Windows 10: Deformujący sie dźwięk podczas grania

Discus and support Deformujący sie dźwięk podczas grania in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Dzień dobry, mam problem z dźwiękiem podczas grania dźwięk się deformuje i słychać wszystko nie wyraźnie. Czy zna ktoś sposób jak to naprawić?wszystkie... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Szymon Wesołowski1, Feb 21, 2025.

1. Deformujący sie dźwięk podczas grania

Dzień dobry, mam problem z dźwiękiem podczas grania dźwięk się deformuje i słychać wszystko nie wyraźnie. Czy zna ktoś sposób jak to naprawić?wszystkie sterowniki mam najnowsze a dzieje się tak od dość długiego czasu.

:)

Szymon Wesołowski1, Feb 21, 2025

2. Windows 10 and no wi-fi

Hi Joachim,

Thank you for posting your query in Microsoft Community. Appreciate your interest in using Windows 10.

I would suggest you to follow the methods below:

Method 1: Run the Hardware and Device troubleshooter by following the steps below:

• Click on the Start button, and type “Troubleshooting” on the search bar.
    • Click on troubleshooting, then click on “Hardware and sound”.
    • Under Hardware and sound, click on “hardware and devices”.
    • A pop-up will appear, click on the “Next” button and your hardware troubleshooting will start.

Method 2: The issue may occur if the drivers for Wi-fi are not installed or updated. I suggest you to install/update the latest version for Wi-fi drivers by following the steps below.

• Press ‘windows key + R’ and type ‘devmgmt.msc’ and press Enter.
    • Expand ‘Network adapter’ and right click on Wi-fi driver and select update.

Hope the information is helpful. Feel free to
    write to us for any other assistance with Windows, we’ll be glad to assist you.

Eeshwar Kumar, Feb 21, 2025
  3. dlaczego nie moge zalogowac sie na kontomicrosoft przez telefon?

Utworzylam konto na komputerze, ale chcialam pobrac aplikacje ze sklepu windowsa. Aby to zrobić musze najpierw zalogować sie na konto Microsoft. Niestety gdy probuje to zrobić pokazuje mi sie komunikat " Problem podczas logowania. Przepraszamy, ale wystapil
    problem którego przyczyna nie jest nam znana. Moze to byc chwilowy problem ktory ustapi przy ponownej próbie. Jeśli jednak blad będzie się powtarzam przed skontaktowaniem się z obsluga nalezy zanotować poniższy kod bledu pomocny przy rozwiązaniu problem: 0x80048264
    "

EwaEwa1311, Feb 21, 2025
  4. trt740 Win User

Deformujący sie dźwięk podczas grania

Which should I buy or is it a waste of money

k thx ket if you have a cpu stepping guide list it on my thread in overclocking

trt740, Feb 21, 2025
Thema:

Deformujący sie dźwięk podczas grania

Loading...
  1. Deformujący sie dźwięk podczas grania - Similar Threads - Deformujący sie dźwięk

2. Komputer zawiesza sie na pare sekund podczas gry

in Windows 10 Gaming
    Komputer zawiesza sie na pare sekund podczas gry: Witam.Mam problem z moim komputerem gdy gram w jakas gre i chce przejsc do przegladarki zeby cos sprawdzic lub zrobic cokolwiek innego caly ekran zacina sie na 1-3s a pozniej jest juz wszystko dobrze. Czasami rowniez gdy chce wlaczyc przegladarke podczas grania i przelaczyc...
  3. Komputer zawiesza sie na pare sekund podczas gry

in Windows 10 Software and Apps
    Komputer zawiesza sie na pare sekund podczas gry: Witam.Mam problem z moim komputerem gdy gram w jakas gre i chce przejsc do przegladarki zeby cos sprawdzic lub zrobic cokolwiek innego caly ekran zacina sie na 1-3s a pozniej jest juz wszystko dobrze. Czasami rowniez gdy chce wlaczyc przegladarke podczas grania i przelaczyc...
  4. Problem z blue scren pod czasz grania

Problem z blue scren pod czasz grania: Cześć mam taki problem że pod czasz grania wywala mi blue screen i nie mogę grać ani nic tylko jak wejdę do gry to blue screen i tak w kółko zrobiłem format i i znowu ten sam problem podzespoły i5 12400fasus z790 e gaming wifi 2samsung 990 pro corsarir vengance pro 32gb...
  5. Deformujący sie dźwięk podczas grania

in Windows 10 Gaming
    Deformujący sie dźwięk podczas grania: Dzień dobry, mam problem z dźwiękiem podczas grania dźwięk się deformuje i słychać wszystko nie wyraźnie. Czy zna ktoś sposób jak to naprawić?wszystkie sterowniki mam najnowsze a dzieje się tak od dość długiego czasu....
  6. Dziwne zachowanie podczas zamykania

in Windows 10 Gaming
    Dziwne zachowanie podczas zamykania: Witam, gdy zamykam komputer podczas zamykania wyskakuje komunikat "trwa przygotowywanie komputera" po paru minutach komunikat znika i komputer się wyłącza. Jak mogę się pozbyć czegoś takiego?...
  7. Dziwne zachowanie podczas zamykania

Dziwne zachowanie podczas zamykania: Witam, gdy zamykam komputer podczas zamykania wyskakuje komunikat "trwa przygotowywanie komputera" po paru minutach komunikat znika i komputer się wyłącza. Jak mogę się pozbyć czegoś takiego?...
  8. Dziwne zachowanie podczas zamykania

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  9. Bluescreen w trakcie grania w gry.

Bluescreen w trakcie grania w gry.: Dobryy. Wyrzuca mi bluescreen po kole 10 minut grania. Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power [ Guid] {331c3b3a-2005-44c2-ac5e-77220c37d6b4} EventID41 Version8 Level1 Task63 Opcode0 Keywords0x8000400000000002 BugcheckCode30 BugcheckParameter10xffffffffc0000005...
  10. BSOD podczas gry w FH3

BSOD podczas gry w FH3: Podczas gry w Forze Horizon 3 wielokrotnie dostaje BSOD. Podgląd zdarzeń mówi: Wyniki tej operacji były następujące: 0x0000007a 0x0000000000000020, 0xffffffffc000000e, 0xffffb00949c9b0e0, 0x0000000000000000. Zrzut zapisano w: C:\Windows\MEMORY.DMP. Identyfikator raportu:...