Windows 10: Czekanie na aktualizację do Windows 11
Discus and support Czekanie na aktualizację do Windows 11 in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam, ogólnie to mój Komputer dopiero niedawno 2 tygodnie temu spełnił wymagania Windows 11 po tym jak wlaczylem moduł tpm 2.0 i bezpieczny rozruch.... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Mikołaj Delawski, Jan 13, 2024.
Thema:
Czekanie na aktualizację do Windows 11
Loading...
-
Czekanie na aktualizację do Windows 11 - Similar Threads - Czekanie aktualizację
-
in Windows 10 Installation and UpgradeCzekanie na aktualizację do Windows 11: Witam, ogólnie to mój Komputer dopiero niedawno 2 tygodnie temu spełnił wymagania Windows 11 po tym jak wlaczylem moduł tpm 2.0 i bezpieczny rozruch. Myślę czy nie zrobiłem może tego za późno. Czy dalej dostane bezpłatną aktualizację do Windows 11? Jak tak, to kiedy? Ile... -
in Windows 10 Software and AppsCzekanie na aktualizację do Windows 11: Witam, ogólnie to mój Komputer dopiero niedawno 2 tygodnie temu spełnił wymagania Windows 11 po tym jak wlaczylem moduł tpm 2.0 i bezpieczny rozruch. Myślę czy nie zrobiłem może tego za późno. Czy dalej dostane bezpłatną aktualizację do Windows 11? Jak tak, to kiedy? Ile...