Windows 10: Czy klucz z gvgmall jest legalny?
Discus and support Czy klucz z gvgmall jest legalny? in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam,Jakiś czas temu napotkałem film na YouTube w którym prowadzący opowiadał o sklepie gvgmall, w którym rzekomo da się kupić legalne klucze do... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by AirKeyooo, Mar 25, 2025.
Thema:
Czy klucz z gvgmall jest legalny?
Loading...
-
Czy klucz z gvgmall jest legalny? - Similar Threads - Czy klucz gvgmall
-
Czy klucz z gvgmall jest legalny?
in Windows 10 Software and AppsCzy klucz z gvgmall jest legalny?: Witam,Jakiś czas temu napotkałem film na YouTube w którym prowadzący opowiadał o sklepie gvgmall, w którym rzekomo da się kupić legalne klucze do windows 11 za dużo niższą cenę. Chciałbym się dowiedzieć czy taki zakup będzie legalny i czy będę mógł spokojne używać takiego... -
czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera
in Windows 10 Gamingczy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera: Zwracam się z pytaniem jak w tytule. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/czy-jest-mo%C5%BCliwo%C5%9B%C4%87-dezaktywacji/e77e1314-da05-44ff-bea0-63dbce86f40f -
czy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera
in Windows 10 Software and Appsczy jest możliwość dezaktywacji licencji z uszkodzonego serwera: Zwracam się z pytaniem jak w tytule. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/czy-jest-mo%C5%BCliwo%C5%9B%C4%87-dezaktywacji/e77e1314-da05-44ff-bea0-63dbce86f40f -
Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?
in User Accounts and Family SafetyCzy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z... -
in Windows 10 GamingCzy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z... -
in Windows 10 Software and AppsCzy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z... -
Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m
in Windows 10 GamingCzy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m: mam problem z kluczem do gry Minecraft Java Edition. Klucz kupiłem w Media expert. Po ściągnięciu instalki wprowadziłem klucz i został on przypisany do konta, do którego niestety nie miałem już danych do logowania. Usunąłem to konto, założyłem nowe, chciałem tam wprowdzić kod... -
Czy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m
in Windows 10 Software and AppsCzy jest jakaś opcja przerzucenia tego kodu na nowe konto?m: mam problem z kluczem do gry Minecraft Java Edition. Klucz kupiłem w Media expert. Po ściągnięciu instalki wprowadziłem klucz i został on przypisany do konta, do którego niestety nie miałem już danych do logowania. Usunąłem to konto, założyłem nowe, chciałem tam wprowdzić kod... -
Czy windows 10 1803 jest wspierana
in Windows 10 CustomizationCzy windows 10 1803 jest wspierana: ws 10 1803 jest wciągi ?windCz wiatrcz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/czy-windows-10-1803-jest-wspierana/8f29d2c3-ea03-4927-95d7-8c8ff4ab16f4