Windows 10: depolama sorunu
Discus and support depolama sorunu in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; hocam şimdi benim laptopda phison 512gb sürücüsü var sürücü ayarlarına girince 476gb olarak gözüküyor depolamaya girince 453gb oluyor. bunu nasıl... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by swaxlen, Jan 18, 2025.
Thema:
depolama sorunu
Loading...
-
depolama sorunu - Similar Threads - depolama sorunu
-
oturum açma sorunu
in Windows 10 Gamingoturum açma sorunu: pc de tek kullanıcı var ama iki oturum çıkıyor ve ilk olan oturumda ağ hatası diyor asıl oturumda pin girip kullanıyorum 1.oturum nasıl gideryani kullanıcı ve şifre diyen ve ağ hatası veren... -
oturum açma sorunu
in Windows 10 Software and Appsoturum açma sorunu: pc de tek kullanıcı var ama iki oturum çıkıyor ve ilk olan oturumda ağ hatası diyor asıl oturumda pin girip kullanıyorum 1.oturum nasıl gideryani kullanıcı ve şifre diyen ve ağ hatası veren... -
Güncelleme hizmetleri sorunu
in Windows 10 GamingGüncelleme hizmetleri sorunu: Bilgisayarım windows 11pro da bilgisayarın ayarlar kısımından Windows Update basınca Bir sorun oluştu ayarları dsaha sonra yeniden açmayı deniyor dive birde microsoft storeye girdimde bir 10 sanıye sonra hatayla karşılasılşdı güncelleştirme hizmetlerinden biri düzgün... -
Güncelleme hizmetleri sorunu
in Windows 10 Software and AppsGüncelleme hizmetleri sorunu: Bilgisayarım windows 11pro da bilgisayarın ayarlar kısımından Windows Update basınca Bir sorun oluştu ayarları dsaha sonra yeniden açmayı deniyor dive birde microsoft storeye girdimde bir 10 sanıye sonra hatayla karşılasılşdı güncelleştirme hizmetlerinden biri düzgün... -
Ses dosyası sorunu
in Windows 10 Drivers and HardwareSes dosyası sorunu: Ben yanlışlıkla windows tan bir ses dosyası sildim nasıl düzelticeğimi bilmiyorum.Şuan bilgisayardan ses gelmiyor.Lütfen hızlıca yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-dosyas%C4%B1-sorunu/de50fdd0-e8a9-4c5c-8c50-97c00be14166 -
Ses dosyası sorunu
in Windows 10 GamingSes dosyası sorunu: Ben yanlışlıkla windows tan bir ses dosyası sildim nasıl düzelticeğimi bilmiyorum.Şuan bilgisayardan ses gelmiyor.Lütfen hızlıca yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-dosyas%C4%B1-sorunu/de50fdd0-e8a9-4c5c-8c50-97c00be14166 -
depolama sorunu
in Windows 10 Gamingdepolama sorunu: hocam şimdi benim laptopda phison 512gb sürücüsü var sürücü ayarlarına girince 476gb olarak gözüküyor depolamaya girince 453gb oluyor. bunu nasıl düzeltirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/depolama-sorunu/dc4784b9-4ba2-4fab-ac82-bafcd75689bd -
DEPOLAMA SORUNU
in Windows 10 GamingDEPOLAMA SORUNU: Merhaba! Tam olarak zamanını bilmiyorum ama 1-2 yıl önce Epic Games üzerinden GTA 80-90gb oyununu indirmiştim fakat sonrasında uygulamayı silmiştim. O zamandan beri yüklediğim uygulamaya ait bilgiler görünmese de depolama alanı hala geri gelmedi... Uygulama herhangi bir yerde... -
DEPOLAMA SORUNU
in Windows 10 Software and AppsDEPOLAMA SORUNU: Merhaba! Tam olarak zamanını bilmiyorum ama 1-2 yıl önce Epic Games üzerinden GTA 80-90gb oyununu indirmiştim fakat sonrasında uygulamayı silmiştim. O zamandan beri yüklediğim uygulamaya ait bilgiler görünmese de depolama alanı hala geri gelmedi... Uygulama herhangi bir yerde...