Windows 10: Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m

Discus and support Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m in Windows 10 Gaming to solve the problem; mam problem z kluczem do gry Minecraft Java Edition. Klucz kupiłem w Media expert. Po ściągnięciu instalki wprowadziłem klucz i został on przypisany do... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by CelestiaIvanovich, Feb 23, 2023.

1. Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m

mam problem z kluczem do gry Minecraft Java Edition. Klucz kupiłem w Media expert. Po ściągnięciu instalki wprowadziłem klucz i został on przypisany do konta, do którego niestety nie miałem już danych do logowania. Usunąłem to konto, założyłem nowe, chciałem tam wprowdzić kod aktywacyjny no i pojawił się komunikat, że klucz już został użyty. Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?

:)

CelestiaIvanovich, Feb 23, 2023

2. Konto zostało skradzione - Account has been stolen

Witam. 12 czerwca moje konto zostało skradzione, w jednej sekundzie dostałem maila o usunięciu mojego numeru telefonu i aplikacji weryfikującej tożsamość. Dostałem również maila o tym, że adres e-mail został zmieniony na jakiś inny. Nie miałem czasu na zareagowanie i od tego czasu nie mam dostępu do tego konta. Gdy próbowałem się zalogować, pokazywała się informacja, że konto pod starym adresem e-mail nie istnieje, natomiast gdy wpisywałem zmienionego maila, to pokazywała się informacja, że została wysłana wiadomość do weryfikacji konta. Po pierwsze jest to niebezpieczne dla mojej prywatności, a po drugie szkoda mi jest tego konta, ponieważ kupiłem na nim dużo gier. Czy jest szansa na odzyskanie tego konta? Dodam również, że w jednym z tych mailów był podany region tych zmian, czyli Stany Zjednoczone oraz IP, tylko że IP pokazywało Pragę w Czechach, więc nie wiem, o co chodzi i co mam robić.

- - - -

Hello. On June 12, my account was stolen, and in one second I got an email about removing my phone number and the identity verification application. I also got an e-mail that the e-mail address had been changed to something else. I did not have time to react and I have no access to this account since then. When I tried to log in, it showed that the account under the old e-mail address does not exist, while when I was typing the changed e-mail, it showed that a message was sent to verify the account. Firstly, it is dangerous for my privacy, and secondly, I feel sorry for this account because I bought a lot of games on it. Is there a chance to recover this account? I will also add that in one of these e-mails the region of these changes was given, i.e. the United States and IP, only that IP showed Prague in the Czech Republic, so I do not know what is going on and what to do.

* Moved from Virus & Malware

Mikołaj Cieślak, Feb 23, 2023
  3. Jak ustawić w lumii 520 sieć "na sztywno"?

Moja 520 z wp8.1 po ręcznym ustawieniu sieci na sieć "play" po straceniu zasięgu automatycznie przechodzi na sieć "t-mobile". i teraz pytanie czy da radę ustawić sieć, w tym przypadku "play" na sztywno, aby telefon sam nie przechodził na "t-mobile"?
    może jest do tego jakaś aplikacja?

JanuszNosek, Feb 23, 2023
  4. Carlo TJ Win User

Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m

mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Dzień dobry Mejerik,

Nazywam się Carlo, używam również komputera z systemem Windows 10 i członka społeczności, takiego jak ty. Pracujmy razem, aby rozwiązać ten ten temat.

Najpierw sprawdź mikrofon, czy działa z innym urządzeniem, abyśmy mogli sprawdzić, czy problem dotyczy komputera, czy samego mikrofonu.

Jeśli mikrofon nie działał z innym urządzeniem, oznacza to, że jest uszkodzony.

Jeśli mikrofon zestawu słuchawkowego współpracuje z innym urządzeniem, wykonaj poniższe czynności.

-Naciśnij Windows + X
    -Przejdź do Ustawień
    -Kliknij Aktualizacja i zabezpieczenia
    -Kliknij Narzędzie do rozwiązywania problemów, a następnie Dodatkowe narzędzie do rozwiązywania problemów.
    -Poszukaj mowy i uruchom narzędzie do rozwiązywania problemów.

Po zakończeniu wykonaj te kroki.
    -Naciśnij Windows + X
    -Przejdź do Menedżera urządzeń
    -Rozwiń wejście i wyjście audio
    -Poszukaj sterownika mikrofonu, który został zainstalowany
    -Kliknij prawym przyciskiem myszy i aktualizuj
    -Poszukaj "Przeglądaj mój komputer w poszukiwaniu sterownika
    -Pozwól mi wybrać sterowniki dostępne sterowniki
    -Wybierz stary sterownik i użyj go.

Upewnij się, że mikrofon zestawu słuchawkowego jest podłączony i wykonaj następujące czynności.

