Windows 10: Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?
Discus and support Czy można by usunąć moje konto z microsoft family? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Agata Sikora, Nov 11, 2024.
Thema:
Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?
Loading...
-
Czy można by usunąć moje konto z microsoft family? - Similar Threads - Czy można usunąć
-
in User Accounts and Family SafetyCzy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z... -
in Windows 10 GamingCzy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z... -
Jak usunąć pliki libraries z pulpitu
in Windows 10 GamingJak usunąć pliki libraries z pulpitu: Witam po aktualizacji windwos przywrócił foldery typu my documents music etc chciałbym pozbyć się ich z pulpitu. Były już usunięte z edytora rejestru z ściezką Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpac... -
Jak usunąć pliki libraries z pulpitu
in Windows 10 Software and AppsJak usunąć pliki libraries z pulpitu: Witam po aktualizacji windwos przywrócił foldery typu my documents music etc chciałbym pozbyć się ich z pulpitu. Były już usunięte z edytora rejestru z ściezką Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpac... -
Ktoś shakował moje konto Microsoft
in Windows 10 GamingKtoś shakował moje konto Microsoft: Ktoś shakował moje konto Microsoft był email *** Email address is removed for privacy *** a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc... -
Ktoś shakował moje konto Microsoft
in Windows 10 Software and AppsKtoś shakował moje konto Microsoft: Ktoś shakował moje konto Microsoft był email *** Email address is removed for privacy *** a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc... -
Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta
in Windows 10 GamingMoje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta: Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/moje-konto-zosta%C5%82o-skradzione-przez-ramblerru/05b139b0-96ea-41d2-ab4f-49793fbacea0 -
Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta
in Windows 10 Software and AppsMoje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta: Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/moje-konto-zosta%C5%82o-skradzione-przez-ramblerru/05b139b0-96ea-41d2-ab4f-49793fbacea0 -
Jak mogę sprawdzić czy przeniosłem konto Java do Microsoft?
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityJak mogę sprawdzić czy przeniosłem konto Java do Microsoft?: Pytanie w sumie jest wyżej ale jeszcze coś dopowiem. Jeśli nie mam przeniesionego, to czemu po zalogowaniu na stronie artykułu o przeniesieniu kont nie daje mi ekranu z potwierdzeniem migracji?...