Windows 10: Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie

Discus and support Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Dzien dobry,Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie czy aparacie z ktorego ,sa przenoszone.Wchodzac do... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Maciej Kozera, Dec 7, 2023.

1. Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie

Dzien dobry,Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie czy aparacie z ktorego ,sa przenoszone.Wchodzac do OneDrive w telefonie mialem pytanie o rozmiar zdjec ,

:)

Maciej Kozera, Dec 7, 2023

2. Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".

Posiadam Windows 10. Nie mogę zakupić filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store". Nie mam w tych aplikacjach nawet takich opcji jak wyszukiwanie filmów. Czy ma to związek z tym, że jestem polskim użytkownikiem? Nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji.

MarekKubacki, Dec 7, 2023
  3. HTC 8s pamięć

Czy w telefonie HTC 8s z systemem Windows Phone 8 planowana jest aktualizacja oprogramowania polegająca na tym by aplikacje były zapisywane na karcie pamięci a nie pamięci wewnętrznej telefonu?

DanielPatyk, Dec 7, 2023
  4. Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie

Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Nazywam się . Jestem niezależnym doradcą i chętnie Ci pomogę dzisiaj.

Czy problem zaczął się niedawno?

Uprzejmie wypróbuj sugerowane poniżej metody:

1. Zaktualizuj aplikację Filmy i telewizja
    Otwórz sklep Microsoft Store, a następnie kliknij pozycję Biblioteka
    Zaktualizuj aplikację Filmy i TV lub kliknij Pobierz aktualizacje

2. Napraw aplikację Filmy i TV

Otwórz Ustawienia
    Wybierz Aplikacje > Zainstalowane aplikacje
    Znajdź na liście pozycję Filmy i TV, a następnie kliknij w ni

Wybierz Opcje zaawansowane > kliknij przycisk Resetuj

3. Odinstaluj aplikację Filmy i TV

Uruchamianie programu Windows PowerShell jako administrator
    Skopiuj i wklej poniższe polecenie, a następnie naciśnij Enter

get-appxpackage *ZuneVideo* | remove-appxpackage

Przejdź do ponownej instalacji aplikacji Filmy i TV

4. Przejdź do sklepu Microsoft Store, a następnie ponownie pobierz i zainstaluj aplikację Filmy i TV

lub skopiuj i wklej poniższe polecenie, a następnie naciśnij Enter

[kod] Get-AppXPackage *ZuneVideo* -AllUsers | foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -register "$($_. InstallLocation)\AppXManifest.xml"}[/code]

Uruchom ponownie komputer

Sprawdź również, czy masz jakieś oczekujące aktualizacje systemu Windows:
    Wybierz pozycję Start > Settings > Update & Security > Windows Update , a następnie wybierz pozycję Sprawdź aktualizacje. Jeśli aktualizacje są dostępne, zainstaluj je.

Proszę dać mi znać, jeśli to pomoże lub jeśli masz jakieś dalsze obawy.

Jonathan Deives, Dec 7, 2023
Thema:

Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie

Loading...
  1. Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie - Similar Threads - Czy zdiecia filmy

2. Jak znaleźć nazwę pliku audio w Internecie

in Windows 10 Gaming
    Jak znaleźć nazwę pliku audio w Internecie: Moja nagrywarka nie czyta CD Text. Przy przegrywaniu zapisuje utwór i wykonawcę jako nieznanych. Jak, wobec tego, korzystając z laptopa z Windows 11 a nie smartfona z Androidem znaleźć nazwę pliku audio i jego wykonawcę w Internecie?...
  3. Jak znaleźć nazwę pliku audio w Internecie

in Windows 10 Software and Apps
    Jak znaleźć nazwę pliku audio w Internecie: Moja nagrywarka nie czyta CD Text. Przy przegrywaniu zapisuje utwór i wykonawcę jako nieznanych. Jak, wobec tego, korzystając z laptopa z Windows 11 a nie smartfona z Androidem znaleźć nazwę pliku audio i jego wykonawcę w Internecie?...
  4. Problem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4

in Windows 10 Gaming
    Problem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4: Witam. Mam problem z grą Forza Horizon 4, a dokładnie z zapisem, pewnego dnia gdy chciałem uruchomić grę, po naciśnięciu przycisku start gra wyłącza się i nie pomogła ponowna instalacja gry. Czytając fora doszedłem do wniosku, że jest to problem z moim zapisem, miałem na nim...
  5. Problem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4

Problem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4: Witam. Mam problem z grą Forza Horizon 4, a dokładnie z zapisem, pewnego dnia gdy chciałem uruchomić grę, po naciśnięciu przycisku start gra wyłącza się i nie pomogła ponowna instalacja gry. Czytając fora doszedłem do wniosku, że jest to problem z moim zapisem, miałem na nim...
  6. Jak Naprawic Błąd połączenia w windows for games

in Windows 10 Gaming
    Jak Naprawic Błąd połączenia w windows for games: hej mam pytanie bo mam win7 i chce zainstalowac wfg czyli windows for games live ale mam błąd sieci na dole jest screen https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-naprawic-b%C5%82%C4%85d-po%C5%82%C4%85czenia-w/da73fcdf-2695-4986-86ba-652766a38f02
  7. Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie

in Windows 10 Gaming
    Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie: Dzien dobry,Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie czy aparacie z ktorego ,sa przenoszone.Wchodzac do OneDrive w telefonie mialem pytanie o rozmiar zdjec ,...
  8. Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".

in Windows 10 Gaming
    Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".: Posiadam Windows 10. Nie mogę zakupić filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store". Nie mam w tych aplikacjach nawet takich opcji jak wyszukiwanie filmów. Czy ma to związek z tym, że jestem polskim użytkownikiem? Nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji....
  9. Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".

Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".: Posiadam Windows 10. Nie mogę zakupić filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store". Nie mam w tych aplikacjach nawet takich opcji jak wyszukiwanie filmów. Czy ma to związek z tym, że jestem polskim użytkownikiem? Nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji....
  10. Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".

in Microsoft Windows 10 Store