-Przejdź do Panelu sterowania
    -W Panelu sterowania wybierz Duże ikony z menu rozwijanego Widok przez.
    -Wybierz Dźwięk.
    -Wybierz zakładkę Nagrywanie
    -Kliknij prawym przyciskiem myszy mikrofon zestawu słuchawkowego i kliknij Włącz.
    -Kliknij go ponownie prawym przyciskiem myszy i wybierz Ustaw jako urządzenie domyślne.
    -Kliknij prawym przyciskiem myszy Mikrofon zestawu słuchawkowego i kliknij Polecenie Właściwości.
    -Kliknij kartę Poziomy, a następnie przeciągnij suwak głośności w kierunku największej wartości.
    -Kliknij OK
    -Kliknij kartę Advance
    -Odznacz pole "Zezwalaj aplikacji na przejęcie wyłącznej kontroli nad tym urządzeniem"

Włącz Prywatność mikrofonu w każdej aplikacji.
    Wybierz pozycję Start > Settings (Ustawienia > prywatność > mikrofonu . W obszarze Zezwalaj na dostęp do mikrofonu na tym urządzeniu wybierz pozycję Zmień i upewnij się, że opcja Dostęp do mikrofonu dla tego urządzenia jest włączona.
    Następnie zezwól aplikacjom na dostęp do mikrofonu.
    Po zezwoleniu mikrofonowi na dostęp do aplikacji możesz zmienić ustawienia każdej aplikacji.

Pobierz i zainstaluj najnowszą aktualizację sterownika mikrofonu zestawu słuchawkowego.

https://download01.logi.com/web/ftp/pub/techsup...

Po pobraniu i zainstalowaniu uruchom ponownie i sprawdź mikrofon zestawu słuchawkowego.

Jeśli problem będzie się powtarzał, pobierzmy zaktualizowany sterownik.
    Jaki jest dokładny model komputera?

Aby sprawdzić model systemu, wykonaj następujące kroki.
    -Naciśnij Windows + R
    -Wpisz msinfo32 i naciśnij enter.
    -Poszukaj modelu systemu i producenta i opublikuj go tutaj.

Mam nadzieję, że powyższe informacje pomogą. Proszę dać mi znać, jak to idzie.
    Miłego dnia i bądź bezpieczny.

Szczerze
    Carlo T.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    Standardowe zastrzeżenie: Jest to witryna sieci Web firmy innej niż Microsoft. Wydaje się, że strona dostarcza dokładnych, bezpiecznych informacji. Uważaj na reklamy na stronie, które mogą reklamować produkty często klasyfikowane jako PUP (potencjalnie niechciane produkty). Dokładnie zbadaj każdy produkt reklamowany na stronie, zanim zdecydujesz się go pobrać i zainstalować.

Carlo TJ, Feb 23, 2023
Thema:

Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m

Loading...
  1. Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m - Similar Threads - Czy jest jakaś

2. Czy klucz z gvgmall jest legalny?

in Windows 10 Gaming
    Czy klucz z gvgmall jest legalny?: Witam,Jakiś czas temu napotkałem film na YouTube w którym prowadzący opowiadał o sklepie gvgmall, w którym rzekomo da się kupić legalne klucze do windows 11 za dużo niższą cenę. Chciałbym się dowiedzieć czy taki zakup będzie legalny i czy będę mógł spokojne używać takiego...
  3. Czy klucz z gvgmall jest legalny?

in Windows 10 Software and Apps
    Czy klucz z gvgmall jest legalny?: Witam,Jakiś czas temu napotkałem film na YouTube w którym prowadzący opowiadał o sklepie gvgmall, w którym rzekomo da się kupić legalne klucze do windows 11 za dużo niższą cenę. Chciałbym się dowiedzieć czy taki zakup będzie legalny i czy będę mógł spokojne używać takiego...
  4. czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera

in Windows 10 Gaming
    czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera: Zwracam się z pytaniem jak w tytule. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/czy-jest-mo%C5%BCliwo%C5%9B%C4%87-dezaktywacji/e77e1314-da05-44ff-bea0-63dbce86f40f
  5. czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera

czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera: Zwracam się z pytaniem jak w tytule. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/czy-jest-mo%C5%BCliwo%C5%9B%C4%87-dezaktywacji/e77e1314-da05-44ff-bea0-63dbce86f40f
  6. Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m

Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m: mam problem z kluczem do gry Minecraft Java Edition. Klucz kupiłem w Media expert. Po ściągnięciu instalki wprowadziłem klucz i został on przypisany do konta, do którego niestety nie miałem już danych do logowania. Usunąłem to konto, założyłem nowe, chciałem tam wprowdzić kod...
  7. Ta opcja logowania jest wylaczona

in Windows 10 Gaming
    Ta opcja logowania jest wylaczona: Moj brat probowal moj pin zbyt wiele razy. Teraz mam taki ekran i nic nie pomaga. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ta-opcja-logowania-jest-wylaczona/b3e3dc1c-9e32-4b6c-9038-c53f052d4afe
  8. Ta opcja logowania jest wylaczona

Ta opcja logowania jest wylaczona: Moj brat probowal moj pin zbyt wiele razy. Teraz mam taki ekran i nic nie pomaga. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ta-opcja-logowania-jest-wylaczona/b3e3dc1c-9e32-4b6c-9038-c53f052d4afe
  9. Ta opcja logowania jest wylaczona

in Windows Hello & Lockscreen
  10. Czy windows 10 1803 jest wspierana

in Windows 10 Customization
    Czy windows 10 1803 jest wspierana: ws 10 1803 jest wciągi ?windCz wiatrcz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/czy-windows-10-1803-jest-wspierana/8f29d2c3-ea03-4927-95d7-8c8ff4ab16f4