Windows 10: CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü
Discus and support CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü in Windows 10 Gaming to solve the problem; Bilgisayar açılırken bu sorunu alıyorum.Bir süre sonra ekran görüntüsü ve usb bağlantılarım kesiliyor.klavye,MouseSadece mekanik yeniden başlatarak... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by DEMOKAN DEMİR, Mar 18, 2024.
Thema:
CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü
Loading...
-
CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü - Similar Threads - CrossDiveceService exe Bozuk
-
Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor
in Windows 10 GamingGelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor: Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop ayrı bir ekran kullanmıyorum.Aşağıda Ekran bilgilerinde ise ;"Dahili ekran IntelR UHD Graphics 630 cihazına bağlı" olarak... -
in Windows 10 Software and AppsGelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor: Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop ayrı bir ekran kullanmıyorum.Aşağıda Ekran bilgilerinde ise ;"Dahili ekran IntelR UHD Graphics 630 cihazına bağlı" olarak... -
in Windows 10 CustomizationGelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor: Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop ayrı bir ekran kullanmıyorum.Aşağıda Ekran bilgilerinde ise ;"Dahili ekran IntelR UHD Graphics 630 cihazına bağlı" olarak... -
Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması
in Windows 10 GamingTarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması: Merhaba iyi günler.Tarayıcılarda google , opera ve edge vb. izlediğim videoyu tam ekrana alınca görüntü bozuluyor. Ekran küçükken hiçbir sorun yok fakat tam ekrana aldığımda görüntü kalitesi bozuluyor.Driverlarim güncel. Oyunlarda vs. hiçbir problem yaşamıyorum. Sadece... -
Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması
in Windows 10 Software and AppsTarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması: Merhaba iyi günler.Tarayıcılarda google , opera ve edge vb. izlediğim videoyu tam ekrana alınca görüntü bozuluyor. Ekran küçükken hiçbir sorun yok fakat tam ekrana aldığımda görüntü kalitesi bozuluyor.Driverlarim güncel. Oyunlarda vs. hiçbir problem yaşamıyorum. Sadece... -
BOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI
in Windows 10 GamingBOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI: Arkadaşlar daha 2 gün önce yeni bir sistem aldım. Gerekli uygulamaları, driverları yüklerken 2 kere mavi ekran hatası aldım.IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALMemory_managementArdından çözerim birazdan derken steamden oyun indirmek istedim cs 2 ve bozuk güncelleme dosyaları hatası aldım.... -
BOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI
in Windows 10 Software and AppsBOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI: Arkadaşlar daha 2 gün önce yeni bir sistem aldım. Gerekli uygulamaları, driverları yüklerken 2 kere mavi ekran hatası aldım.IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALMemory_managementArdından çözerim birazdan derken steamden oyun indirmek istedim cs 2 ve bozuk güncelleme dosyaları hatası aldım.... -
CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü
in Windows 10 Software and AppsCrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü: Bilgisayar açılırken bu sorunu alıyorum.Bir süre sonra ekran görüntüsü ve usb bağlantılarım kesiliyor.klavye,MouseSadece mekanik yeniden başlatarak kurtulabiliyorum.... -
windows bozuk
in Windows 10 BSOD Crashes and Debuggingwindows bozuk: Windows PowerShell Copyright C Microsoft Corporation. All rights reserved. Try the new cross-platform PowerShell https://aka.ms/pscore6...