Windows 10: Δε μου ανοίγει το Microsoft store
Discus and support Δε μου ανοίγει το Microsoft store in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Έχω δοκιμάσει νέο λογαριασμό Microsoft έχω κάνει επαναφορά κι επιδιόρθωση επίσης έχω γράψει το κώδικα που βρήκα σε ένα σχόλιο για το Microsoft store δε... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by annamariames, Dec 24, 2021.
Thema:
Δε μου ανοίγει το Microsoft store
Loading...
-
Δε μου ανοίγει το Microsoft store - Similar Threads - Δε μου ανοίγει
-
Δεν βλέπει το πληκτρολόγιο και το mouse κατά την πρώτη εκκίνηση.
in Windows 10 GamingΔεν βλέπει το πληκτρολόγιο και το mouse κατά την πρώτη εκκίνηση.: Παρόλο που έκανα καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 Home, edition : 22H2, όταν φτάνει στην οθόνη υποδοχής ώστε να πληκτρολογήσω το PIN δεν βλέπει ούτε το πληκτρολόγιο ούτε το mouse. Το πληκτρολόγιο βοήθειας οθόνης λειτουργεί κανονικά. Όταν ύστερα κάνω επανεκκίνηση, το σύστημα... -
in Windows 10 Software and AppsΔεν βλέπει το πληκτρολόγιο και το mouse κατά την πρώτη εκκίνηση.: Παρόλο που έκανα καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 Home, edition : 22H2, όταν φτάνει στην οθόνη υποδοχής ώστε να πληκτρολογήσω το PIN δεν βλέπει ούτε το πληκτρολόγιο ούτε το mouse. Το πληκτρολόγιο βοήθειας οθόνης λειτουργεί κανονικά. Όταν ύστερα κάνω επανεκκίνηση, το σύστημα... -
in Windows Hello & LockscreenΔεν βλέπει το πληκτρολόγιο και το mouse κατά την πρώτη εκκίνηση.: Παρόλο που έκανα καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 Home, edition : 22H2, όταν φτάνει στην οθόνη υποδοχής ώστε να πληκτρολογήσω το PIN δεν βλέπει ούτε το πληκτρολόγιο ούτε το mouse. Το πληκτρολόγιο βοήθειας οθόνης λειτουργεί κανονικά. Όταν ύστερα κάνω επανεκκίνηση, το σύστημα... -
Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.
in Windows 10 GamingΔεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.: Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου. Ενώ κάνω κλικ πάνω στο πλαίσιο photo, εμφανίζεται μαύρη οθόνη και δεν δείχνει τίποτα ούτε στα άλμπουμ ούτε στην κατάταξη πρόσφατες.... -
Πώς μπορώ να βάλω το google play store στα windows 11
in Windows 10 GamingΠώς μπορώ να βάλω το google play store στα windows 11: Μπορείτε να μου πείτε μια εύκολη μέθοδος για να γίνει αυτό?????? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E/9a8059bb-d89d-4b4d-8c8f-aae655682098 -
Πώς μπορώ να βάλω το google play store στα windows 11
in Windows 10 Software and AppsΠώς μπορώ να βάλω το google play store στα windows 11: Μπορείτε να μου πείτε μια εύκολη μέθοδος για να γίνει αυτό?????? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E/9a8059bb-d89d-4b4d-8c8f-aae655682098 -
Δε μου ανοίγει το Microsoft store
in Windows 10 GamingΔε μου ανοίγει το Microsoft store: Έχω δοκιμάσει νέο λογαριασμό Microsoft έχω κάνει επαναφορά κι επιδιόρθωση επίσης έχω γράψει το κώδικα που βρήκα σε ένα σχόλιο για το Microsoft store δε μου ανοίγει με τη τίποτα κι όταν ανοίγει δε κατεβασει εφαρμογές επίσης πώς μπορώ να μπω στο μπετα Microsoft store for... -
Το μηκροφωνο
in Windows 10 Drivers and HardwareΤο μηκροφωνο: Το μικρόφωνο χάθηκε από τα παράθυρα, το tablet έχει επίσης ένα android και εργάζεστε. Πώς θα το αποκαταστήσω! https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CF%84%CE%BF/166976e4-e174-474e-aa60-62b9049f95c2 -
Eίχα αγόρασει το Minecraft for Windows 10 αλλά μου λέει οτι πρέπει να το ξαναγοράσω για να...
in Windows 10 GamingEίχα αγόρασει το Minecraft for Windows 10 αλλά μου λέει οτι πρέπει να το ξαναγοράσω για να...: Eίχα αγοράσει το Minecraft for Windows 10 τo Starter Collection και προσπάθησα να μπω στο RTX Beta program μέσω του Xbox Insider Hub αλλά ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να το τρέξει και προσπάθησα να βγω από το Beta program και μετά προσπάθησα να το κάνω reinstall και μου λέει...