason it recognizes it as a controller, my steering wheel is a superdrive gs850x...