Windows 10: Δεν βλέπει το πληκτρολόγιο και το mouse κατά την πρώτη εκκίνηση.
Discus and support Δεν βλέπει το πληκτρολόγιο και το mouse κατά την πρώτη εκκίνηση. in Windows Hello & Lockscreen to solve the problem; Παρόλο που έκανα καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 Home, edition : 22H2, όταν φτάνει στην οθόνη υποδοχής ώστε να πληκτρολογήσω το PIN δεν βλέπει ούτε... Discussion in 'Windows Hello & Lockscreen' started by CRISS MAKRIDIMITRIS, Jan 19, 2024.
Thema:
Δεν βλέπει το πληκτρολόγιο και το mouse κατά την πρώτη εκκίνηση.
Loading...
-
Δεν βλέπει το πληκτρολόγιο και το mouse κατά την πρώτη εκκίνηση. - Similar Threads - Δεν βλέπει το
-
in Windows 10 GamingΔεν βλέπει το πληκτρολόγιο και το mouse κατά την πρώτη εκκίνηση.: Παρόλο που έκανα καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 Home, edition : 22H2, όταν φτάνει στην οθόνη υποδοχής ώστε να πληκτρολογήσω το PIN δεν βλέπει ούτε το πληκτρολόγιο ούτε το mouse. Το πληκτρολόγιο βοήθειας οθόνης λειτουργεί κανονικά. Όταν ύστερα κάνω επανεκκίνηση, το σύστημα... -
in Windows 10 Software and AppsΔεν βλέπει το πληκτρολόγιο και το mouse κατά την πρώτη εκκίνηση.: Παρόλο που έκανα καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 Home, edition : 22H2, όταν φτάνει στην οθόνη υποδοχής ώστε να πληκτρολογήσω το PIN δεν βλέπει ούτε το πληκτρολόγιο ούτε το mouse. Το πληκτρολόγιο βοήθειας οθόνης λειτουργεί κανονικά. Όταν ύστερα κάνω επανεκκίνηση, το σύστημα... -
Όταν ανοίγω ένα παράθυρο και το τοποθετώ στη δεξιά γωνία, μετά κλείνω τον φάκελο και όταν...
in Windows 10 GamingΌταν ανοίγω ένα παράθυρο και το τοποθετώ στη δεξιά γωνία, μετά κλείνω τον φάκελο και όταν...: Όταν ανοίγω ένα παράθυρο και το τοποθετώ στη δεξιά γωνία, μετά κλείνω τον φάκελο και όταν τον ανοίγω ξανά δεν μένει εκεί που τον https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD/86e8d63d-86f8-487e-9fcb-2029ce510b2d -
Όταν ανοίγω ένα παράθυρο και το τοποθετώ στη δεξιά γωνία, μετά κλείνω τον φάκελο και όταν...
in Windows 10 Software and AppsΌταν ανοίγω ένα παράθυρο και το τοποθετώ στη δεξιά γωνία, μετά κλείνω τον φάκελο και όταν...: Όταν ανοίγω ένα παράθυρο και το τοποθετώ στη δεξιά γωνία, μετά κλείνω τον φάκελο και όταν τον ανοίγω ξανά δεν μένει εκεί που τον https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD/86e8d63d-86f8-487e-9fcb-2029ce510b2d -
in Windows 10 CustomizationΌταν ανοίγω ένα παράθυρο και το τοποθετώ στη δεξιά γωνία, μετά κλείνω τον φάκελο και όταν...: Όταν ανοίγω ένα παράθυρο και το τοποθετώ στη δεξιά γωνία, μετά κλείνω τον φάκελο και όταν τον ανοίγω ξανά δεν μένει εκεί που τον https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD/86e8d63d-86f8-487e-9fcb-2029ce510b2d -
Δε μου ανοίγει το Microsoft store
in Windows 10 GamingΔε μου ανοίγει το Microsoft store: Έχω δοκιμάσει νέο λογαριασμό Microsoft έχω κάνει επαναφορά κι επιδιόρθωση επίσης έχω γράψει το κώδικα που βρήκα σε ένα σχόλιο για το Microsoft store δε μου ανοίγει με τη τίποτα κι όταν ανοίγει δε κατεβασει εφαρμογές επίσης πώς μπορώ να μπω στο μπετα Microsoft store for... -
Δε μου ανοίγει το Microsoft store
in Windows 10 Software and AppsΔε μου ανοίγει το Microsoft store: Έχω δοκιμάσει νέο λογαριασμό Microsoft έχω κάνει επαναφορά κι επιδιόρθωση επίσης έχω γράψει το κώδικα που βρήκα σε ένα σχόλιο για το Microsoft store δε μου ανοίγει με τη τίποτα κι όταν ανοίγει δε κατεβασει εφαρμογές επίσης πώς μπορώ να μπω στο μπετα Microsoft store for... -
Το μηκροφωνο
in Windows 10 Drivers and HardwareΤο μηκροφωνο: Το μικρόφωνο χάθηκε από τα παράθυρα, το tablet έχει επίσης ένα android και εργάζεστε. Πώς θα το αποκαταστήσω! https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CF%84%CE%BF/166976e4-e174-474e-aa60-62b9049f95c2 -
Eίχα αγόρασει το Minecraft for Windows 10 αλλά μου λέει οτι πρέπει να το ξαναγοράσω για να...
in Windows 10 GamingEίχα αγόρασει το Minecraft for Windows 10 αλλά μου λέει οτι πρέπει να το ξαναγοράσω για να...: Eίχα αγοράσει το Minecraft for Windows 10 τo Starter Collection και προσπάθησα να μπω στο RTX Beta program μέσω του Xbox Insider Hub αλλά ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να το τρέξει και προσπάθησα να βγω από το Beta program και μετά προσπάθησα να το κάνω reinstall και μου λέει...