Windows 10: δεν με αφηνει να αποχωρησω απο insider ενω δεχομαι update window' μονο απο insider...
Discus and support δεν με αφηνει να αποχωρησω απο insider ενω δεχομαι update window' μονο απο insider... in Windows 10 Gaming to solve the problem; δεν με αφήνει να αποχωρήσω απο το insider windows υπάρχει λύση στο πρόβλημα???... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by apostolisstampoliadis, Jun 10, 2025 at 10:12 AM.
Thema:
δεν με αφηνει να αποχωρησω απο insider ενω δεχομαι update window' μονο απο insider...
Loading...
-
δεν με αφηνει να αποχωρησω απο insider ενω δεχομαι update window' μονο απο insider... - Similar Threads - δεν με αφηνει
-
δεν με αφηνει να αποχωρησω απο insider ενω δεχομαι update window' μονο απο insider...
in Windows 10 Software and Appsδεν με αφηνει να αποχωρησω απο insider ενω δεχομαι update window' μονο απο insider...: δεν με αφήνει να αποχωρήσω απο το insider windows υπάρχει λύση στο πρόβλημα??? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B5/15fc19ca-5960-4d6e-bd2f-2caae5cd8608 -
γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?
in Windows 10 Gamingγιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?: ξεκιναω να κανω εγκατασταση ενα παιχιδι και στην ποεια μου βγαζει το μυνημα οτι λειπει το στοιχειο ddl. και σταματαει.επισης οταν κανω δεξι κλικ στο setub.exe και παω στις ιδιοτητες με εχει τσεκαρισμενο μονο για αναγνωση.οταν το ξετσεκαρω μου λεει οτι χρειζετε δικαιωματα... -
γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?
in Windows 10 Software and Appsγιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?: ξεκιναω να κανω εγκατασταση ενα παιχιδι και στην ποεια μου βγαζει το μυνημα οτι λειπει το στοιχειο ddl. και σταματαει.επισης οταν κανω δεξι κλικ στο setub.exe και παω στις ιδιοτητες με εχει τσεκαρισμενο μονο για αναγνωση.οταν το ξετσεκαρω μου λεει οτι χρειζετε δικαιωματα... -
Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.
in Windows 10 GamingΔεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.: Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου. Ενώ κάνω κλικ πάνω στο πλαίσιο photo, εμφανίζεται μαύρη οθόνη και δεν δείχνει τίποτα ούτε στα άλμπουμ ούτε στην κατάταξη πρόσφατες.... -
Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.
in Windows 10 Software and AppsΔεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.: Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου. Ενώ κάνω κλικ πάνω στο πλαίσιο photo, εμφανίζεται μαύρη οθόνη και δεν δείχνει τίποτα ούτε στα άλμπουμ ούτε στην κατάταξη πρόσφατες.... -
Αποσυνδεση απο wifi/ Disconnecting from wifi
in Windows 10 Network and SharingΑποσυνδεση απο wifi/ Disconnecting from wifi: Γειά σας, τον τελευταιο καιρο το λαπτοπ που lenovo αποσυνδεεται απο το wifi και πρεπει να το κλεισω το wifi και να το ξανανοιξω. Hi my laptop lenovo keep disconnecting from my wifi and i have to turn the wifi off and then on to connect back.... -
GREEK PLEASE, ΑΠΟ 25/10 ΕΩΣ 31/10 ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ BOOT DISK ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ...
in Windows 10 Network and SharingGREEK PLEASE, ΑΠΟ 25/10 ΕΩΣ 31/10 ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ BOOT DISK ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ...: GREEK PLEASE, ΑΠΟ 25/10 ΕΩΣ 31/10 ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ BOOT DISK ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΤΟ USB DISK, TΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/greek-please-%CE%B1%CF%80%CE%BF-2510/b52bdb2f-522e-46e7-a8e4-21be0b26c9a1 -
Windows 10 Windows Insider leadership update Insider
in Windows 10 NewsWindows 10 Windows Insider leadership update Insider: Our Windows Insider community plays a critical role in the momentum we have seen for Windows 10. You show up constantly. Your engagement each week with new builds and the feedback you give us are instrumental in helping deliver a great experience for our customers. You engage... -
θέλω να κατεβάσω τα wi 10 και να κάνω ενεργοποίηση με ψηφιακή άδεια
in User Accounts and Family Safetyθέλω να κατεβάσω τα wi 10 και να κάνω ενεργοποίηση με ψηφιακή άδεια: θέλω να κατεβάσω τα wi 10 και να κάνω ενεργοποίηση με ψηφιακή άδεια https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89-%CE%BD%CE%B1/3a15bb8d-6439-4d56-a33a-0d17054873f1"