Windows 10: çift işletim sistemi seç ekranı yok...
Discus and support çift işletim sistemi seç ekranı yok... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; merhaba bilgisayarımda olan bir sorun var bilgisayara çift işletim sistemi kurdum. sonra bir kaç gün sonra işletim sistemi seç ekranı yok hayla işletim... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Gasta mon, Mar 21, 2023.
Thema:
çift işletim sistemi seç ekranı yok...
Loading...
-
çift işletim sistemi seç ekranı yok... - Similar Threads - çift işletim sistemi
-
Bilgisayarım ekranı genişledi
in Windows 10 GamingBilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş... -
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş... -
in Windows 10 CustomizationBilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş... -
Sürekli çöken işletim sistemi
in Windows 10 GamingSürekli çöken işletim sistemi: I have been using Windows since version 95. I have not used only versions 8 and 9. Windows 7 was the most stable version in my opinion. There were many problems with it. Unfortunately, Windows could not fix the problems in the last 30 years and left everything as it was and... -
in Windows 10 Software and AppsSürekli çöken işletim sistemi: I have been using Windows since version 95. I have not used only versions 8 and 9. Windows 7 was the most stable version in my opinion. There were many problems with it. Unfortunately, Windows could not fix the problems in the last 30 years and left everything as it was and... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingSürekli çöken işletim sistemi: I have been using Windows since version 95. I have not used only versions 8 and 9. Windows 7 was the most stable version in my opinion. There were many problems with it. Unfortunately, Windows could not fix the problems in the last 30 years and left everything as it was and... -
çift işletim sistemi seç ekranı yok...
in Windows 10 Gamingçift işletim sistemi seç ekranı yok...: merhaba bilgisayarımda olan bir sorun var bilgisayara çift işletim sistemi kurdum. sonra bir kaç gün sonra işletim sistemi seç ekranı yok hayla işletim sistemi var 10 ve 11 gibi gözüküyor ama açılışta ekran gelmiyor. english: hello, there is a problem with my computer, I have... -
wifi yok oluyor
in Windows 10 Gamingwifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim... -
wifi yok oluyor
in Windows 10 Network and Sharingwifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim...