Windows 10: depolama sorunu

Discus and support depolama sorunu in Windows 10 Gaming to solve the problem; hocam şimdi benim laptopda phison 512gb sürücüsü var sürücü ayarlarına girince 476gb olarak gözüküyor depolamaya girince 453gb oluyor. bunu nasıl... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by swaxlen, Jan 18, 2025.

1. swaxlen Win User

depolama sorunu

hocam şimdi benim laptopda phison 512gb sürücüsü var sürücü ayarlarına girince 476gb olarak gözüküyor depolamaya girince 453gb oluyor. bunu nasıl düzeltirim

:)

swaxlen, Jan 18, 2025

2. DEPOLAMA SORUNU

Merhaba! Tam olarak zamanını bilmiyorum ama 1-2 yıl önce Epic Games üzerinden GTA (80-90gb) oyununu indirmiştim fakat sonrasında uygulamayı silmiştim. O zamandan beri yüklediğim uygulamaya ait bilgiler görünmese de depolama alanı hala geri gelmedi... Uygulama herhangi bir yerde gözükmüyor (denetim masası, epic games, sistem depolama alanı vb.)

Depolama alanı şu şekilde;

Windows (Cdepolama sorunu :) 237gb

Uygulamalar ve özellikleri: 126gb

Diğer: 15,3gb

Belgeler: 13,1gb

Geçici dosyalar: 1,24gb

Toplam harcanan kısım: 155,64gb

Gözükmeyen kısım: 237-155,64 = 81,36gb

Bunu düzeltmek için ne yapabilirim? Profesyonel desteğe ihtiyacım var mı?

Şüheda Özden, Jan 18, 2025
  3. windows Store Problemi

merhabalar ben windows storedan forza horizon 4 aldım indirmek istediğimde depolama alanını seçtikten sonra indir tuşuna bastığımda uygulama donuyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

ErenŞimşeK0, Jan 18, 2025
  4. depolama sorunu

Win 11 donma sorunu

bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda kullanırken gerçekleşmeye başlayınca windows tabanlı bir hata oldugunu düşünmeye başladım biraz araştırma yaptıgımda forumda benimle aynı hatayı alan birisiyle karşılaştım ve sorunu iso 1809 a geri döndügünde düzeldigini ve bu sorunun win 11 alt yapısıyla alakası oldugunu yazmış benim iso 1809 a dönmeden bu sorunu çözmemin bir yolu olmalı
    (bilgisayar dondugunda alt+tab gibi kısayollar kullanamıyorum ama altta açık olan herhangi bir programın sesini donduktan sonra belli bir süre alıyorum sonra sesler de kesiliyor ve biilgisayarı sadece güç tuşuna basılı tutarak kapatıyorum ve düzeliyor )

Berk Burhan, Jan 18, 2025
Thema:

depolama sorunu

Loading...
  1. depolama sorunu - Similar Threads - depolama sorunu

2. MİCROSOFT HESABINDAKİ İKİ AŞAMALI DOĞRULAMA BİLGİLERİNİ SİLME SORUNU

in Windows 10 Gaming
    MİCROSOFT HESABINDAKİ İKİ AŞAMALI DOĞRULAMA BİLGİLERİNİ SİLME SORUNU: Merhaba asıl microsoft hesabımdaki iki aşamalı doğrulamayı kapattım ve kayıtlı mail adresimi sildim ama telefon numaramı silmeme izin vermiyor kaldırılamadı diyor bilgilerimi resmen zorla tutuyorsunuz bu bir suçtur hesabımdaki 2fa için ekli olan telefon numaramıda silmek için...
  3. MİCROSOFT HESABINDAKİ İKİ AŞAMALI DOĞRULAMA BİLGİLERİNİ SİLME SORUNU

in Windows 10 Software and Apps
    MİCROSOFT HESABINDAKİ İKİ AŞAMALI DOĞRULAMA BİLGİLERİNİ SİLME SORUNU: Merhaba asıl microsoft hesabımdaki iki aşamalı doğrulamayı kapattım ve kayıtlı mail adresimi sildim ama telefon numaramı silmeme izin vermiyor kaldırılamadı diyor bilgilerimi resmen zorla tutuyorsunuz bu bir suçtur hesabımdaki 2fa için ekli olan telefon numaramıda silmek için...
  4. Ses sorunu

Ses sorunu: Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-sorunu/d8af0884-8bda-4d2b-a5fc-bcecff34eda1
  5. Ses sorunu

in Windows 10 Gaming
    Ses sorunu: Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-sorunu/d8af0884-8bda-4d2b-a5fc-bcecff34eda1
  6. merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum

merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum: Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: 0x80070005...
  7. merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum

in Windows 10 Installation and Upgrade
    merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum: Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: 0x80070005...
  8. depolama sorunu

depolama sorunu: hocam şimdi benim laptopda phison 512gb sürücüsü var sürücü ayarlarına girince 476gb olarak gözüküyor depolamaya girince 453gb oluyor. bunu nasıl düzeltirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/depolama-sorunu/dc4784b9-4ba2-4fab-ac82-bafcd75689bd
  9. DEPOLAMA SORUNU

in Windows 10 Gaming
    DEPOLAMA SORUNU: Merhaba! Tam olarak zamanını bilmiyorum ama 1-2 yıl önce Epic Games üzerinden GTA 80-90gb oyununu indirmiştim fakat sonrasında uygulamayı silmiştim. O zamandan beri yüklediğim uygulamaya ait bilgiler görünmese de depolama alanı hala geri gelmedi... Uygulama herhangi bir yerde...
  10. DEPOLAMA SORUNU

DEPOLAMA SORUNU: Merhaba! Tam olarak zamanını bilmiyorum ama 1-2 yıl önce Epic Games üzerinden GTA 80-90gb oyununu indirmiştim fakat sonrasında uygulamayı silmiştim. O zamandan beri yüklediğim uygulamaya ait bilgiler görünmese de depolama alanı hala geri gelmedi... Uygulama herhangi bir yerde...