Windows 10: cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim

Discus and support cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Rıdvan Narin, Jul 10, 2024.

1. cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim

cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim

:)

Rıdvan Narin, Jul 10, 2024

2. İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası

Merhabalar,

Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store engellendi hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü nasıl bulabilirim ?

Batuhan Ş., Jul 10, 2024
  3. High time for a mini N-series phone?

ya! not x-series or y-series or z-series but suggest BABY-N series!!! very cute name!!! very hip!

shanghai---01, Jul 10, 2024
  4. mama cha Win User

cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim

R`einst````a````l`l````i`n```g`````````~W``````in `1``0` ```````a`n`````d ```i`nf``e`c```tio`n` `det```e``````c`t`i``o```

Hi,

My Dell laptop developed HDD issues a while back after I had upgraded it from Win 8.1 to win10. I had to buy a new Hdd n reinstall the Win10 but my software person didn't reinstall my laptop's win10 from MS server but got me a Win10 pro from a network that
    i'm not a part of. I was unaware of all these things until the OS started asking to be activated. But my laptop had a genuine windows os before I had to change the hdd. I learnt I could still reinstall my original windows10 by downloading from the Ms server.
    I have downloaded the ISO from Microsoft website unto my system but I don't know what to do next. I'm wondering if ican just run that directly and if it would recognize my hardware as one which is re`g`i```````````tered on the server and reinstall my original
    win 10 and still retain my files/documents or if I should backup my files, create a bootable usb from the iso image and then do a clean install.

Secondly, my system has bee`n` behaving fun`n`y for some 2 weeks no`````````````w. it wo`u``l``d ``j`ust` s````````t`art typing this strange ``````````````````````````th`ing on `its own.```````````````````````````. I thought it was a malware on it n ran
    a scan n my system quaran```````t`in`e `````d` ``a ```````````````````````````````````t````r`o``````````j```a```n``` ````t`h`a`t ``I have `````````````````a`t`ta`c```h`e``d the pic last we`e`k. then ````````````a```` f`w``e`w`` ``d`ays ago``````i ````d`e``c``i````de```d
    to upda`t`e ````th``e` ````````u``n``a``c`````tiv`a`t``e`d`` windows si````n```c```e ``````I had`````nt ``````been able to```````c``r```e``a`t``e ``t`h`e ``````t``````ime `t``o` ```````````a`s`k` ``h``o```w `t`o`` `g`o`` ```a`b``ou``t `r`e`c``t``if``y``i``n```g`
    `t`he ``o`s` ```````````issue here n tre``ating` `I`t. But the ``````````````````````````````````````````````````````system went off while it was updating`````g` ``````a`nd `````si``nce `t`hen the situation has been worse``. ```````````````````````````my lapt`op
    wou`l```d fr`eezw on its own, make strange jamming or bell ringing noise and the weird typing will start. it would not respond to any command I give it except en`ga``g`e th`e ```````````t``a`````b` `b````u``t`t`on`.```` ```````````````````````W```h``a``t``e```v`er`
    ``it I``s ````````````````````hij```a```````c`k```s ```m````y` `````c`u```r`s```o`r ``a`n`d` take's` ``````o````ve`r` ``m``y ````````l`a``p````````to`````````````````````p``

````````````````````````````````````````````````````````````````````````````P`l`e``a`s`e` ```````h``e```l`p````.```` `I` ``w`as ``d`r`e`a`d```````in````g`the ``I`n````c`o`nv```e``n````i```e```NC```e of th`e``` `````p```ro````c```e`s`s` ````o```f````g````````r```e``tt`ing
    m````o`````r`i`g```i`n`a`l` ``Os ``````be`f``o``r`e``` `b`u```t` ``th``is `` th````I``n`g t`hat` `hi`j``ack`s ```m```u``y`` ``````````c```ur``s``o```r `and freezes```` ``m`y `l``a``p`````````to`p ```I``s `wo`r``se```.``````````````````````i`` ``ha`v`e ``f`ina``ll```y`
    m`a`````n```a`````g`ed`` ``t`o` `````````````````u``pd``a`t``e ```````m`y` ```l``ap```t``op` ````I`t``h```in`l`````king ```it` ```````/```'``ll ``````d`ea``l` `w`ith` the` `ma`l``w`a``re if `tha`t wa`s` the ````````````````````ca`s`e b```u``t ``````I`th`````````````e
    `si``t`ua`````t``ion ``o`n``ly worsened ```si`nc``e t`h`e`n```````!````````

I will` ```t`oa`t`````````lly ``a```pp``r`e``c`iate ````````````````````````````````````````e`v`ery a`ssi`st`a`n``ce` `t`o gr````e`t` ``````co`n`t``r``o``l`` `o`f` ``m``y` ```la``p`top``` ``b`a``c``k`` ````````.```````

