Windows 10: Czy klucz z gvgmall jest legalny?

Discus and support Czy klucz z gvgmall jest legalny? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Witam,Jakiś czas temu napotkałem film na YouTube w którym prowadzący opowiadał o sklepie gvgmall, w którym rzekomo da się kupić legalne klucze do... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by AirKeyooo, Mar 25, 2025.

1. AirKeyooo Win User

Czy klucz z gvgmall jest legalny?

Witam,Jakiś czas temu napotkałem film na YouTube w którym prowadzący opowiadał o sklepie gvgmall, w którym rzekomo da się kupić legalne klucze do windows 11 za dużo niższą cenę. Chciałbym się dowiedzieć czy taki zakup będzie legalny i czy będę mógł spokojne używać takiego klucza.

:)

AirKeyooo, Mar 25, 2025

2. Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m

mam problem z kluczem do gry Minecraft Java Edition. Klucz kupiłem w Media expert. Po ściągnięciu instalki wprowadziłem klucz i został on przypisany do konta, do którego niestety nie miałem już danych do logowania. Usunąłem to konto, założyłem nowe, chciałem tam wprowdzić kod aktywacyjny no i pojawił się komunikat, że klucz już został użyty. Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?

CelestiaIvanovich, Mar 25, 2025
  3. Klucze g2a

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć Szymon,

Jestem Dyari. Dziękujemy za kontakt. Z przyjemnością pomogę państwu w tym zakresie.

Sprawdziłem stronę internetową i sprzedają klucz licencyjny systemu Windows 10 tylko za 20 USD. Jeśli chcesz kupić oryginalny i legalny klucz licencyjny, powinieneś zapłacić nie mniej niż sto USD. Więc. Nie zaleca się kupowania klucza licencyjnego z takich stron internetowych. Zawsze zaleca się kupowanie klucza licencyjnego systemu Windows tylko z oficjalnej strony microsoft lub od wiarygodnego sprzedawcy:
    https://support.microsoft.com/pl-pl/windows/akt...

Daj mi znać, jeśli potrzebujesz dalszej pomocy i informuj mnie na bieżąco.

DYARIBARHAM, Mar 25, 2025
  4. Czy klucz z gvgmall jest legalny?

Klucze g2a

Chciałbym się spytać czy klucze windows 10 są legalne do kupienia ze strony G2A? Mówią ze legalna ale chcialem sie upewnic

Szymon Szwargulski, Mar 25, 2025
Thema:

Czy klucz z gvgmall jest legalny?

Loading...
  1. Czy klucz z gvgmall jest legalny? - Similar Threads - Czy klucz gvgmall

2. Czy klucz z gvgmall jest legalny?

in Windows 10 Gaming
    Czy klucz z gvgmall jest legalny?: Witam,Jakiś czas temu napotkałem film na YouTube w którym prowadzący opowiadał o sklepie gvgmall, w którym rzekomo da się kupić legalne klucze do windows 11 za dużo niższą cenę. Chciałbym się dowiedzieć czy taki zakup będzie legalny i czy będę mógł spokojne używać takiego...
  3. czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera

in Windows 10 Gaming
    czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera: Zwracam się z pytaniem jak w tytule. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/czy-jest-mo%C5%BCliwo%C5%9B%C4%87-dezaktywacji/e77e1314-da05-44ff-bea0-63dbce86f40f
  4. czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera

in Windows 10 Software and Apps
    czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera: Zwracam się z pytaniem jak w tytule. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/czy-jest-mo%C5%BCliwo%C5%9B%C4%87-dezaktywacji/e77e1314-da05-44ff-bea0-63dbce86f40f
  5. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

in User Accounts and Family Safety
    Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z...
  6. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

in Windows 10 Gaming
    Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z...
  7. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

8. Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m

in Windows 10 Gaming
    Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m: mam problem z kluczem do gry Minecraft Java Edition. Klucz kupiłem w Media expert. Po ściągnięciu instalki wprowadziłem klucz i został on przypisany do konta, do którego niestety nie miałem już danych do logowania. Usunąłem to konto, założyłem nowe, chciałem tam wprowdzić kod...
  9. Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m

Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m: mam problem z kluczem do gry Minecraft Java Edition. Klucz kupiłem w Media expert. Po ściągnięciu instalki wprowadziłem klucz i został on przypisany do konta, do którego niestety nie miałem już danych do logowania. Usunąłem to konto, założyłem nowe, chciałem tam wprowdzić kod...
  10. Czy windows 10 1803 jest wspierana

in Windows 10 Customization
    Czy windows 10 1803 jest wspierana: ws 10 1803 jest wciągi ?windCz wiatrcz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/czy-windows-10-1803-jest-wspierana/8f29d2c3-ea03-4927-95d7-8c8ff4ab16f4