Windows 10: Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi

Discus and support Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi in Windows 10 Gaming to solve the problem; Microsofttan cihazı kitledim daha sorna da yanlışlıkla cihazı sildim şuan laptopa giremiyorum. Bir yönetici oturum açmayı kısıtladı diyor. Ne... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Alanur Doğan, Apr 21, 2025.

1. Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi

Microsofttan cihazı kitledim daha sorna da yanlışlıkla cihazı sildim şuan laptopa giremiyorum. Bir yönetici oturum açmayı kısıtladı diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum acil desteğe ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.Cihazın seri numarası: SPF2ATV8R

:)

Alanur Doğan, Apr 21, 2025
  2. malware Win User

B-2 to L-2 Stepping For 2MB Conroes

Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi Intel-1_thm.jpg

Intel is initiating a B-2 to L-2 stepping conversion for Intel Core 2 Duo processors E6300 & E6400 (Conroe) and Dual-Core Intel Xeon processors 3040 & 3050 (UP Xeon processors based on Conroe) where they will undergo the following changes:
    • New S-Spec and MM numbers for the converting products
    • CPUID will change from 6F6 to 6F2
    • Extended HALT power specification will reduce from 22 Watts to 12 Watts
    • Die size optimized for manufacturability
    • Minor visible difference between the B-2 and L-2 packages; see below for a visual comparison
    • L-2 package is pin compatible with B-2 package
    Source: VR-Zone

malware, Apr 21, 2025
  3. Gaetan L. Win User
    connectivity

Hi sudiplohar,

Thank you for your post.

I understand you would like to suggest to add an app on the Windows Phone store.

2 steps:

• Contact the app developer and ask him to develope his product for the Windows Phone Platform.
    • suggest it directly to Windows Phone developers
      here
      .
    Regards,

Gaëtan L.

Gaetan L., Apr 21, 2025
  4. Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi

Not able to remove Local Disk L:

Open command pront as administrator (right click run as admin)

Type "diskpart"

Type "list volume" look for the volume assigned to L: drive

Type "select volume X" where X is the volume you want to remove aka L drive

Type "remove letter=L"

This should do the trick for you.

Kind Regards,

TechServices33, Apr 21, 2025
Thema:

Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi

Loading...
  1. Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi - Similar Threads - Cihaz kilitlendi yanlışlıkla

2. Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi

in Windows 10 Software and Apps
    Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi: Microsofttan cihazı kitledim daha sorna da yanlışlıkla cihazı sildim şuan laptopa giremiyorum. Bir yönetici oturum açmayı kısıtladı diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum acil desteğe ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.Cihazın seri numarası: SPF2ATV8R...
  3. game yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü

in Windows 10 Gaming
    game yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü: merhaba, ben game bar uygulamasını kullanmadığımdan ötürü uzun süre önce sildim v bugün xbox uygulamasındaki uyarıya yanlışlıkla bastığım için gamebar tekrar yüklendihiç açmadan yüklendikten sonra tekrar sildimve şuan oyuna girdikten sonra bir performans düşüşü söz...
  4. Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor

in Windows 10 Gaming
    Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor: windows storeden indirdiğim roblox ta rastgele bir oyuna girdiğimde ayarlar mobil oluyor cihazım acer laptop windows 11 lütfen yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/roblox-ayarlar%C4%B1-mobil-cihaz-olarak/24360884-2ec2-4e7c-9fab-7bbf79ee7bb8
  5. Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor

Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor: windows storeden indirdiğim roblox ta rastgele bir oyuna girdiğimde ayarlar mobil oluyor cihazım acer laptop windows 11 lütfen yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/roblox-ayarlar%C4%B1-mobil-cihaz-olarak/24360884-2ec2-4e7c-9fab-7bbf79ee7bb8
  6. Windows 11 desteklenmeyen cihaz

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 desteklenmeyen cihaz: Merhaba2016 model bir laptoba sahibim. Ancak , işlemci ve TPM özelliklerini desteklemediğinden dolayı Windows 11 yükseltmesi yapamadım.Windows ekibinin , bu konuda eski bilgisayarlara yönelik bir çalışması olacak mı ?...
  7. Windows 11 desteklenmeyen cihaz

Windows 11 desteklenmeyen cihaz: Merhaba2016 model bir laptoba sahibim. Ancak , işlemci ve TPM özelliklerini desteklemediğinden dolayı Windows 11 yükseltmesi yapamadım.Windows ekibinin , bu konuda eski bilgisayarlara yönelik bir çalışması olacak mı ?...
  8. Windows 11 desteklenmeyen cihaz

in Windows 10 Installation and Upgrade
  9. Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.

in Windows 10 Gaming
    Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.: Windows içinde yerleşik bir şekilde bulunan Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. Hiç bir yerde nasıl geri yükleyebileceğim konusunda bilgi bulamadım. Herhangi bir yolu var mı?...
  10. Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.

Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.: Windows içinde yerleşik bir şekilde bulunan Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. Hiç bir yerde nasıl geri yükleyebileceğim konusunda bilgi bulamadım. Herhangi bir yolu var mı?...