Windows 10: Czemu aplikacja nie wykorzystuje mojego internetu
Discus and support Czemu aplikacja nie wykorzystuje mojego internetu in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Mam problem z pobieraniem czegokolwiek gdy pobieram coś najpierw jest super szybko się pobiera po czym szybkość pobierania spada nawet do zera. Gdy... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Dominikn Pawłowski, May 1, 2024.
Thema:
Czemu aplikacja nie wykorzystuje mojego internetu
Loading...
-
Czemu aplikacja nie wykorzystuje mojego internetu - Similar Threads - Czemu aplikacja nie
-
Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć
in Windows 10 GamingUsunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć: Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/usune%C5%82em-urz%C4%85dzenie-bluetooth-z-mojego/f1e5b2a9-273f-4768-bd00-01c952698364 -
Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć
in Windows 10 Software and AppsUsunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć: Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/usune%C5%82em-urz%C4%85dzenie-bluetooth-z-mojego/f1e5b2a9-273f-4768-bd00-01c952698364 -
Zostało zablokowane konto mojego syna
in Windows 10 GamingZostało zablokowane konto mojego syna: Zostało zablokowane konto mojego syna *** Email address is removed for privacy *** . Nie znam przyczyny blokady. Po dwukrotnej próbie odblokowania został zablokowany również dostęp z poziomu mojego telefonu. Proszę o podanie powodu blokady i jak najszybsze odblokowanie konta... -
Zostało zablokowane konto mojego syna
in Windows 10 Software and AppsZostało zablokowane konto mojego syna: Zostało zablokowane konto mojego syna *** Email address is removed for privacy *** . Nie znam przyczyny blokady. Po dwukrotnej próbie odblokowania został zablokowany również dostęp z poziomu mojego telefonu. Proszę o podanie powodu blokady i jak najszybsze odblokowanie konta... -
Czemu W Windows 10 Rutmine brokery...
in Windows 10 GamingCzemu W Windows 10 Rutmine brokery...: Czemu W Windows 10 Rutmine brokery mają dziwne ikony... Jedne mają ikony EXE z Windows7 a inne z Windows10 Wytłumaczy ktoż mi dlaczego?? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/czemu-w-windows-10-rutmine-brokery/922064a0-da53-458d-b9b2-9aa91ffd2b97 -
Czemu W Windows 10 Rutmine brokery...
in Windows 10 Software and AppsCzemu W Windows 10 Rutmine brokery...: Czemu W Windows 10 Rutmine brokery mają dziwne ikony... Jedne mają ikony EXE z Windows7 a inne z Windows10 Wytłumaczy ktoż mi dlaczego?? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/czemu-w-windows-10-rutmine-brokery/922064a0-da53-458d-b9b2-9aa91ffd2b97 -
Czemu aplikacja nie wykorzystuje mojego internetu
in Windows 10 GamingCzemu aplikacja nie wykorzystuje mojego internetu: Mam problem z pobieraniem czegokolwiek gdy pobieram coś najpierw jest super szybko się pobiera po czym szybkość pobierania spada nawet do zera. Gdy pobieram coś np na steamie najpierw szybkość jest super około 200mb/s po czym stopniowo ale szybko spada nawet do zera a... -
Problem z aplikacja OneDrive na komputerze.
in Windows 10 GamingProblem z aplikacja OneDrive na komputerze.: Mam problem z aplikacja na komputer OneDrive. Próbowałam już wszystkiego, ale nic nie pomogło. Otóż przez przeglądarkę, czy na telefonie normalnie mogę sie zalogować do OneDrive, Ale jak chce to zrobić na apce komputerowej to wyskakuje białe okno w momencie kiedy powinny się... -
Problem z aplikacja OneDrive na komputerze.
in Windows 10 Software and AppsProblem z aplikacja OneDrive na komputerze.: Mam problem z aplikacja na komputer OneDrive. Próbowałam już wszystkiego, ale nic nie pomogło. Otóż przez przeglądarkę, czy na telefonie normalnie mogę sie zalogować do OneDrive, Ale jak chce to zrobić na apce komputerowej to wyskakuje białe okno w momencie kiedy powinny się...