Windows 10: CREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75, Ses sorunlarına neden oluyor.
Discus and support CREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75, Ses sorunlarına neden oluyor. in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Merhaba, Windows 20H2 sürümü kullanmaktayım. Sistemime format sonrası bu sürücünün, windows update üzerinden otomatik kurulduğunu farkkettim. CREATIVE... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by Burakstyll, Mar 9, 2021.
Thema:
CREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75, Ses sorunlarına neden oluyor.
Loading...
-
CREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75, Ses sorunlarına neden oluyor. - Similar Threads - CREATIVE MEDIA 102
-
bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?
in Windows 10 Gamingbilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647 -
bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?
in Windows 10 Software and Appsbilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647 -
Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?
in Windows 10 GamingBilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?: Netflix dışında Youtube gibi diğer tüm web sitelerden açtığım videolardan ses gelmiyor. Tarayıcıdan açtığım Netflix dışındaki hiçbir videodan ses gelmiyor. Bilgisayarimda mevcut videolardan da ses alamıyorum.... -
Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?: Netflix dışında Youtube gibi diğer tüm web sitelerden açtığım videolardan ses gelmiyor. Tarayıcıdan açtığım Netflix dışındaki hiçbir videodan ses gelmiyor. Bilgisayarimda mevcut videolardan da ses alamıyorum.... -
Creative Media applications?
in Windows 10 GamingCreative Media applications?: I am a Mac user and took a chance on buying a new Windows 11 computer. Unfortunately, Windows, as I now have discovered, is great to run productivity apps, Word, Excel, etc., but it is not well suited for handle audio, video and creative media apps and Bluetooth. For example,... -
Creative Media applications?
in Windows 10 Software and AppsCreative Media applications?: I am a Mac user and took a chance on buying a new Windows 11 computer. Unfortunately, Windows, as I now have discovered, is great to run productivity apps, Word, Excel, etc., but it is not well suited for handle audio, video and creative media apps and Bluetooth. For example,... -
oyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...
in Windows 10 Customizationoyunda iken sol üstte çıkan medya oynatıcısı siyah oluyor ve rakamları, ses seviyesini...: masaüstünde iken normal gözüküyor fakat oyuna girdiğimde ses barı medya oynatıcısı simsiyah gözüküyor. her ne denediysem başaramadım, ne yapmam gerekiyor?... -
Creative - MEDIA - 6.0.240.26, Ses sorunlarına neden oluyor.
in Windows 10 Installation and UpgradeCreative - MEDIA - 6.0.240.26, Ses sorunlarına neden oluyor.: Merhaba, Windows 20H2 sürümü kullanmaktayım. Sistemime format sonrası bu sürücünün, windows update üzerinden otomatik kurulduğunu farkkettim. Creative - MEDIA - 6.0.240.26 Bu otomatik yüklenen sürücü, benim SoundBlaster ZX kartımın kendi sürücüsünü yüklememe rağmen, sesini... -
Creative - MEDIA - 6.0.240.26
in Windows 10 Drivers and HardwareCreative - MEDIA - 6.0.240.26: Creative - MEDIA - 6.0.240.26 even listed as an insatll through windows update. My card sb X-FI Titanium Fatality Pro. Last time win10 did this it caused issues with the driver and accompanied softwares functionally to where all I got was a basic driver; not again. I have...