Windows 10: Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

Discus and support Czy można by usunąć moje konto z microsoft family? in Windows 10 Gaming to solve the problem; Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Agata Sikora, Nov 11, 2024.

1. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z microsft family. Odpisała, że nie umie sobie z tym poradzić, mimo że napisałam krok po kroku co ma zrobić. Pisałam przed chwilą z pracownikiem microsoft i kazał mi przejść na tą stronę. Sama też nie mogę usunąć siebię z grupy, ponieważ nie jestem osobą pełnoletnią. Bardzo proszę o pomoc z usunięciem mojego konta z microsoft

:)

Agata Sikora, Nov 11, 2024

2. Ktoś shakował moje konto Microsoft

Ktoś shakował moje konto Microsoft był email ***@gmail.com a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc

Igor Konstańciuk, Nov 11, 2024
  3. DaveM121 Win User
    Ktoś shakował moje konto Microsoft

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć, jestem Dave, pomogę ci w tym.

Gdy haker zmieni adres e-mail powiązany z kontem Microsoft, nie ma możliwości odzyskania tego konta, ponieważ każdy kod odzyskiwania trafi na adres e-mail hakera, jedyną opcją jest utworzenie nowego konta Microsoft, a następnie, jeśli masz jakieś zakupy na zhakowanym koncie, ponieważ ta społeczność to tylko forum użytkowników, musisz skontaktować się bezpośrednio z pomocą techniczną firmy Microsoft, aby zapytać, czy możliwe jest przeniesienie zakupów na nowe konto Microsoft.

DaveM121, Nov 11, 2024
  4. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

bialson_438, Nov 11, 2024
Thema:

Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

Loading...
  1. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family? - Similar Threads - Czy można usunąć

2. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

in User Accounts and Family Safety
    Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z...
  3. Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?

in Windows 10 Software and Apps
    Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z...
  4. Jak usunąć pliki libraries z pulpitu

in Windows 10 Gaming
    Jak usunąć pliki libraries z pulpitu: Witam po aktualizacji windwos przywrócił foldery typu my documents music etc chciałbym pozbyć się ich z pulpitu. Były już usunięte z edytora rejestru z ściezką Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpac...
  5. Jak usunąć pliki libraries z pulpitu

Jak usunąć pliki libraries z pulpitu: Witam po aktualizacji windwos przywrócił foldery typu my documents music etc chciałbym pozbyć się ich z pulpitu. Były już usunięte z edytora rejestru z ściezką Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpac...
  6. Ktoś shakował moje konto Microsoft

in Windows 10 Gaming
    Ktoś shakował moje konto Microsoft: Ktoś shakował moje konto Microsoft był email *** Email address is removed for privacy *** a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc...
  7. Ktoś shakował moje konto Microsoft

Ktoś shakował moje konto Microsoft: Ktoś shakował moje konto Microsoft był email *** Email address is removed for privacy *** a teraz ta osoba zmieniła email na *** Email address is removed for privacy *** proszę o szybką pomoc...
  8. Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

in Windows 10 Gaming
    Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta: Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/moje-konto-zosta%C5%82o-skradzione-przez-ramblerru/05b139b0-96ea-41d2-ab4f-49793fbacea0
  9. Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta

Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta: Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/moje-konto-zosta%C5%82o-skradzione-przez-ramblerru/05b139b0-96ea-41d2-ab4f-49793fbacea0
  10. Jak mogę sprawdzić czy przeniosłem konto Java do Microsoft?

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    Jak mogę sprawdzić czy przeniosłem konto Java do Microsoft?: Pytanie w sumie jest wyżej ale jeszcze coś dopowiem. Jeśli nie mam przeniesionego, to czemu po zalogowaniu na stronie artykułu o przeniesieniu kont nie daje mi ekranu z potwierdzeniem migracji?...