Windows 10: czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera

Discus and support czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Zwracam się z pytaniem jak w tytule.... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Michal7, Mar 4, 2025.

1. Michal7 Win User

czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera

Zwracam się z pytaniem jak w tytule.

:)

Michal7, Mar 4, 2025

2. Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m

mam problem z kluczem do gry Minecraft Java Edition. Klucz kupiłem w Media expert. Po ściągnięciu instalki wprowadziłem klucz i został on przypisany do konta, do którego niestety nie miałem już danych do logowania. Usunąłem to konto, założyłem nowe, chciałem tam wprowdzić kod aktywacyjny no i pojawił się komunikat, że klucz już został użyty. Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?

CelestiaIvanovich, Mar 4, 2025
  3. MatiDr Win User
    Odzyskanie danych z uszkodzonego windows 11

Witam.

mój system windows 11 sam się uszkodził i nie da się go w zaden sposób naprawić. ani uruchomić.

Miałem tam bardzo ważne dane i niestety nie wiem jak skopiować swoje dane z uszkodzonego systemu abym mógł odzyskać dane i zainstalować na nowo w11.

Z góry dziekuje za pomoc.

Pozdrawiam,

MatiDr, Mar 4, 2025
  4. DaveM121 Win User

Problem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć, jestem Dave, pomogę ci w tym.

Jakiej wersji tej gry używasz, czy jest to wersja Microsoft Store, Steam czy 3rd party game?

DaveM121, Mar 4, 2025
Thema:

Loading...
  1. czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera - Similar Threads - czy jest możliwość

2. Czy klucz z gvgmall jest legalny?

in Windows 10 Gaming
    Czy klucz z gvgmall jest legalny?: Witam,Jakiś czas temu napotkałem film na YouTube w którym prowadzący opowiadał o sklepie gvgmall, w którym rzekomo da się kupić legalne klucze do windows 11 za dużo niższą cenę. Chciałbym się dowiedzieć czy taki zakup będzie legalny i czy będę mógł spokojne używać takiego...
  3. Czy klucz z gvgmall jest legalny?

in Windows 10 Software and Apps
    Czy klucz z gvgmall jest legalny?: Witam,Jakiś czas temu napotkałem film na YouTube w którym prowadzący opowiadał o sklepie gvgmall, w którym rzekomo da się kupić legalne klucze do windows 11 za dużo niższą cenę. Chciałbym się dowiedzieć czy taki zakup będzie legalny i czy będę mógł spokojne używać takiego...
  4. czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera

in Windows 10 Gaming
    czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera: Zwracam się z pytaniem jak w tytule. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/czy-jest-mo%C5%BCliwo%C5%9B%C4%87-dezaktywacji/e77e1314-da05-44ff-bea0-63dbce86f40f
  5. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

in User Accounts and Family Safety
    Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z...
  6. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

in Windows 10 Gaming
    Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z...
  7. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

8. Odzyskanie danych z uszkodzonego windows 11

in Windows 10 Gaming
    Odzyskanie danych z uszkodzonego windows 11: Witam. mój system windows 11 sam się uszkodził i nie da się go w zaden sposób naprawić. ani uruchomić. Miałem tam bardzo ważne dane i niestety nie wiem jak skopiować swoje dane z uszkodzonego systemu abym mógł odzyskać dane i zainstalować na nowo w11.Z góry dziekuje za pomoc....
  9. Odzyskanie danych z uszkodzonego windows 11

Odzyskanie danych z uszkodzonego windows 11: Witam. mój system windows 11 sam się uszkodził i nie da się go w zaden sposób naprawić. ani uruchomić. Miałem tam bardzo ważne dane i niestety nie wiem jak skopiować swoje dane z uszkodzonego systemu abym mógł odzyskać dane i zainstalować na nowo w11.Z góry dziekuje za pomoc....
  10. Czy windows 10 1803 jest wspierana

in Windows 10 Customization
    Czy windows 10 1803 jest wspierana: ws 10 1803 jest wciągi ?windCz wiatrcz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/czy-windows-10-1803-jest-wspierana/8f29d2c3-ea03-4927-95d7-8c8ff4ab16f4