Windows 10: Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi
Discus and support Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi in Windows 10 Gaming to solve the problem; Microsofttan cihazı kitledim daha sorna da yanlışlıkla cihazı sildim şuan laptopa giremiyorum. Bir yönetici oturum açmayı kısıtladı diyor. Ne... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Alanur Doğan, Apr 21, 2025.
Thema:
Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi
Loading...
-
Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi - Similar Threads - Cihaz kilitlendi yanlışlıkla
-
Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi
in Windows 10 Software and AppsCihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi: Microsofttan cihazı kitledim daha sorna da yanlışlıkla cihazı sildim şuan laptopa giremiyorum. Bir yönetici oturum açmayı kısıtladı diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum acil desteğe ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.Cihazın seri numarası: SPF2ATV8R... -
game yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü
in Windows 10 Gaminggame yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü: merhaba, ben game bar uygulamasını kullanmadığımdan ötürü uzun süre önce sildim v bugün xbox uygulamasındaki uyarıya yanlışlıkla bastığım için gamebar tekrar yüklendihiç açmadan yüklendikten sonra tekrar sildimve şuan oyuna girdikten sonra bir performans düşüşü söz... -
Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor
in Windows 10 GamingRoblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor: windows storeden indirdiğim roblox ta rastgele bir oyuna girdiğimde ayarlar mobil oluyor cihazım acer laptop windows 11 lütfen yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/roblox-ayarlar%C4%B1-mobil-cihaz-olarak/24360884-2ec2-4e7c-9fab-7bbf79ee7bb8 -
Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor
in Windows 10 Software and AppsRoblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor: windows storeden indirdiğim roblox ta rastgele bir oyuna girdiğimde ayarlar mobil oluyor cihazım acer laptop windows 11 lütfen yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/roblox-ayarlar%C4%B1-mobil-cihaz-olarak/24360884-2ec2-4e7c-9fab-7bbf79ee7bb8 -
Windows 11 desteklenmeyen cihaz
in Windows 10 GamingWindows 11 desteklenmeyen cihaz: Merhaba2016 model bir laptoba sahibim. Ancak , işlemci ve TPM özelliklerini desteklemediğinden dolayı Windows 11 yükseltmesi yapamadım.Windows ekibinin , bu konuda eski bilgisayarlara yönelik bir çalışması olacak mı ?... -
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 desteklenmeyen cihaz: Merhaba2016 model bir laptoba sahibim. Ancak , işlemci ve TPM özelliklerini desteklemediğinden dolayı Windows 11 yükseltmesi yapamadım.Windows ekibinin , bu konuda eski bilgisayarlara yönelik bir çalışması olacak mı ?... -
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows 11 desteklenmeyen cihaz: Merhaba2016 model bir laptoba sahibim. Ancak , işlemci ve TPM özelliklerini desteklemediğinden dolayı Windows 11 yükseltmesi yapamadım.Windows ekibinin , bu konuda eski bilgisayarlara yönelik bir çalışması olacak mı ?... -
Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.
in Windows 10 GamingPaint uygulamasını yanlışlıkla sildim.: Windows içinde yerleşik bir şekilde bulunan Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. Hiç bir yerde nasıl geri yükleyebileceğim konusunda bilgi bulamadım. Herhangi bir yolu var mı?... -
Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.
in Windows 10 Software and AppsPaint uygulamasını yanlışlıkla sildim.: Windows içinde yerleşik bir şekilde bulunan Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. Hiç bir yerde nasıl geri yükleyebileceğim konusunda bilgi bulamadım. Herhangi bir yolu var mı?...