Windows 10: Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie
Discus and support Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie in Windows 10 Gaming to solve the problem; Dzien dobry,Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie czy aparacie z ktorego ,sa przenoszone.Wchodzac do... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Maciej Kozera, Dec 7, 2023.
Thema:
Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie
Loading...
-
Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie - Similar Threads - Czy zdiecia filmy
-
Jak znaleźć nazwę pliku audio w Internecie
in Windows 10 GamingJak znaleźć nazwę pliku audio w Internecie: Moja nagrywarka nie czyta CD Text. Przy przegrywaniu zapisuje utwór i wykonawcę jako nieznanych. Jak, wobec tego, korzystając z laptopa z Windows 11 a nie smartfona z Androidem znaleźć nazwę pliku audio i jego wykonawcę w Internecie?... -
Jak znaleźć nazwę pliku audio w Internecie
in Windows 10 Software and AppsJak znaleźć nazwę pliku audio w Internecie: Moja nagrywarka nie czyta CD Text. Przy przegrywaniu zapisuje utwór i wykonawcę jako nieznanych. Jak, wobec tego, korzystając z laptopa z Windows 11 a nie smartfona z Androidem znaleźć nazwę pliku audio i jego wykonawcę w Internecie?... -
Problem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4
in Windows 10 GamingProblem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4: Witam. Mam problem z grą Forza Horizon 4, a dokładnie z zapisem, pewnego dnia gdy chciałem uruchomić grę, po naciśnięciu przycisku start gra wyłącza się i nie pomogła ponowna instalacja gry. Czytając fora doszedłem do wniosku, że jest to problem z moim zapisem, miałem na nim... -
Problem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4
in Windows 10 Software and AppsProblem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4: Witam. Mam problem z grą Forza Horizon 4, a dokładnie z zapisem, pewnego dnia gdy chciałem uruchomić grę, po naciśnięciu przycisku start gra wyłącza się i nie pomogła ponowna instalacja gry. Czytając fora doszedłem do wniosku, że jest to problem z moim zapisem, miałem na nim... -
Jak Naprawic Błąd połączenia w windows for games
in Windows 10 GamingJak Naprawic Błąd połączenia w windows for games: hej mam pytanie bo mam win7 i chce zainstalowac wfg czyli windows for games live ale mam błąd sieci na dole jest screen https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-naprawic-b%C5%82%C4%85d-po%C5%82%C4%85czenia-w/da73fcdf-2695-4986-86ba-652766a38f02 -
Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie
in Windows 10 Software and AppsCzy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie: Dzien dobry,Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie czy aparacie z ktorego ,sa przenoszone.Wchodzac do OneDrive w telefonie mialem pytanie o rozmiar zdjec ,... -
Zakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".
in Windows 10 GamingZakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".: Posiadam Windows 10. Nie mogę zakupić filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store". Nie mam w tych aplikacjach nawet takich opcji jak wyszukiwanie filmów. Czy ma to związek z tym, że jestem polskim użytkownikiem? Nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji.... -
in Windows 10 Software and AppsZakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".: Posiadam Windows 10. Nie mogę zakupić filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store". Nie mam w tych aplikacjach nawet takich opcji jak wyszukiwanie filmów. Czy ma to związek z tym, że jestem polskim użytkownikiem? Nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji.... -
in Microsoft Windows 10 StoreZakup filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store".: Posiadam Windows 10. Nie mogę zakupić filmów w aplikacjach "Filmy i TV" i "Microsoft Store". Nie mam w tych aplikacjach nawet takich opcji jak wyszukiwanie filmów. Czy ma to związek z tym, że jestem polskim użytkownikiem? Nie mogę znaleźć na ten temat żadnych informacji....