```````
    cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim 0f0d94e5-5150-402c-aab6-a069a6f9eec7?upload=true.png
    ``

`````T`h`a`````````n`k`````` y```````````````````ou````````````

mama cha, Jul 10, 2024
Thema:

Loading...
  1. cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim - Similar Threads - cihazınız iş okul

2. bu hataların anlamı ve nasıl düzeltilir

in Windows 10 Gaming
    bu hataların anlamı ve nasıl düzeltilir: böyle hatalarla karşılaştım ve anlamını bilmiyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bu-hatalar%C4%B1n-anlam%C4%B1-ve-nas%C4%B1l/733443f4-0b7c-46a9-bbeb-7ccf85d42455
  3. bu hataların anlamı ve nasıl düzeltilir

in Windows 10 Software and Apps
    bu hataların anlamı ve nasıl düzeltilir: böyle hatalarla karşılaştım ve anlamını bilmiyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bu-hatalar%C4%B1n-anlam%C4%B1-ve-nas%C4%B1l/733443f4-0b7c-46a9-bbeb-7ccf85d42455
  4. bu hataların anlamı ve nasıl düzeltilir

in Windows 10 Drivers and Hardware
  5. cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim

in Windows 10 Gaming
    cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim: cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cihaz%C4%B1n%C4%B1z-i%C5%9F-ve-okul-konusunda/30b03bdf-5bd0-4f78-af08-3738b57ec138
  6. cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim

in Windows 10 Installation and Upgrade
    cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim: cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cihaz%C4%B1n%C4%B1z-i%C5%9F-ve-okul-konusunda/30b03bdf-5bd0-4f78-af08-3738b57ec138
  7. Merhaba Tmac v6 isimli uygulamayı yükledikten sonra wifi ağlarına bağlanamadım ve sorun...

Merhaba Tmac v6 isimli uygulamayı yükledikten sonra wifi ağlarına bağlanamadım ve sorun...: Bir sorun sorun gidericinin başlamasını önlüyor sorunu alıyorum ağlar kısmında ağlarım gözükmüyor TMAC V6 yı çalıştırdıktan sonra oldu https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/merhaba-tmac-v6-isimli-uygulamay%C4%B1/c18dfb31-b4d9-4ed8-8c73-43e91712bf5f
  8. Merhaba Tmac v6 isimli uygulamayı yükledikten sonra wifi ağlarına bağlanamadım ve sorun...

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Merhaba Tmac v6 isimli uygulamayı yükledikten sonra wifi ağlarına bağlanamadım ve sorun...: Bir sorun sorun gidericinin başlamasını önlüyor sorunu alıyorum ağlar kısmında ağlarım gözükmüyor TMAC V6 yı çalıştırdıktan sonra oldu https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/merhaba-tmac-v6-isimli-uygulamay%C4%B1/c18dfb31-b4d9-4ed8-8c73-43e91712bf5f
  9. İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası

in Windows 10 Gaming
    İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası: Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store engellendi hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü nasıl bulabilirim ?...
  10. İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası

İş ve Okul Hesabı ile Microsoft Store Engellendi Hatası: Merhabalar,Okul ve İş Hesabından win 11 iso indirip kuruyorum. Diğer hesaplarda Microsoft Store'yi kullanabiliyorken bu hesaplarda Microsoft Store engellendi hatası alıyorum. Bu hatanın çözümünü nasıl bulabilirim ?...